Велико Търново и региона

• 64 126
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, някоя от вас да има телефона на новия фризьорски салон на Дидо (някъде срещу Етно се намирал)?

# 91
  • Велико Търново
Момичета, някоя от вас да има телефона на новия фризьорски салон на Дидо (някъде срещу Етно се намирал)?
0895 611 603
Салонът е срещу Бюти Peace

# 92
  • Stuck in a moment
Мерси на всички за инфото за Албена. Аз вече окончателно се ориентирах към Ралица Супериор. Освен добрите отзиви от форума, мъжът на моя приятелка е бил там миналата година и казал, че било супер.
Така че съм решила , ако са ни ок плановете, да отидем там след средата на август, евентуално с приятелско семейство.
Много се кефя,че за тази година ще има и чадър и безплатни шезлонзи на плажа.
Успех на всички с резервации и планове  Peace

# 93
  • Stuck in a moment
Добър ден!
Като гледам всички яко "пишат"  Grinning Wink
Понякога се учудвам на оригиналните заглавия на темичките , днес особено се впечатлих от темата на Карлово и Сопот  Crazy

Сега нещо към активно ползващите нови козметики  - купували ли сте си Syoss - балсам или шампоан? Доволни ли сте?

# 94

Сега нещо към активно ползващите нови козметики  - купували ли сте си Syoss - балсам или шампоан? Доволни ли сте?
Купувала съм.Доволна съм Peace
Ето този ползвам

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 14:01 от Щастлива мама(Теди)

# 95
Аз ползвам в момента и шампоан, и балсам, но ми се появи пърхут и ще сменям марката. Но и моята кожа на главата сякаш е по-капризна.Мъжете вкъщи ще го доизползват, че тях не ги бърка  Mr. Green .

# 96
  • Stuck in a moment
Мерси за отговорите  Flutter

# 97
Момичета, предложете моля ви хотел за една нощувка в Търново или Арбанаси. Още по- добре ще е, ако има ресторант или механа в него

# 98
Здравейте,

измина повече от седмица от как сме на ясла. Първият ден всичко беше супер - заведох, влезе, после го взех към 11.30ч , малко разплакан, защото му било станало мъчно за нас... Втори ден - влизаме сами в яслата, с кеф. Насреща ни - обляно в сълзи и хълцащо момиченце. Моят хубостник направи кръг и направо си тръгна към изхода....И оттам се почна - всеки ден като види, че наближаваме градината и почва да реве Sad В петък и аз се разплаках...Отвратително е да ти дърпат детето от врата, а то да те е гушнало и да плаче "Мамооо, яяяя"...  Confused  Започнах да се притеснявам дали няма да свикне с факта, че го вземам на обяд (на третия ден вече обядваше там). От вчера вече спим там, но като се събуди и стои около 30-40 мин в леглото и почва да мърка и ме викат да си го взема - засега към 15ч... Не мога да разбера защо трябва да ме викат?  Не може ли децата, които са се събудили да ги вкарват в друго помещение да си играят, докато другите се наспят до 15.30ч... Не знам. Доволна съм засега от отношението на персонала. Даже си имаме любима "кака"...
Не е толкова страшно като се замисля...Но е малко гадничко като си оставяш детето някъде, където не знаеш какво прави...

Иначе, да споделя. Миналият месец виках една жена (леля на моя колежка) да чисти апартамента. Доволна съм и не взема скъпо (според мен). Но нали ще продаваме, засега няма да я викам. Не помня, имаше мами, които си търсеха, мога да я препоръчам (на лични)...

За захранване - следвах зеленчукови, после плодови и после меснати пюрета. В началото аз ги правех, после почнах да купувам... Сокчетата със зеленчуците ги вкарах. Засега имаме алергия само към мед (пу-пу)...

За хотел - нямам преки наблюдения , но отзиви има за Премиер (на центъра е и около него има ресторанти и механи) и за хотел Търново...

Май си написах писането за цялата тема  Laughing Дано има кой да чете  Hug

Прегръдки   bouquet

# 99
  • велико търново
bandido преди време сподели ,че ще ходиш на сватба и до там нищо не каза намери ли си рокля/шивачка/?
И вторият ми въпрос е в коя детска ясла даде детето?

# 100
ами все още не съм намерила шивачка Sad засега съм се спряла на няколко модела рокли, но пък се и чудя дали да не си купя нещо готово...голям проблем ми е с тая рокля...даже една клиентка от Русе прие дилемата ми с роклята лично и сега ми набелязва рокли в Русе (в момента имат страхотни намаления там шивашките фирми, които шият предимно за износ - примерно рокля официална от 149лв на 50лв), но да видим...
Детето е в Мечо Пух 3 (до битака).

за първа вечер оставям да гледам Биг Брадър, ама то....голяма ужасия това...  ooooh!

# 101
  • Велико Търново
Сега се връщаме с Диляна от Арбанаси-почерпихме се за деня на юриста.Чемширов си гледа децата,както Питър неговото CrazyДругият път с такси,обаче Naughty

Поли,пиши ми на ЛС за шивачка и жена за чистене.Предварително ит благодаря Hug

# 102
Лелеее, много сте изписали!!! Simple Smile
scrye,  аз поддържам банана като най-хубавия и засищащ плод! Кокича преди време отказа от раз киселите, после и плодовите тип Данонино и сега обикновено пие изцеден сок от портикола и грейпфрут и си хапва задължително по 1 банан!!!
Иначе и аз готвих на Коксънчо, рядко съм купувала готови пюрета-всичките са ми една боза......нишестяна с малко зеленчук и може би парченце месо.... според предпочитанията. Никол е захранвана по стария начин-от 2 месец с ябълков сок, но не съм имала проблем. Ако кърмех Кокича, сигурно щях да захранвам след 6 месец, но с него почнахме след 4-я. Захраних го с ябълка(варена) и банан. След 2-3 дена почнах  на обед с картофче, после-морковче, по малко магданоз или друга зеленийка, полека лека всичко си хапваше. Самосега ме притеснява, че не иска риба, а той я обожаваше... Дано да е временно. Според мен захранването трябва да е според детето. КОкича на 4 месе ц вече сядаше сам и оглеждаше масата с манджите... Simple Smile
За почивак не смея да се изказвам. Аз съм наполовина варненско чедо и в тази криза пак ще ходя на гости при родата... Simple Smile
bandido, мога само да съчувствам за плача на детенце.... Аз така яко си поревавах преди време заради НИки, много ми беше гадно.... сега само като си помисля и съм готова пак да ревна.... Sad  Макар че НИкол 1-та седмица си беше ОК, втората само пореваваше леко... 3-тата си ревяхме дружно, но на 4-тата всичко беше наистина наред.

# 103
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Добър вечер!
Бях се запътила към Спайдер, ама... се отказах. Нещо се пречупи у мен след една вечер там през Октомври и нещо не ме влече натам...

Момичета, предложете моля ви хотел за една нощувка в Търново или Арбанаси. Още по- добре ще е, ако има ресторант или механа в него
http://bghotelite.com/web_main.php?id=1467 - малък, уютен, приемливи като за хотел  в центъра на града цени. Непосредствено до него има ресторант -Щстливеца - с един от най-добрите готвачи, които съм срещала...

Сега се връщаме с Диляна от Арбанаси-почерпихме се за деня на юриста.Чемширов си гледа децата,както Питър неговото CrazyДругият път с такси,обаче Naughty
Сиска, искаш да кажеш, че в Деня на юриста, мъжът ти си гледа децата, а ти се черпиш... Crazy? Еевала му на твоя мъж!

Относно захранването - аз започнах със зеленчуци, през седмица нов. Давах предимно приговени вкъщи неща, защото бях спокойна относно качеството.
Бананът нещо не го тача като много полезен плод - струва ми се много изкуствен - пристига в нашите ширини зелен, узрява "насила"... Не знам защо ми е такава нагласата  Rolling Eyes. Иначе е богат на прости въглехидрати, съдържа витамин В6, калий...

# 104
  • Велико Търново

Сиска, искаш да кажеш, че в Деня на юриста, мъжът ти си гледа децата, а ти се черпиш... Crazy? Еевала му на твоя мъж!

Пепи,правилно си разбрала Crazy
Аз пак да кажа,че сме ужасно несериозни относно срещите,ама хайде да организираме една вечерна Simple SmileВ Спайдер никога не съм ходила/май веднъж като ученичка/ сещайте се кога е било ooooh! в Бали разбрах,че там ходили подсъдими/разбирайте под 18/ така,че вие сте Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт