Велико Търново и региона

• 64 155
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
Sbudna se nai-sukrovenata ni mechta! Blagodarq za podkrepata!

# 586
Sbudna se nai-sukrovenata ni mechta! Blagodarq za podkrepata!
миличката ни тя  Hug Hug Hug нацелувай беба от нас   love001

# 587
  • При децата ми
Чудесна новина!!! Мила, Мони, да ви е жива и здрава малката душичка! Много, много да ви радва!  bouquet Прегръдки и целувки от нас! Hug

# 588
Браво, Мони!
Да е жива и здрава малката принцеска!!!  bouquet

# 589
Ех, още ми е толкова приповдигнато настроението от вчерашната новина. Поднасям ви кафе на морския бряг...ех...  Flutter

Момина сълза, покрай цялата еуфория забравих да те поздравя с бременността ти и да те приветствам с добре дошла при нас  Hug Тук е весело, а и си помагаме с каквото можем. Ако имаш въпроси или нужни, насреща сме.  Peace

Снежи20, за стоматолог мога с ръка на сърце да ти препоръчам денталната клиника "Войчеви". Намира се в сградата на Стадион "Ивайло" (входа срещу ПМГ) - страхотни професионалисти и последна дума на техниката. Преди няколко месеца се интересувах от избелване на зъбите и цената беше 300лв. Ако се интересуваш, мога да ти дам и телефони.  Peace

# 590
Моничка, къде  е раждала?

# 591
Плевен, частна клиника (но не знам името), доц. Стойков. Или поне това бяха плановете, тя ще се включи с актуалната информация Simple Smile

# 592
Щом е била при Стойков , значи е раждала в Авис Медика. Там със сигурност е получила необходимото внимание и грижи.  Hug

# 593
  • Велико Търново
Щом е била при Стойков , значи е раждала в Авис Медика. Там със сигурност е получила необходимото внимание и грижи.  Hug

В грешка си,Зойче.Стойков е в частната болница "Света Марина" Peace

# 594
Моник,честито и от мен за дългочаканото сбъдване на мечтата ви!Нека малкото Цветенце да расте и разцъфти сред много любов и грижи!На теб пожелавам бързо възстановяване и да се радваш на всеки миг с малкото съкровище,защото дечицата ни растат тооолкова бързо!

# 595
  • Велико Търново
Хем ми е мъчно,хем ме е яд на сомозбравилите се и самовлюбени шофьори Sad
Марто ми беше приятел,а покойния му треньор братовчед.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=561424

# 596
  • някъде там
 МОНИК честита ти рожба, да расте здраво и усмихнато дете  Hug  bouquet

-----------------------------------------------------------------
:rose: Flowers Rose почивай в мир Марци

Последна редакция: пт, 16 юли 2010, 23:34 от renyto

# 597
  • В.Търново
Плевен, частна клиника (но не знам името), доц. Стойков. Или поне това бяха плановете, тя ще се включи с актуалната информация Simple Smile
Плевен,това определено е добър избор  Peace
Дали в Авис медика,Света Марина или Репродуктивния център,човек е в сигурни ръце (за разлика от ситуацията с нашите "специалисти")!

# 598
  • велико търново
Сисе по коя линия си братовчедка с Румен Христов?Ние живяхме в един вход и отраснах заедно с двамата му сина на една площадка играехме.Много тъжно ми става като си спомня за нелепата му смърт.
Марта благодарим много за кафето дано и ние да изпием едно-две на плажа това лято.
Добре дошла на новата бъдеща мама.Сподели малко за себе си за да те опознаем.
Момичета завърнахме се от дълга сватба.От сутринта рано ,че се прибрахме в 9ч.Изкарахме си чудесно с малката ми бледо розова шаферка Теди много танци,малко сълзи и игри.Снимки имам много ,но така и не се научих да ги публикувам.

# 599
  • Велико Търново
Плевен,това определено е добър избор  Peace
Дали в Авис медика,Света Марина или Репродуктивния център,човек е в сигурни ръце (за разлика от ситуацията с нашите "специалисти")!

Да не подценяваме и втора клинична база Peace

Светле,втори братовчед ми беше Sad

Общи условия

Активация на акаунт