Велико Търново и региона

• 64 173
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро ,симпатяги  Hug Hug Hug
Хайде тази сутрин аз да почерпя с по едно кафенце.

Еееей, писна ми от това време  Wear Umbrella
Малкото диване само бяга с паяка след мен, блъска се в краката ми и не спира да църка. Разбирам го детето, че не му се стои вкъщи, но на мен направо ми иде да  smile3511

# 541
Здравейте, мами! Утре ще ходя до ВТ. Искам да си взема детенцето, но имам ангажимент от 19ч до 21ч. Знаете ли детски център, който работи до 21ч? Предварително благодаря за помощта!

# 542
Добро утро на всички и здравейте!

Нова съм тук и сега се включвам в темичката. На 28 години съм, бременна, и тъкмо ще влизам в третия месец. За пръв път ми е, а и никоя от близките ми приятелки няма дете, така че съм доста изплашена и неориентирана във всичко. Надявам се бременността ми да продължи нормално и за оставащите месеци да вляза поне малко в час, че... много съм зле  Embarassed Ще разчитам на вас за помощ и подкрепа!

На първо време да ви попитам, според вас, има ли нужда от много четене, или да не прекалявам, за да не се психирам излишно? И също, тези курсове, които се организират от Happy Mums в Търново, някоя от вас посещавала ли ги е? Благодаря предварително.

Хубав ден и дано слънцето ни се усмихне най-накрая!

# 543
  • Велико Търново
Момина_сълза, добре дошла и честита бременност! Не се шашкай, я виж в каква гоооляма маминска група си попаднала, ще помагаме с каквото можем Simple Smile Личното ми мнение е, че не трябва да се прекалява с четенето, не за друго, ами има толкова много източници на информация, че може направо да ти гръмне главата. За съжаление Happy Mums започнаха с курсовете след като родих, но съм ходила веднъж на гимнастика с колички и на още едно мероприятие свързано с първата помощ и беше доста приятно Simple Smile Иначе докато бях бременна редовно ходех на лекциите на сп. "9 месеца".

# 544
Здравейте момичета. Интересувам се във Търново провеждат ли се някъде курсове за маникюристи. Ако да - къде, телефони, абе каквото инфо имате Rolling Eyes.
Дано ми помогнете...

# 545
Здравейте момичета. Интересувам се във Търново провеждат ли се някъде курсове за маникюристи. Ако да - къде, телефони, абе каквото инфо имате Rolling Eyes.
Дано ми помогнете...

Пепи, курсове провеждат до колкото знам при Деса, ако не се лъжа салона и е на ул"Полатава".
Дано не бъркам, ще попитам за всеки случай по-късно и ако съм с грешка ще пиша.

# 546
  • Велико Търново
Дано ми помогнете...

Пепи, курсове провеждат до колкото знам при Деса, ако не се лъжа салона и е на ул"Полатава".
Дано не бъркам, ще попитам за всеки случай по-късно и ако съм с грешка ще пиша.

Зоя,не си в грешка PeaceКурсове се провеждат и в "Чар".При интерес ще дам телефонни номера и на двете места.

# 547
Интерес има  Peace. Благодаря ти предварително   bouquet

# 548
  • Велико Търново
Пепи,имаш ЛС Simple Smile

# 549
  • Велико Търново
Някой проучи ли подробно въпроса със салсата?

# 550
Nadejda:))), благодаря за милото посрещане!  Grinning

# 551
Момичета, да ви помоля за една услуга... Трябват ми няколко стиснати палеца утре  Wink

# 552
  • Велико Търново
Мони, имаш ги от нас със Сияна  Peace
Всичко ще е наред, убедена съм, че си се заредила с положителна енергия  Hug Хиляди прегръдки  Hug Hug
Пила съм една бира и ми липсва многословието, ама и без много думи ти пожелавам всичко да мине по мед и масло Simple Smile

# 553
Мони-стискам всички налични палци Hug Hug

# 554
Мони стискаме всички палци дето имаме.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт