ЯНУАРЧЕТО порастна, вече е на три, мама и да пие в петък я мързи!

• 32 416
  • 759
  •   1
Отговори
# 165
Клеми имаш ли да разказваш  Grinning Може и разказ в снимки  Wink
Ние пак сме в серия ... писна ми... кога ли ще спрат да боледуват тия деца и аз покрай тях  Tired
Цвет коса никне акъл не идва, както се казва  Wink Мойта бая се посгъсти след няколко пламвания в резултат, че си набутвах любопитната физиономия в парното котле  Crazy Пък сега се чудя защо не са послушни децата  Twisted Evil

# 166
  Цвета,със сигурност ще порасне косата.Нали пак ни израстват космите след като ги епилираме.И косицата ще поникне.
  Иначе,представям си ,колко е неприятно.....

didi_im,благодаря за разказа!За коя болница говориш?Верно,че много операции правят..... #Crazy
Радвам се,че при теб всичко е минало толкова хубаво!  Hug
(Пожелавам си същото.  Flutter )

# 167
  • София
Да се отчета: първият истински концерт на Шош с латино танците, в прекрасна зала, мина страхотно!  Flutter От нашият звезден репортер очаквайте линк към кадрите ( Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet). Аз се одрах от смях, защото (не знам дали ще се види, но) Шош гледаше брутално строго и съсредоточено!  Crazy Laughing Joy Но съм доволна! Вече знае какво е сцена!  Sunglasses

Последна редакция: сб, 17 апр 2010, 19:25 от ivonska

# 168
didi_im, честито! Нека расте здрава, палава и много щастлива малката принцеса!

ivonska, поздравления за Шош!

tsveta, ще порасне коса там където няма. На Ева преди повече от година едно момченце й отскубна кичур, потече даже кръв, но след това си поникна коса, само дето сега е малко по-къса, в сравнение с другата коса.

# 169
ivonska,с нетърпение чакам линка!  Hug Поздравления!   bouquet

ДаВинчи,разгледах ти снимките.Много са хубави!  Simple Smile

Да ви похваля мойто Алексче.Сам се е научил да рисува цифрите.Някои не си приличат много-много,но виждам ,че поне перфектно е схванал идеята коя завъртулка къде е....
   Пее безброй песни и почти всяка от тях завършва (една октава,за запознатите) горе и държи един дъъъъъъъъълъг висок тон,както правят големите певци някой път,за да впечатлят публиката. Laughing

# 170
  Запомнете, отделете повече време на тези, които обичате, защото те не са с вас завинаги.
Запомнете, кажете блага дума на този, който ви гледа отдолу нагоре с възхищение, защото това малко същество скоро ще порасне и няма да е вече до вас.
Запомнете и горещо прегърнете човека до себе си, защото това е единственото съкровище, което можете да дадете от сърцето си и не струва нито стотинка...

...Защото животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

/Джордж Карлин/

Добро Утро!!!  Hug

# 171
Честито бебче Диди!!!!   bouquet
Да расте здраво и весело малкото слънце   bouquet

Определиха ми дата 15.05 за ресекцио... ако изкараме до тогава. Мъника вече е около 3 кг и е 49 см - може и сам да тръгне.
Ама ми е много спечено нещо....

Цвети - расте косата - Марти го бяха оскубали бая зверски и израстна - само търпение трябва  Hug
Селма -   bouquet

# 172

Eто колажа Simple Smile
Ето линк да го пейстне Ивонска на първа страница: https://cdn.bg-mamma.com/GgUE/3245728_5ef99cd0

Който иска да си изкара колажчето във фото-студио да ми пише, за да му пратя файл с висока резолюция.

# 173
  • София
Анджи, страхотни са!  bouquet   Благодаря ти! Пращам на лични мейл за файл за печат!

# 174
Анджи, браво на теб  Hug Ама като гледам много са ни оредяли редиците Thinking

# 175
Здравейте и от мен!

Не мога да не похваля невероятния танцьор Шош! Шош се представи блестящо!!!

Благодаря на майка му, че ни направи съпричастни на първата му сценична изява.
Представлението беше на много високо ниво.
Латино танци, балет, фокуси...
Вики стоя през цялото време права, гледа с огромен интерес.
Накрая като се разделихме плака в колата за него.

# 176
Анджи, благодаря ти, че и нас си ни включила в колажа! Направила си го страхотен.

Рядко пиша, но пък постоянно чета и си сверявам часовника.
Много искам да съм в час с възпитанието и постиженията на децата.

Ние сме добре. Вики ходи на градина, а аз действам по задачи.
Подготвяме се за изпит за детската градина в Горна баня, който е на 10 май.
Госпожата в градината смята, че била доста будна за възрастта си и ме посъветва да се опитаме. Но тя не знае, че майка й е доста запала.

# 177
И още нещо исках да ви кажа. Оставаме си само с Вики. Направих спонтанен аборт на 8 март. Не ме съжалявайте, такова ми беше и крайното решение, но природата го реши вместо мен. Искам Вики да стане по-самостоятелна и ще съм готова да се справя с 2 броя.

# 178
  • София; Дружбето
Браво на Шош. Ама то при такава сценично активна майка не виждам как няма да се справи блестящо и той Mr. Green

Анджи, месри. Много са ни готини момите гледам, а и момците не са за изхвърляне Laughing
Диди, не се спотайвай ми мятай снимки на бебата Grinning

Ко груго щях да пиша Rolling Eyes МИша сутринта е оревала детскат,а не ще да ходи и тва си е ooooh! Сега докато пак свикне ще има да се пеняви всяка сутрин. А Габи е мрънкало. Не може да пълзи и някой му виновен, а и не схваща като му показвам. Ей гу как си мисли, че се шрави http://www.youtube.com/watch?v=IsUet0-PzqY  Joy

Гали, айде давай. и сам да тръгне Grinning 3 кила си е напълно достатъчно

# 179
Галя, spoko
Пожелавам успех на Вики на изпита!!!  Hug

Гали, на теб успешно раждане!  Hug

Ив, браво на Шош, дай да видим танцьора, де Simple Smile

Ама като гледам много са ни оредяли редиците Thinking

Мда  Thinking
Радвам се, че ви харесва колажа, но то при такива красиви деца няма как да не се получи. Впечатлена съм от януарските девойки!!!

И аз да похваля Любо, че вече рисува главоноги хора, а също така пее много хубаво (както батко си) и по цял ден не спира, играе и пее Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт