ЯНУАРЧЕТО порастна, вече е на три, мама и да пие в петък я мързи!

• 32 407
  • 759
  •   1
Отговори
# 150
Честито ти бебче Диди!!! Да е жива и здрава малката красавица!!!

# 151
  • София
Днес какво горещо черно кафе се разхождаше из нашия блок ...

А на теб фотоапаратът къде ти е?  Laughing  Никакво състрадание нямаш към бедните си дружки във влажна и студена София!

# 152
  • София; Дружбето
Имате ли идея на местото на отскубнат кичур дали пораства после коса?

# 153
 Май,да.......... newsm78
  Кой е пострадалия?

# 154
  • София; Дружбето
 Май,да.......... newsm78
  Кой е пострадалия?
Кой може, Миша. Завря се в купата на миксера и стана мазало - резултат липса на кичур коса и счупен миксер

# 155
Диди честита Габи,да е жива и здрава и мноооого да ви радва  bouquet
Леле Цвета Миша била голяма фурия щом се е завряла там ooooh!иначе как е тя вече,оздравя ли,а Габчо как е ,той е страшен сладур.

# 156

Кой може, Миша. Завря се в купата на миксера и стана мазало - резултат липса на кичур коса и счупен миксер
    Уф.... ooooh!

# 157
Диди, прекрасна е малката Габриела, да ви е жива и здрава, и все така красива, много да ви радва и само повод за гордост да ви бъде!

Сту, и аз бях на Камен Донев, оглеждах се за теб, защото помня, че щеше да ходиш, ама то в тая навалица къде да те видя........ И аз бях очарована и изумена от представлението, въпреки че вече съм гледала този спектакъл в Пловдив. Този човек е неописуем талант, и аз горещо го препоръчвам на всички!

Цвет, и на Виктория миналата година едно момченце отскубна един кичур (бая голям) от косата на Виктория (то не стига, че няма хич, ами.....), ама пак си израстна, де, макар и бавно, така че - споко!

# 158
  • София
...
Днес какво горещо черно кафе се разхождаше из нашия блок ...

Ти гледай третото дете да не е капучино...  Whistling Mr. Green

# 159
 Ле ле !Само напитки (напитките   Wink ) обсъждаме напоследък!   hahaha Joy
 Много сме жадни нещо!  Mr. Green

Май пролетта си казва думата.  Laughing  Two Hearts

# 160
  • София
Изпратих баба! Много ми помага тази жена, ама как не можем да се търпим и двете, не е истина просто! Пожелайте ни повече никакви болници и никакви нужди от болногледачки... заповече от седмица, за да сме реалисти...  Praynig

# 161
  • София; Дружбето
Изпратих баба! Много ми помага тази жена, ама как не можем да се търпим и двете, не е истина просто! Пожелайте ни повече никакви болници и никакви нужди от болногледачки... заповече от седмица, за да сме реалисти...  Praynig
пожелаваме Hug

то не е баш кичур, 5 на 3 см ooooh! дано порасне коса, че е отгоре и изглежда ужасно

# 162
  • София
Диди, честито!   bouquet Как е с двете девойки? Оправяш ли се сама?

Кога викате ще пием по У центурУ? Или на края на света (район Люлин)? newsm78

# 163
  • при принцесите
Ей ме Grinning
Благодаря на всички за пожеланията за Габи Heart Eyes
Лудница е вкъщи естествено, ама ще оживеем Crazy
Засега сами се оправяме с таткото, че миналата седмица, докато се влачехме по записи (ей голяма досада Tired) и после и за уикенда Десиславата беше по баби и сега един месец вкъщи трябва превъзпитание. На всичкото отгоре и на градина не е ходила от 1ви още, все текат някви сополи, някви кашлици, аман!
Раждането мина ... бързо Laughing Около час и половина умувах вкъщи почва ли, не почва ли Simple Smile Хич не ми се ходеше и да вися там. Накрая решихме все пак да идем да проверим как са нещата и тя Габриелата излезе два часа след постъпването. Та стигнахме навреме Laughing Иначе докторът от разпети петък ме гони да раждам, ма аз все се дърпах Blush Нормално беше раждането, аз още от втората ни среща спрях да коментирам предишното си раждане, да не ми отправят предложения. Обаче колко много момичета със секцио имаше, не е истина. На етажа да бяхме 3-4 нормални и 15 с операция. И всички пъшкат и охкат. Моя приятелка така и казали, че е голямо бебето, че няма да може да го роди и то като не си кой знае колко запознат, като е и за първи път, знам ли, явно много се връзват.
И раждах с жената на Алфредо Торес Flutter, която беше дошла съвсем сама до болницата и роди за 4ти път Simple Smile

# 164

Shocked Какъв екстремист е Миша.  Hug

Започвам колажа. Качвайте до утре снимки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт