Велико Търново и региона

• 63 947
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • Велико Търново
Аз се сетих за Николай в Чар. Има и разни подопечни гримьорки покай него. Не са ми много скорошни впечатленията, но пък добри  Peace

# 616
  • Велико Търново
Аз се сетих за Николай в Чар. Има и разни подопечни гримьорки покай него. Не са ми много скорошни впечатленията, но пък добри  Peace

От там само Николай го бива CrazyТой ме  еправил за моята сватба,ама тя нали беше преди нам колко години и съм забравила ooooh!

# 617
  • Велико Търново
Вижте, има нов сайт, подобен на продавалника: http://www.exbaby.com/

# 618
Днес Сиска ми каза прекрасната новина за Моник! Мони, да  ви е жива и здрава рожбичката, да ви дарява с безкрайно щастие и приятни вълнения! Целувки от нас и скорошни срещи в парка  Hug

# 619
Момичета кой номер автобус ходеше до Леденик и ако някой знае разписанието ще се радвам да ми прати лс,че нещо чичко Гугъл не ми помогна особено!Благодаря!

# 620
Момичета кой номер автобус ходеше до Леденик и ако някой знае разписанието ще се радвам да ми прати лс,че нещо чичко Гугъл не ми помогна особено!Благодаря!
Мисля,че №6 и №8 и тръгват на всеки час от В. Търново -пазара,но не съм съвсем сигурно нека и някой друг да каже.Ние вече две год. живеем в Леденик,но не ми се е налагало да пътувам с автобуса,затова не съм сигурна.Кога имаш ходене до там ,аз на ден поне два пъти пътувам Търново-Леденик,ако ми е в удобно време бих могла да те закарам.

# 621
  • Велико Търново
pisihrisi,  не работиш добре с чичо ми Гугъл. Ето заповядай:
№6 Съдебна палата, Пожарна, ПВ Качица, АГЗ, с.Шемшево, с.Леденик
ОТ СЪДЕБНА ПАЛАТА 6:30 - 20:30 през 60 мин.
ОТ ЛЕДЕНИК 7:00 - 21:00 през 60 мин.
Празнични
ОТ СЪДЕБНА ПАЛАТА през 120 мин.
ОТ ЛЕДЕНИК през 120 мин.
8-чката ходи до Беляковец

Поли, и все пак ако ме видиш преди сватбата - обади се Simple Smile Ти досега що се криеш, че си роднина на Петя?

# 622
Vqqra,мерси за инфото.Не мога да ти кажа точно кога ще пътувам,защото няма да съм сама и не зависи от мен,но благодаря за поканата за превоз!
3des лСърдит ми е нещо всезнаещият чичкоИ на теб много благодаря за точното разписание!

# 623
Да направим Крепостта Царевец на първо място /засега води/: http://simvoli.hitarpetar.bg/vote/velikotrnovo
Може да се гласува всеки ден  Peace

# 624
ДОБРО УТРО МИЛИ МОИ
Хайде тази сутрин аз да почерпя по едно кафенце  Hug

Марте, много сте лъчезарни  Heart Eyes

Момичета, продавам си кошницата за кола 0-13 кг. Кошничката е вперфектно състояние. Ако познавате някоя мама, която се интересува- свиркайте.
http://www.exbaby.com/index.php?mod=catalogItem&show=397& … olino%20Teo&c
Хубав слънчев и усмихнат ден от мен.   bouquet

Последна редакция: чт, 22 юли 2010, 08:24 от byalkova

# 625
 И аз да почерпя,нашия по -малък син Цватан днес става на 9г.Да ни е жив и здрав!

# 626
Вяра, да ви е жив и здрав!!!!!  Hug

# 627
Вяра, всичко най-хубаво на детенце и на цялото ви семейство! Желая му синьо лято, интересна есен, уютна зима и слънчева пролет!   bouquet

# 628
МАМЧЕТА НОВА СЪМ ТУК И ВИ МОЛЯ ЗА СЪВЕТ. ДНЕС РАЗБРАХ ЧЕ МАЛКАТА Е ПРИЕТА В ЯСЛАТА ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО И ЗАПОЧВА ОТ СЕПТЕМВРИ. МНОГО СЕ ПРИТЕСНЯВАМ ЗАЩОТО Е СТРАШНО ПРИВЪРЗАНА КЪМ МЕН. ВСИЧКИ МИ КАЗВАТ ЧЕ Е МАЛКА НА 1Г. И 3МЕС. И ЗАТОВА ПО-БЪРЗО ЩЕ СВИКНЕ. В ПАРКА  СЕ ЗАИГРАВА С ДЕЦАТА НО В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ ПРОЯВЯВА ИНТЕРЕС КЪМ ПО-ГОЛЕМИТЕ ДЕЦА И ИГРИТЕ ИМ. ПРИТЕСНЯВА МЕ ЧЕ НЯМА ДА ИСКА ДА ЯДЕ ТАМ ЗАЩОТО НЕ ХАРЕСВА МНОГО ОТ МАНДЖИТЕ. ТРУДНО ЗАСПИВА И САМА - В ПОВЕЧЕТО СЛУЧАИ ЗАСПИВА НА РАМОТО МИ ОСВЕН АКО НЕ Е МНОГО ИЗМОРЕНА. МНОГО Е ЧУВСТВИТЕЛНА И НЕЗНАМ ДАЛИ СЕ ПРИТЕСНЯВАМ ПРЕКАЛЕНО МНОГО НО СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ МИ Е АДСКИ ТРУДНО ДА СВИКНА С РАЗДЯЛАТА. ПОСЪВЕТВАЙТЕ МЕ КАК ДА НАПРАВЯ АДАПТАЦИЯТА ПО ЛЕСНА. ПРЕДВАРИТЕЛНО ВИ БЛАГОДАРЯ.  Confused

# 629
това, което описваш, е обичайно поведение на дете на тази възраст, което се е отглеждало предимно от майката. твоите чувства също не са нещо прекалено за една майка на която и предстои хлапето да започне ясла-това го казвам,без никакво намерение да омаловажа ситуацията. връзката майка-дете е нормално, дори желателно да е толкова силна, когато детето е на една година и три месеца, но ако привързаността е стабилна, детето бързо ще приеме мисълта, че ти го оставяш само времнно и страховете, че ще го изоставиш бързо ще изчезнат.твоята тревожност би намаляла значително,ако ходиш на работа Peace
детската психология казва, че препоръчителната възраст за тръгване на работа от майката е, когато детето навърши 2 години. много майки,обаче,са принудени да започнат работа по-рано и това не е здравословно да е съпроводено с чувство за вина. мога да те уверя, че хлапето ти ще усети твоята тревожност и ще възприеме яслата като нещо не дотам добро. може би ще се успокоиш,ако събереш повече информация за конкретното място и персонала, който ще обгрижва детето ти Peace

всъщност се включих с новината, че вече имаме първият одобрен приемен родител в една съседна община и общо 10 нови кандидати за приемни семейства на територията на област В. Търново!
надяваме се все повече деца да получат шанса да живеят не в Домове, а в семейства от добре подготвени родители. повече за приемната грижа може да научите на сайта на Уницеф
Peace

Общи условия

Активация на акаунт