Велико Търново и региона

• 64 145
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Уф, с тия ясли е голяма драма  Sad

За срещата аз съм на линия. Но ако трябва да гласувам за място, не бих избрала ни Спайдър, ни Бали. Аз като тинейджърка не ги тачех дискотетките, та на стари години ли  Mr. Green По-скоро мой тип заведения ( тук мисля,че Дени ще ме подкрепи Wink ) са Мелън, Сами'с, Скандал. Една идея по-клубно, без малолетните лолитки и псевдо мачовски изпълнения  Rolling Eyes

Мацки, да ми препоръчате сауна и спа процедури във ВТ. В някой хотел може би.  newsm78

Сиска, благодаря за номера.  Peace

# 106
Мацки, да ми препоръчате сауна и спа процедури във ВТ. В някой хотел може би.  newsm78

Х-л Янтра  Peace

# 107
Дааа и аз препоръчвам Янтра.

# 108
След около час сме на разходка в парка на триъгълника. Ще се радвам да видя някое мамче  Hug

# 109
  • Велико Търново
След около час сме на разходка в парка на триъгълника. Ще се радвам да видя някое мамче  Hug

Зоя след малко и аз се запътвам на там. Ще се радвам да се видим Simple Smile

# 110
Момичета,къде има хубави детски магазини за дрехи и обувки ( изключвам ONLY ,него го знам,също Хиполенд).  Благодаря    Hug

# 111
  • Велико Търново
Момичета,къде има хубави детски магазини за дрехи и обувки ( изключвам ONLY ,него го знам,също Хиполенд).  Благодаря    Hug

Няма Crazy

# 112
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East

Няма Crazy
Напълно подкрепям!!!

Може да погледнеш в търговския център на пазара - Пето авеню - в закритата част на втория етаж има един детски магазин, където понякога има хубави неща, макар и единици.

# 113
Щото една приятелка( не е от Търново)  е вносител на хубави детски пантофки,тип гуменки, да й препоръчам магазин,с който да работи....Какво да й кажа  Rolling Eyes

# 114
Най-добре да се хваща и да обиколи всички детски магазини за обувки, пък където я огрее. Другия вариант, ако наистина са оригинални и хубави да си отвори собствен магазин. Инак ми е направило впечатление на Пето авеню магазинчето за детски обувки, това което е срещу тортите Неделя е доста вървежно, макар че продават само китайски и  румънски обувки.

# 115
За дрехи - аз харесвам детското Кенвело и едно малко магазинче на 5то авеню, ама как да го обясня...мацката продава предимно турски дрехи, но много сладки, на сносни цени. Минуса е ,че тя е доста нелюбезна и получаваш усмивка и "лек ден" едва като си платиш покупката....което май си е голя минус, всъщност.... newsm78

# 116
Обувките на Марти ги купуваме от  Барт на Триъгълника.
Мартеничка, после да кажеш как е било в х-л Янтра, че съм навила моя мъж да отидем някъде на спа, а не си струва за 2 дена да бием път извън града.

# 117
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
За дрехи - аз харесвам детското Кенвело и едно малко магазинче на 5то авеню, ама как да го обясня...мацката продава предимно турски дрехи, но много сладки, на сносни цени. Минуса е ,че тя е доста нелюбезна и получаваш усмивка и "лек ден" едва като си платиш покупката....което май си е голя минус, всъщност.... newsm78
Ditta, предполагам за магазин "Теди" говори - мацката е млада, висока със светла коса - да, там наистина има сладурски неща, но обслужването е  Rolling Eyes

# 118
Здравейте и от мен.
Аз обувки купувам от различни магазини.От 5то авеню купих сандалки,обувки и ботушки имаме от Барт.От един магазин на Пишмана му купих много хубави кожени мъжки обувки Mr. Green.Дрешки от където ми хареса нещо.Нямам точно определени магазини.
Момичета преди да си закарам количката на село да ви питам на някой ако му трябва я продавам.Ползвали сме я 2-3 месеца не редовно защото имах друга.Ако някой прояви интерес да ми пише на Лични.Давам я 50 лв с дъждобран и поркивало за крачетата.
П.С.
Днес стават 2 години от както съм официално госпожа.Мъжът ми казва че е цяла вечност Mr. Green
Почерпете се

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 13:51 от Щастлива мама(Теди)

# 119
Щастлива мама(Теди), още много по 5 заедно с любимите мъже! Hug

Пепи, май е това да. Поне по описанието на мацката. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт