Велико Търново и региона

• 63 941
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
 Мони ,честита рожба ,да ви е живо и здраво момиченцето.
 Благодаря ви за поздравите.Нашия рожден ден не мина без инциденти,рожденника половин час преди да му дойдат гостите си премаза пръстите на едно приятелче на веригата на колелото.Решил да му помогне да му оправи веригата и другото дете завъртяло педала с пръстите на Цецко.Че изкарахме час и половина в бърза помощ.Как има навика все по празниците да ни ги сервира такива..?Дано бързо да му мине и да няма последствия за пръсчетата. Sad
 Ох,оплаках ви се, но вчера ми дойдоха повече емоциите.

# 646
Момичета, благодаря ви за отговорите!  Hug
А друг лекар с 4Д има ли във Велико Търново?

# 647
  • Велико Търново
Здравейте!

Да взема да се разпиша по-обстойно Simple Smile

Ани е добре, расте, дивее и така. Миналата седмица беше болна, че се бях побъркала. Цяла седмица беше с температура, без никакви други симтоми, та бяхме редовни посетители в поликлиниката. Вирус ли какво беше, така и не се изясни точно, но за щастие вече е минало. Иначе като в типична отчетна да се отчета, вече е цели 6 кг - качва по-малко, ама важното е че е здрава. Ама то и как да качва повече, като яденето е доста трудна задача, определено не й е любимо занимание, ама здраве да е.

Ето и малко снимки (редовно качвам по-принцип във фейса, та тук са малко, ама достатъчно): http://picasaweb.google.com/ScryeM/Ani#5497032606878678978

Зойче развесели ме много с това слънчаване... Как да слънчасаш в мола  Mr. Green Та да разасня, вчера се видяхме със Зоя и аз държах една госпожица, та Зоя си помисли първо, че е Ани Simple Smile

Петя, ще се окаже с доста познати тук във форума. Пожелавам ви от сега да си изкарате страхотно на сватбата, не се й съмнявам, че ще е така, като ги познавам и двамата.

Вяра съжалявам за инцидента, но все пак се надявам да сте си прекарали страхотно на празника.

Пък иначе май наистина е време за една форумска среща Simple Smile Аз за вечерна трудно ще се класирам, но за дневна съм ок.

# 648
  • В.Търново
Момичета, благодаря ви за отговорите!  Hug
А друг лекар с 4Д има ли във Велико Търново?
За друг такъв апарат в града не съм чувала Rolling Eyes

# 649
  • Велико Търново
Поли, и все пак ако ме видиш преди сватбата - обади се Simple Smile Ти досега що се криеш, че си роднина на Петя?
Вие двечките къде ще ходите на сватба в края на м.Август?
Питам, понеже и аз ще ходя...и булката се казва Петя  Mr. Green.
Joy тя е  Joy а аз си мислех, че само младоженците е познавам на сватбата Mr. Green

Грозното Пате, не ти знам тревогите, ама е по-важен човека зад апаратурата, отколкото самия уред. Кажи какво те тревожи и предполагам Сиска ще ти помогне с някоя препоръка.

scrye, много хубава тая Ани - истинска малка дама Simple Smile Вярно, че сте колеги с Петя и Симо, бях забравила. За среща съм за, както винаги, ама едва ли ще се организираме  Mr. Green

Верче, стресово си е било, ама юнак без рана няма. Да ви минава бързо и да го забравяте.

# 650
3des, като цяло нищо не ме тревожи.
Ясно ми е, че човекът зад апаратурата е по-важен, но със скапана апаратура не могат да се вдидят доста неща, според мен.
Искам да направя един основен преглед на бебето, да се види дали всичко е наред, дали се развива нормално, има ли нещо за което да се безпокоя и дали е момче или момиче.  Grinning

# 651
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Чакайте сега...тя булката се казва Петя, но как му е името на младоженеца  Thinking. Срещнах май някъде името Симо, а нашият младоженец е Станислав. Май няма да сме на една и съща сватба  Heart Eyes.

Анито, вярно голям бонбон!

Вяра, съжалявам за инцидента!
Нашата мома един ден след рождения си ден си прищипа пръста на едната ръка на вратата, та и ние ходихме до Бърза помощ. Макар че щях да откача като видях зачервеното пръстче, слава Богу се размина само с болката и лека драскотина.

Последна редакция: пт, 23 юли 2010, 15:19 от pepi111

# 652
  • Велико Търново
Ей засрамихте ме с тези похвали  Embarassed
Благодаря ви от сърце! Ама те всички деца са прелестни Simple Smile

# 653
# 654
Зави ми се свят докато гледах снимката  Crazy

# 655
  • велико търново
byalkova дай едно неделно кафе ,че Иман преди правеше ,ама сега нали си има малко бебче и е заета.Така и така не можем да се организираме за среща много сме несериозни.

# 656

Hug Hug Hug Hug
То вече е 11 часа, ама на мен така ми се спиииииии   newsm46 , та за това кафенцето е с пожелание за добро утро  Wink
Моето диваненце спи на пресекулки от по половин час  и нали се сещате, че и аз така спя покрай нея. Дано да са вече зъбките, че това би означавало, че този период ще мине....

# 657
  • Велико Търново
Спешно ми трябва кои лаборатории работят днес?

# 658
Юле Медика работи май до 2

# 659
  • Велико Търново
Спешно ми трябва кои лаборатории работят днес?

В болницата.Мисля,че Медика почива в неделя Peace

Общи условия

Активация на акаунт