Велико Търново и региона

• 64 153
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТЕДИ!!!!  bdbaloni
Пожелавам ти преди всичко здраве и да си най-обичаната мама и съпруга.
Весел празник, мила!   bouquet

# 601
  • Велико Търново
Теди, честит рожден ден и от мен   bouquet Пожелавам ти здраве и да си все така Щастлива мама  Heart Eyes

# 602
Здравейте мили мои.
Влизам да ви почерпя.Днес ставам на 24. Embarassed

# 603
Честит рожден ден, Теди!  bouquet Много щастие и късмет!

Безсрамно млада... Naughty Laughing Такива години трябва да се забранят да се съобщават тук! Crossing Arms Laughing  Hug

# 604
Честит рожден ден и от мен, Теди! Много здраве и щастие ти желая   bouquet

Добре дошла на новата бъдеща мама.Сподели малко за себе си за да те опознаем.

Това за мен ли е? Предполагам, че да...

Ами, на 28г. съм, омъжена от 5 г. Живея в Търново. Завършила съм психология, но не работя по специалността си, защото това, което ме влече -  психотерапията, на този етап в България е по-скоро скъпо хоби, което гълта ужасно много пари, отколкото професия, от която можеш да живееш. Надявам се времената да се променят... За сега помагам в счетоводната кантора на мъжа ми, доколкото мога. Обичам да танцувам, да излизам с приятели, да гледам комедии, да слушам рок-музика... Всъщност не знам дали да говоря за тези неща в сегашно време, или да свиквам да използвам минало за тях  Laughing Майка ми и приятелките ми казват, че скоро ще забравя всичко това... Нямам идея дали е така.

Забременях непланирано, но се радвам много.  И доста се притеснявам от всякакви неизвестни неща.
Това е май, най-общо казано... Наистина не се сещам какво да разкажа за себе си, така, извън всякакъв контекст... Simple Smile

Вие тук всички ли се познавате наживо?

# 605
Вие тук всички ли се познавате наживо?
Може да се каже, че повечето момичета се познаваме.
Малко трудно се организираме за срещи (даже много  Crazy), но пък се виждаме по парковете.
Happy mums организират често мероприятия, на които също е възможно  да се запознаеш с някои от момичетата.
Освен това може да дадеш и фейсбук  Mr. Green  - там също са налице повечето.  Peace

# 606
  • Велико Търново
Теди честит рожден ден, желая и най-вече здраве и много, много усмивки!

# 607
Здравейте мами!
Пиша за малко инфо за ОДЗ Ален мак. Наесен дъщеричката ми е записана там, но вече чух лоши отзиви, а и децата в първата група вече са 76!!!! Ако някой знае нещо повече за частната градина моля да напише нещо.
Благодаря Ви много.

# 608
  • Велико Търново
Теодорке,честит празник!Желая ти много здраве и късмет!
За годините ти мълча като риба Crazy

Момина сълза,добре си ни дошла и леко бременеене!
Общо взето се познаваме,но както и казала Зоя-срещи,особено вечерни йок Mr. Green
От теб и възможностите ти зависи как ше се организираш за излизания след като родиш.Категорична съм,че няма такова нещо,че живота свършва след като се роди дете Naughty
Ние с мъжа ми се гледаме сами децата и излизаме,обаче по отделно.Той гледа и двете деца,аз като съм вън.

vh,почти съм убедена,че първите групи ще са две т.е. сигурна съм.Лоши отзиви има навсякъде и за всичко.Не се настройвай предварително PeaceГолямото момче на Iman беше там,но тя го премести.По-вече от нея.

# 609
Здравейте мами, извинявайте, че се намесвам във вашата тема, но дали някоя от вас би могла да ми помогне с инфо къде в търново има добър гримьор. В края на август съм на една сватба и си търся, кой ще ме гримира. По принцип съм родом от Търново, но от 7 години живея във Варна и не съм много на ясно със салоните в Търново. За сватбата ми през 2007 ме гримира Марияна Ляскова, студиото не знам как се казва но се намира над оптика Цвета, но не бих казала, че бях много доволна от нея. Така че има ако имате предложение за някой друг ще съм ви благодарна

# 610
  • Велико Търново
silviavt,ще ти пиша лично съобщение Peace

# 611
  • Велико Търново
Теодоркеееее, ей, да си жива и здрава, все така усмихната и да бъдеш все Щастлива мама  Hug

Сиска, съжалявам за загубата  Sad

silviavt, аз ако съм август на сватба, не бих използвала много грим  Mr. Green То ще съм де, даже и кръстница, днес също бях, използвах крем, който е като фон дьо тен на Ла Рош, малко пудра да убие блясъка, молив и червило и нищо друго и си бях Убава (и скромна де.) Наблегнах на другите детайли - бижута, маникюр, обувки, прическа, ама грима се топи винаги на жегите Simple Smile На Марияна гримирането съм го виждала на снимки и ми е харесвало, но на живо нямам наблюдения.

За излизането и ние излизаме и заедно и поотделно (да не казвам, че всеки ден сме по кръчмите, че ме е срам малко  Blush ) и определено живота не свършва, не се притеснявай, но все пак всичко е различно, защото има една душичка за която винаги мислиш  Simple Smile

Забравих да ви питам от къде мога да си купя обеци с перли и къде продават официални дамски чанти. Не че много търсих, ама никъде не видях поне в началото на главната.

Последна редакция: нд, 18 юли 2010, 22:03 от 3des

# 612
Добро утро,

това за лесно събуждане и приятна седмица от мен Simple Smile

3des , за грима напълно съм съгласна с теб - въпреки че бях кръстница през май, имаше доста моменти, в които гримът се размазваше. Е, фактът и че съм малко ревлива по тези събития допълнително засилваше ефекта на размазването  Mr. Green
Поне ще се запознаем на живо с тебе, че сме на една и съща сватба  Flutter

За гримьор се сещам само за име, но не зная в момента къде работи - казва се Теодора и за моята сватба ме направи страхотно, не мръдна през целия ден и нощ гримът... Май не помогнах много...

Хубав ден   bouquet

# 613
Хелооу!

За грим и маникюр аз съм заклет фен на Мариана. Никога не съм се чувствала по-красива от деня на сватбата ни, когато тя ме гримира, и то така, че почти не личеше (точно в мой стил). Има снимка в албума на търновки за справка Wink . За маникюр и педикюр се виждаме по 1-2 пъти на месец, но все път е страхотно удоволствие (масажи, СПА вани, етерични масла...).

Юле, перли трудна работа да намериш тук. Преди няколко години си счупих краката от обикаляне и най-накрая отидох до София и си взех от ЦУМ (ама са супер  Wink ). А официални чанти има обикновено по магазините, където се предлагат бални рокли (след Пощата има 2-3), но едва ли ще те грабнат. За мен има 2 места, където може би ще има неща в твой стил. Едното е магазинът за чанти и аксесоари в ГУМ, на приземния етаж, ъглов, гледа към паметника на Обесените. Другият се намира до къщата с маймунката, малко е незбележим от пръв поглед, но има попадения. Успех и кажи какво откри после  Hug

Момина сълза, момичетата хубаво са ти казали, че няма такова нещо като приключване със забавленията. Всичко е въпрос на организация и желание. Ние със съпруга ми вианги излизаме заедно, но като цяло не сме много-много по нощния живот (разбирай клубове и дискотеки). По-скоро ресторанти, кръчмета, пикници, екскурзии. И всъщност в много редки случай дъщеря ни не е с нас. Уикенда, например, ходихме на вилата на кумата ни и беше много забавно. Не съм и предполагала, че ще е толкова гот на басейн с дете  Grinning Така, че бъди спокойна, всичко ще е още по-прекрасно от преди!  Hug

A ето и една засмяна снимка от събота с пожелания за усмихнат ден на всички Simple Smile

# 614
Сватбата ще е вечерна и аз ще съм кръстница. Ще ше  ми се професионалист да ме гримира, но в крайна сметка може и сама да се гримирам. Не искам някакъв тежък грим, а нещо дискретно. На Марияна точно това не ми хареса като ме гримира за сватбата, че много ме намаца после трябваше да се по изтривам тук таме Grinning
но явно тя е една от ползваните гримиьорки в търново. А имате ли впечатление от гримиране в Бюти или пък чух за гримьорка някъде до Джеронимо не знам как се казва салона
Просто ако се сетите за  някой всяко инфо ще ми е полезно, въпреки че грима е най-малкия ми проблем. По големия ми проблем ще е роклята - че коремът ми много расте Mr. Green Нищо подходящо за бременни не намерих, че днес ще обикалям шивашките ателиета тук във варна да видим какво ще измислим newsm78

Общи условия

Активация на акаунт