ЯНУАРЧЕТО порастна, вече е на три, мама и да пие в петък я мързи!

• 32 304
  • 759
  •   1
Отговори
# 90
Абе принципно пия капучино, но днес ще взема едно кафе  Crazy Crazy Crazy Crazy
Здравейте  Hug
  О,Стилияна!  Hug
  Най-сетне успяхме да те примамим в темата!   Mr. Green  Party
  Как си?Как са децата? Simple Smile

# 91
Хахаххахаха Селма, хубава въдица ми пусна  Mr. Green
Децата са добре, Ая беше на гости две седмици при майка ми, а ние тримата карахме ски Grinning Общо взето всичко при нас е наред  Peace Ая онзи ден се научи да кара колело - много ме вшечатли каква воля прояви. След 2-3 неуспешни опита да я качим на колелото, видя кака си как кара и реши, че и тя може. Качи се на колелото и сам самичка се научи. Пъхтя, бута, въртя педалите и така в продължение на около 30 мин.,  докато накрая не го подкара  Heart Eyes Като реши е много упорита!
А при теб как е? Как върви бременността? Реши ли къде ще раждаш? А име избрахте ли  Laughing

Цветкееее, слънце ти е това птенце Hug

# 92
  • София; Дружбето
Аз чайче ще пийна Joy кафенце можя по-късно Mr. Green
Мерси, мерси за комплиментите. И аз си го харесвам Габчо Blush
Миша ще си идва в четвъртък, така м ие домъчняло. Пък като знам,че почне да ме ядосва веднага Crazy

# 93
   Браво на Ая!  smile3501 Все така да е упорита (където трябва  Wink ). Hug
   Радвам се,че сте добре!  Grinning

Бременността ми върви нормално.Благодаря ,че питаш,Стилияна.  Simple Smile
   Още не съм решила ,къде да раждам.Страшно се колебая по този въпрос.Не искам да се повтори кошмара на предишното раждане и не знам,честно казано,какво мога да направя.

За името...Колебая се между 2.Едното е на трите от 4-те ни прабаби,много разпространено.А другото на майка ми,което не е толкова  употребявано. Rolling Eyes

# 94
Селма, незнам какво е, но съм за по-малко употребяваното  Hug
СТу, браво на Ая! Така се прави, нека е упорита и да не се отказва от целите си  Hug

# 95
Селма, пожелавам ти да намериш правилния доктор и леко раждане  Hug И аз като Ели предпочитам по-малко разпространените имена  Simple Smile

Миша ще си идва в четвъртък, така ми е домъчняло. Пък като знам,че почне да ме ядосва веднага Crazy

И аз така бях с Ая - направо си страдах като я нямаше, но като отидохме да я вземем и оцених колко е спокойно с едно дете  Laughing Laughing

# 96
Момичета, поздрави и целувки от Тел Авив! В командировка съм и днес, след презентацията ни, с колегите отидохме до Йерусалим. Вече сме хаджии...Със смесени чувства съм от Йерусалим... трябва да си с екскурзовод задължително, иначе си е уморително и напрегнато.

Ивонска, с голямо закъснение те поздравявам за рождения ден и ти желая успехи, здраве, интересни мъже и хиляди поводи за разпивки с добри приятелки!

# 97
браво на Ая за упоритостта й!
Селма, и аз ти пожелавам да направиш най-добрия избор за болница и лекар и най-вече да мине леко и безпроблемно раждането!И аз съм за по-неразпространеното име WinkДевойка е нали?
Ив,разкажи как мина РД Simple Smile

# 98
  Да. Simple Smile

Момичета,благодаря ви за мненията! Hug

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 22:52 от Селма

# 99
  • София
...
Ив,разкажи как мина РД Simple Smile

Продължава!  Crazy Тъкмо излизам от ваната на най-добрия хотел в Кърджали...  Sunglasses След разпивка, реших да видя какво им харесва Ноеми на водните процедури...  Laughing

Добре мина. Цветя, подаръци, вино на литри...  Crazy По обяд събрах малко приятели, вечерта - със семейството (дете, племенница, родители, брат ми и снахата, Киро) Аз празнуването го умея по дифолт!  Party Sunglasses

ПП. За протокола - пия и кафе, и капучино, и чай. Един пропуск имам в тоя живот - не съм опитвала да ги пия едновременно!  Mr. Green Joy Joy Някой да знае вървят ли си?  Rolling Eyes Mr. Green

ПП1 ДаВинчи, благодаря за поздравите!  Hug Разкажи за Израел, моля те...  Thinking

# 100
  • София/Варна
Да Винчи, страхотно е и в Тел Авив, и в Йерусалим, ако имаш възможност се разходи и до Галилея. Не пропускай да хапнеш рибата на Св. Петър.
Честно казано мен ми се искаше да командироват Деян за дълго там, а не по тукашните места.

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 03:38 от KayRenn

# 101
  • София
КайРенн, защо си коригирала поста в рамките на 10 минути???  Thinking Crossing Arms Да не си призна за топлите напитки?!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 102
  • София/Варна
Тц, бях пропуснала една запетайка.

# 103
  • София
Тц, бях пропуснала една запетайка.

У, язък!  Whistling

# 104
Ивонска, на големи патерици- Честит рожден ден!
Бъди все такава, каквато те познаваме (виртуално и лично)! Безброй много поводи за празници! И да запълниш пропуска!  Mr. Green

KayRenn, запетайката между капучино и кафе ли?  Wink Mr. Green
Е, щом има бира няма страшно. Нали знаеш-без бира живота спира!
Селма, и аз бих избрала нетрадиционното! Не знаех, че ще имаш момиченце!  Heart Eyes
Цвета, много пораснал Габката! Голям сладур!  Heart Eyes
Малкио дзвер сука снощи на всеки час от 00.33 до 4.33 и после си играхме.Големио дзвер се събуди в 5.30  Crazy Shocked . Боляло я коляното, после устната, после искаше да гледа Дора. ПРедишната вечер я болеше корема и ходихме в спешното в полунощ, където след 30 мин .всичко и мина и взе да пее песни на доктора.  Crazy Отказа да пикае в чашка, защото се пикаело в тоалетна.  ooooh! МъжО хвана гората.  Mr. Green Предполагам мрази целия женски свят днес. Точно днес по закона на Мърфи пък аз имам да върша 100 неща, а едвам гледам.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт