Велико Търново и региона

• 63 942
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • Велико Търново
Вяра, честит ти рожденник! Да е жив и здрав и вечно усмихнат.

# 631
  • Велико Търново
Деси, страхотна новина! Дано наистина има все повече добри кандидати Simple Smile

# 632
Момичета, благодаря за голямата сърдечна подкрепа Hug
С малкото Цветенце сме добре и се радваме една на друга Heart Eyes
Раждах в "Св. Марина" при доц. Стойков и съм изключително доволна от условията там и най-вече от отношението на персонала. Те превърнаха най-хубавия момент от живота ми в още по-незабравим спомен. Сега да ви се представим и с нашето Мило Цвете

# 633
  • Велико Търново
Мони страхотни сте двете. Пу-пу от сега нататък ви желая от хубави по-хубави моменти заедно!

# 634
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Monique, честита радост! Много щастливи моменти заедно с малкото Цвете!

# 635
  • Велико Търново
Леле, Мони, колко сте готиниииии! Ти изглеждаш, как да кажа, някакси светнала, нежна и спокойна Simple Smile Целувам ви и двете и много искам да ви видя  Heart Eyes

# 636
Mоник, да ти е жива и здрава малката принцеса!  Hug

Имам една молба към вас.Чух, че в някаква поликлиника на ул. Ниш имало гинеколог, който преглежда с 4Д.Отзиви, мнения за него?

# 637
  • В.Търново
Mоник, да ти е жива и здрава малката принцеса!  Hug

Имам една молба към вас.Чух, че в някаква поликлиника на ул. Ниш имало гинеколог, който преглежда с 4Д.Отзиви, мнения за него?
За поликлиника не знам,но на Ниш на 4Д преглеждат в МЦ Невромедикс,д-р Албена Паньова.Тя ми водеше консултациите,като цяло съм доволна (от ЖК),въпреки че предпочетох да не раждам тук.Но като че ли няма нищо по-различно,ако се интересуваш единствено от 4Д апарата.

# 638
Мони - страхотни сте  Hug  Пожелавам ви само хубави и положителни емоции отсега нататък и ви чакаме из парковете   bouquet

# 639
Моника  Hug Hug Hug

Д-р Паньова преглежда там,както ти е казала anelia001. И на мен ми видеше консултациите, но.........

# 640
  • Велико Търново
Вяра, да ти е живо и здраво момчето! Много да ви радва и да има прекрасно детство!

M0NIQUE, изглеждате прекрасно и двете  Hug

daniela_deneva_, добре дошла. Нямам опит с детските заведения, но все ми се струва, че трябва да се настроиш по-положително, защото предаваме своите емоции и на децата Wink И една приятелска забележка - може би не знаеш, но писането с главни букви означава крещене в Интернет, което не е много хубаво Mr. Green

Грозното Пате
Относно Паньова - не знам кой доволен и кой не, ама на всяка цена прочети блога на M0NIQUE от първа страница.

scrye, пишеш, а не казваш как е малката Ани. Дай някоя снимка да я видим малката хубавица  Grinning

# 641
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East

Поли, и все пак ако ме видиш преди сватбата - обади се Simple Smile Ти досега що се криеш, че си роднина на Петя?

Вие двечките къде ще ходите на сватба в края на м.Август?
Питам, понеже и аз ще ходя...и булката се казва Петя  Mr. Green.

Вяра, да ви е жив и здрав рожденика! Много радост да ви носи!

# 642
scrye, пишеш, а не казваш как е малката Ани. Дай някоя снимка да я видим малката хубавица  Grinning

Чудесна идея, че днес направо като я видях взех да се чудя и да се притеснявам за себе си да не съм слънчасала.  Crazy
Тя си знае....  Mr. Green

# 643
  • При децата ми
Пу-пу Мони страхотни сте! Hug Hug Еееех, кога беше и Николетка такава, за Марти да не говорим... Sad Ужасно бързо растат децата!
Вяра, да ви е живо и здраво момчето! Слънчево детство му пожелавам!  bouquet

# 644
Даниела, моята Дария ходи в Щастливо детство. Трябва да те успокоя, че всичките ти безпокойства са неоснователни, ще видиш  Wink  Детето ще яде и ще спи. Дария там започна да си заспива сама, изяжда си абсолютно всичко, вкл. даже и айряна си изпива (нещо много, ама много странно за моето дете!)  Mr. Green  Много е послушна и разбрана, всички лелички много си я обичат и казват: "Ех, ако всичките бяха като нея"  Mr. Green  Искам да кажа, че вкъщи е един малък бяс, но там е съвсем различна.  Peace
Отношението на персонала е много добро, никога не е била изпотена и непреоблечена. Рядко я вземам изцапана (да не кажа хич), а се храни съвсем сама. Говори страшно много, с изречения и ми разказва цели истории (тя по принцип си е бъбривка, но там дръпна допълнително напред в развитието си). Абсолютно сама се обслужва от гледна точка на гърнето (тръгна си научена на гърне на ясла, но там свикна сама да си събува и обува гащичките и да се избърсва  Grinning  Абе много самостоятелни стават, което само може да ме радва.

Просто - не се притеснявай! В началото е трудно наистина, но постепенно всичко се нарежда! Важното е да си спокойна, за да е спокойно и детето ти, и винаги да му казваш, че ще си го вземеш  Grinning
И не на последно място - бях чела някъде, че именно работещата майка се раздава най-пълноценно на детето си - именно защото оползотворява всяка свободна секунда. Инак в майчинство дните ти някак се сливат (поне при мен на моменти беше така). Пък и в крайна сметка всички, които сме започнали по-рано работа сме имали финансова нужда, която в крайна сметка пак е за доброто на детето ти! Успех с адаптацията, като му дойде времето и пиши в коя група сте - Дария е в 1-ва група.

Моник, прекрасници такива! Целувам ви!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт