ЯНУАРЧЕТО порастна, вече е на три, мама и да пие в петък я мързи!

• 32 334
  • 759
  •   1
Отговори
# 120
Чакаме полета за БГ и уплътнявам времето. Хубави теми-кафе, капучино и тези три работи... Mr. Green

Йерусалим си е място за организирано посещение, не да си с 2-3 колеги. Докато излезем от онзи ми ти арабски пазар със смрадливите килими и тъмни субекти, които те оглеждат, хич и не ми беше приятно...Някакъв тип ни заговори, изглеждаше като от цивилна охрана, ама взе да пита дали съм женена, защо не му отговарям и т.н. Не ми хареса и това, че тези свещенни места са превърнати в едно място за търговия. Разни хора се блъскат и купуват кръстчета и после ги търкат по камъка, където е лежал Иисус....това не е моето усещане за религия. Нищо светено не усетих...
В Тел Авив е красиво, особено по брега, но в центъра...просто комбинация от високи сгради, захабени къщи, не знам...трябва си някой да те разведе. А може би се бях настроила за нещо много повече...баща ми е евреин и някак исках да почувствам мястото близко, но не ми се получи.

# 121
Ним, напълно те разбирам ... Аз съм без мъжо от месец вече и от опити да запазя добрия тон /адски нерви ми струва/ пред свекито като си тръгнат/заспят всички, минавам на бира - безалкохолна, че да не алкохолизирам новото попълнение...
Иначе предпочитам кафе и капучино  Mr. Green

# 122
  • София
ДаВинчи, екскурзоводът е задължителен. Това е и доста сериозна специалност в университета там. Ако някой почне да ти разказва истории, няма обхващане тази държава - нито с поглед, нито със сърце.  Simple Smile  Все пак е кръстопът и от религиозна, и от географска гледна точка. Успя ли да отидеш в Яд Вашем (Музея на Холокоста)?

# 123
  • София
Аз в Израел искам да отида на гости.  Crossing Arms Пообиколила съм доста, но най-яко човек се "потапя", когато е в ръцете на местни.  Sunglasses

Вече съм в София, но ми е сдухано. Мрън.

# 124
  • София; Дружбето
Еййй, я без претенции. Аз като не съм ходила никъде и всичко ме кефи Mr. Green Радвайте се, че имате възможност да посетите такива места, че някои сами в мечтите си ходим там
Миша викала на баба си; Айде да си лягаме, че да идва утре Joy Това преди час. Зор да види мама Blush

# 125
# 126
Аз в Израел искам да отида на гости.  Crossing Arms Пообиколила съм доста, но най-яко човек се "потапя", когато е в ръцете на местни.  Sunglasses

Вече съм в София, но ми е сдухано. Мрън.

Ивонска, на нас местни - чичото на мъжа ми ни каза, че ще ни покани да отидем на гости когато е подходящо времето ...
Още чакаме ...

# 127
Ей,Ив суперрррр и аз за такъв РД си мечтая-три дни пили,пили и се веселили LaughingА и тези вани и водни глезотии са много по вкусът ми ама............няма LaughingА относно комбинацията кафе,чай,капучино и т.н и т.н абе тройка на разсъмване никак не е зле Mr. Green Mr. Green Mr. Green Blush
Цвет,стига де и двете ти деца са прекрасни!пу пу да са живи и здрави!А Миша е направо кукла/пу пу/И просто е дете с характер Simple SmileА това за жена никак не е зле Wink
Аз пък хич нямам желание да ходя по тези"светите места"Не,че някой ми предлага ама нещо ...не ме блазни идеята.Виж Дубай.......ееее това е друга тема Stop

# 128
  • София/Варна
В интерес на истината, в Израел бях много по-впечатлена от Галилея, Хайфа, Ейлат, Масада, както и цялото крайбрежие на Мъртво море.

# 129
  • София
В интерес на истината, в Израел бях много по-впечатлена от Галилея, Хайфа, Ейлат, Масада, както и цялото крайбрежие на Мъртво море.

Аз обикалянето по забележителности съм го изоставила отдавна... Вече ме интересува най-важното и при положение, че не изисква сериозен енергиен и времеви разход, и местните кръчми/хора. Това се случи, след като в Лондон бях за 7 дни с програма за поне 12... към края ме хвана разстройство от преумора - заспах в 16 часа и станах в 8 на следващия ден. И никога повече не се напънах по тоя начин, даже обитавам другата крайност сега!  Crazy

# 130
Ним, за съжаление разполагахме с много малко време. Пристигнахме в понеделник в 4 сутринта, после подготовка за презентацията. Разходихме се до Яфо-там си е красота и романтика. На другия ден ни беше представянето и после веднага отидохме до Йерусалим. Вчера се разходихме сутринта по магазини и после тръгнахме за летището. Абе живот и здраве, следващия път-организирано.

http://picasaweb.google.bg/mayamilosheva/Izrael?authkey=Gv1sRgCJ … 60250873607045410

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 11:45 от DaVinci

# 131
.........А относно комбинацията кафе,чай,капучино и т.н и т.н абе тройка на разсъмване никак не е зле Mr. Green Mr. Green Mr. Green Blush
Малко повче инфо какво имаш предвид  Mr. Green
Следя Ви, но нямам настроение за писане ...пие ми се, но нейде по-близо до нас ...

# 132
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Давинчи,права си - другият път по-организирано Naughty - хващаш ни всичките тука, и си правим една бърза,но стойностна екскурзийка  Mr. Green-  Ив ще отговаря за кръчмите,  ти и Ним ще ни разкажете набързо за светите места, а пък за това,дали солите от Мъртво море влияят добре на кожата - ще отговарям аз/най-трудното ми се падна,ама на,нали съм добричка Whistling Whistling Mr. Green/

# 133
  • София
.........А относно комбинацията кафе,чай,капучино и т.н и т.н абе тройка на разсъмване никак не е зле Mr. Green Mr. Green Mr. Green Blush
Малко повче инфо какво имаш предвид  Mr. Green
...

Monny  newsm18 Monny  newsm18 Monny  newsm18

newsm53

# 134
  • при принцесите
Привет на всички wavey
Ние от събота си имаме бебе Габриела Simple Smile
3.400, 51 см newsm03

Общи условия

Активация на акаунт