Велико Търново и региона

• 64 163
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте момичета!
Бих искала да ви помоля с информация за стоматолог, който прави ултразвуково почистване  на зъбен камък. На каква цена  тел, адрес ако можете да ми кажете,т.е да ми препоръчате. И оптика ако може да ми препоръчате също с информация за тел и адрес. Знам че може би въпросите ми не са за тук, но ще идваме на почивка към вашия край,т.е В.Търново, Елена,Горна Оряховица и бих била благодарна за инфо в тези градове и  наоколо.

Предварително ви благодаря!

# 571
Момичета, идвам с най-прекрасната новина и с безкрайна гордост, че именно аз ви я нося на
14.07.2010 мама MONIQUE се сдоби със своята разкошна Цветомила - 3420гр, 51см.
[/size][/b]

Мама и бебе се чувстват добре и очакваме да ги изпишат в неделя.
Нямам думи да ви опиша колко съм щастлива!
Мон, много ви обичам и прегръщам и двете!  Hug Hug

# 572
Йеееее  newsm44 newsm44 newsm44 Страхотна новина!
Честито, Моник! Да ви е жива и здрава Цветомила! Да е послушна и с късмет надарена! На теб- бързо възстановяване  Hug Hug Hug

# 573
  • Stuck in a moment
  ylinfantОт все сърце се радвам за Моника, нека бъде щастлива майка, да има безброй красиви мигове с Цветомила!!! Бъдете живи и здрави!!!  ylinfant mamma

Страхотна новина!!!!

Малко извън щастливото събитие да ви кажа, че си търся дървено детско(не ламинирани и т.н.) креватче в добро състояние или пък магазин, откъдето мога да купя. Даже ми се иска да е от тези , които стават на юношески.
Подарявам и проходилка на Бертони, оранжева, но е застопорена на най-горно ниво.
Ако някой има интерес да продаде легло или да му подаря проходилка - да пише Simple Smile

Последна редакция: чт, 15 юли 2010, 14:55 от тефтерче

# 574
Страхотна новина!!!!!!!Честито Мони!!!!Да ти е жива и здравва Цветомила и по-скоро да се приберете у дома!!!

# 575
Мони, честито розово щастие! Бъдете много здрави с Цветомила, обграждайте я с много любов, нека расте здраво и щастливо дете!   Hug

# 576
  • Велико Търново
Страхотна новина!

Мони, честита ти дъщеричка. Пожелавам на Цветомила, да има едно щастливо и пълно с усмивки детство, а на теб бързо възстановяване!

# 577
  • велико търново
Мони честито бебче Цветомила!Добре дошла в отбора на майките с  малкисладки   принцеси!  bouquet
И малко по въпроса с дет.градини и ясли;http://www.dnesbg.com/index.php?page=NewsDetailsPage&id=15839

# 578
Честита принцеса на Мони, да им е жива и здрава, много послушна и да ги радва непрекъснато. Пожелавам на Мони бързо възстановяване и скоро да е при нас.  Hug

Като стана на въпрос за яслите, ние пак сме болни, уж лятото като ги пуснеш по-малко боледували, но явно бактериите не признават сезони. И в този ред на мисли, не съм доволна от личната, която само с преглед и то стандартен, без изследвания и по-задълбочен преглед ни изписва вече втори антибиотик.  Rolling Eyes

# 579
  • Велико Търново
Да е жива и здрава малката госпожица на Моника!Да расте здрава и щастлива за радост на цялото й семейство!

# 580
  • Велико Търново
Добре дошла на този свят на малката Хубавица!
Пожелавам й да има щастлив живот и добра съдба! Нека расте здрава, обичана, обаятелна, успяваща и вдъхновена!

# 581
Цветомила, добре дошла на този свят, малко, сладко бебче! Мони, честито, майче!! Само радостни мигове ви желая!

# 582
  • Велико Търново
Мони, и тук да ти честитя прекрасното събитие! Вярвам, че Цветомила ще порастне здраво и щастливо дете с разкошен човек като теб до себе сиSimple Smile))

# 583
Моника, Честито!!!!
Изключително много се радвам за вас!!!!

# 584
Мони, честито и от мен! bouquet Да ти е жива и здрава дъщеричката и много много да те радва!

Общи условия

Активация на акаунт