ЯНУАРЧЕТО порастна, вече е на три, мама и да пие в петък я мързи!

• 32 406
  • 759
  •   1
Отговори
# 135
  • София; Дружбето
Привет на всички wavey
Ние от събота си имаме бебе Габриела Simple Smile
3.400, 51 см newsm03
Hug Hug Ай честито. Да ти е жива и здрава и много щастлива да расте. Избрали сте хубаво име Mr. Green

# 136
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Диди, честита Ви Габриела  bouquet  bouquet Много да е жива и здрава,спокойно бебе, добър човек и много щастлива  bouquet  bouquet

# 137
Привет на всички wavey
3.400, 51 см newsm03
    Честито!Честито!Честито!Да ти е жива и здрава малката принцеса Габриела!Да има щастлив живот и да ви носи много радост!  bouquet  bouquet  bouquet
    Тъкмо те мислих ,Диди!  Wink
    Кажи малко повече за бебето и за раждането!Успя ли да родиш нормално?Изобщо ,как протече всичко?

Hug Hug Hug

# 138
Диди,честита ви радост!Да е жива и здрава малката Габриела!Да ви е повод за голяма радост и гордост!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Разказвай как мина?Как я приема Деси?

# 139
Привет на всички wavey
3.400, 51 см newsm03
Ох, че хубаво бебе  Heart Eyes Честито, Диди   bouquet Да е здраво и тихо бебе и да стане страхотна госпожичка. А за Деската съм сигурна, че ще е една кака за пример  Wink

# 140
  • София
ХоХоХо - ОВЕНКА!  Joy

Честито, Диде! Издръжливост ти желая!  Heart Eyes

# 141
Честита Габи Диди   bouquet. Да е прекрасна като кака си и да е послушна колкото тя пожелае  Heart Eyes
Страхотна новина - толкова се радвам като прочета за ново бебе в януарската дружина  Grinning

# 142
Диди , честита Ви радост.Да ежива и здрава малката Габи ,много радост и щастие да ви носи.

# 143
Диди, честито! Още една красавица! Бъдете живи и здрави и много, много щастливи!  Heart Eyes

# 144
Диди, Честита малка дама! Да ти е жива и здрава и послушна поне колкото кака си Simple Smile Още от сега си я заплювам за снаха и никой да не пипа #2gunfire
Анджи, качих две снимки..............ама сложи тая с очилата. Димитър няма читави снимки нещо............всички са или как прави поразия или как идва да ми вземе фотоапарата...................не можем да оставим добро впечатление

# 145
Диди, честита ви мома Габриела.   bouquet Жива, здрава и красива Hug

Мацки, вчера ходих на моноспектакълът на Камен Донев и днес ме боли чеслюстта от смях. Никога не съм предполагала, че сам човек-актьор е в съсътояние да владее многохилядната публика в продължение на около 3 часа  Laughing Laughing Laughing Уникален талант! Щом видях злобната шефка да се залива от смях, това следва да е показателно  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Който има възможност непременно да го гледа. Наистина трябва да се види  Peace

# 146
  • София
Диди, честита рожба! Да расте здрава, безгрижна, щастлива и много радостна малката Габриела! А на теб - много бързо възстановяване и много сили и спокойствие с козирог и овен у дома!  Mr. Green

# 147
Диди, честита рожба! Да е здрава и да расте в мир и безгрижие, заобиколена от много любов!  Heart Eyes Hug

# 148
Диди, честито ти красиво момиченце! Страхотна снимка на двете госпожици! Да са ти здрави, усмихнати и много да се обичат.

# 149
  • София/Варна
Диди, честита радост вкъщи!
Ако имаш грижи с кърменето, пиши ми Simple Smile

Днес какво горещо черно кафе се разхождаше из нашия блок ...

Общи условия

Активация на акаунт