Велико Търново и региона

• 64 165
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Мони, и от нас пет двойки стиснати палци  Hug !

# 556
Мони,  fingerscrossed всичко ще бъде наред, миличка  Hug Hug Hug

# 557
  • Велико Търново
Как няколко, бе Мони, стотина ще съберем!!!  Hug

# 558
Стискам и на краката!!!!!!  Hug
А ти да не забравиш да ни се похвалиш в най-скоро време.

# 559
  • велико търново
Мони и от нас трите ще ти стискаме палци.
В събота се завърнахме от Варна и въпреки ,че беше дъждовно не ми липсва и за миг мръсният плаж.Не сме скучали изобщо.Направихме си много разходки до зоологическата градина ,делфинариума.Разходихме се до нос Калиакра ,мидената ферма ,,Дълбока,,.Дори в двореца на Балчик се качихме ,ама там ни заплющя голям дъжд и не можахме да разгледаме кактусите.

# 560
  • Велико Търново
Мони, и от нас, и от нас палчета (пък и не само). Чакаме после да се похвалиш  Hug

# 561
Мони мила с теб сме.Стискам палци.

# 562
  • При децата ми
Мони, от нас също стиснати палци! Hug Много късмет и кураж мила! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 563
 fingerscrossed  х 100 , Мони!

Чакаме скоро новини  Hug

# 564
 Някой беше питал за салсата,в  Янтра днес има статия:
http://www.dnesbg.com/index.php?page=NewsDetailsPage&id=15762

# 565
Някой ходил ли е вече на басейн, какви ще са цените тази година?

# 566
Мони, палчета и от мен!  Flowers Four Leaf Clover

Между другото, за салсата и латино-танците, аз тренирам от две години точно при Николинка Колева, за която е статията по-горе. Доволна съм много - записах се с доста голямо наднормено тегло и в началото ме беше страх дали ще се справям. Оказа се, че треньорката е много готина и толерантна, а танците са огромно удоволствие. Отслабнах с общо 32кг за двете години.
Сега обаче сме в лятна почивка. През септември продължаваме, ще има и нова група за начинаещи.

Миналото лято се пробвах да ходя в ДНА, при Галин. Там също беше готино, но е само салса и е повече за забавление, а за мен спорта и разнообразието от танци се оказаха по-важни. Но пък там беше голям купон и съм доволна общо взето.

Та така, независимо при кого и къде, препоръчвам горещо танците!  Grinning

# 567
  • Велико Търново
Момина_сълза, какви са цените и кога на есен се започва? А по кое време се провеждат тренировките?

# 568
В "Ксани денс" до сега започвахме в началото на септември (с първото захладняване на времето, за да не изпукаме от жега). Таксата е по 25лв на месец, съмнявам се да има промени; тренировките са два пъти седмично (едната година беше вторник и сряда, а другата - вторник и четвъртък), вечер, но конкретният час се решава в началото на сезона.

В "Бранд денс студио" салсата беше безплатна за мъже и по 5лв на посещение за жени, вторник вечер, но това беше преди година, може информацията ми да е стара.

# 569
Някои има ли новини от Моник?

Общи условия

Активация на акаунт