ЯНУАРЧЕТО порастна, вече е на три, мама и да пие в петък я мързи!

• 32 451
  • 759
  •   1
Отговори
# 180

Цветоооооо, цяла сутрин ми е криво и като го видях тоз' младеж се захилих на глас  Joy Joy Joy Joy Joy

Гали, казаха ли какво ще е бебето?

Галя,   action032

# 181
Анджи, колажът е невероятен! Благодаря ти!

Цветаа, умрях от смях...страхотен е тоз Габчу, а какъв е дундьо...

Галина, много съжалявам.  Hug

Гали, успех!
Ивонска, дай да го видим тоз младеж как се справя, че ни трябва партньор за латиното.  Sunglasses

Селма, страхотно е, че Алекс е така музикален, като майка си.  Hug

Ним, как сте вие?

# 182
  • София

Симона от днес е на градина и аз стискам зъби и се опитвам да си внуша в тъпата глава, че всичко ще е наред. Опитвам се да мисля положително, демек...  Praynig

Габи ще го гледам довечера - в офиса са ни орязали целия интернет, но бг-мамма са я пропуснали и все още мога да влизам  Laughing

# 183
Нимче, всичко ще е наред  Hug

Селма, онази вечер бяхме на руска вечер и през цялото време си мислех за теб  Laughing Пяха едни девойки, но песните бяха с джазов аранжимент  Crazy

# 184
  • София/Варна
Много съм доволна Ого между какви 'убавици е курдисан Simple Smile

Цветке, ако си мислиш, че Елица, която след два дни прави 11 месеца, се справя по-добре, се лъжеш. Не го пришпорвай момъка, има време. Радвай се, че не е хукнал като Мишата Wink.

# 185
  • София; Дружбето

Цветке, ако си мислиш, че Елица, която след два дни прави 11 месеца, се справя по-добре, се лъжеш. Не го пришпорвай момъка, има време. Радвай се, че не е хукнал като Мишата Wink.

О, хич не го зоря. Ама като не успее да мръдне и милиметър и почва да се нерви и иска на ръце Crazy Не държа да тича като Миша, тц Laughing
Искам и аз на руска вечер пък Crossing Arms Да пия водка и да ми пее Любе

# 186
Стилияна - момче ще е ... отново
Баща му каза, че 15 било много далеч - определил му е дата 9.05 - да е двоен празника. Ама му е лесно - нали няма той да го ражда. Да се надяваме, че поне ще бъде тук като се ражда  Praynig
Анджи, страхотни са!!! Супер е колажа   bouquet
Цвети, имаш си страхотен плувец  Joy много е сладък

# 187
  • София
...
Габи ще го гледам довечера - в офиса са ни орязали целия интернет, но бг-мамма са я пропуснали и все още мога да влизам  Laughing

Спокойно - админите ви следят посещаваните адреси и скоро ще се сетят от да я отрежат!  Confused Hug

Габи е истински самолет!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 188
  • София
http://www.youtube.com/watch?v=PG_Wn851ffs

http://www.youtube.com/watch?v=xxLz0tsHWNw

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 15:16 от ivonska

# 189
  • София; Дружбето
Joy Страхотен е. Ма верно, колко съсредоточен, а и момата така го стиска за ръцете Laughing

# 190
Тя не може да му смогне, много напорист  Joy

# 191
  • София
Качих и второто клипче: http://www.youtube.com/watch?v=xxLz0tsHWNw

# 192
Тя не може да му смогне, много напорист  Joy

Joy Joy Joy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ив, много старателeн Шошът  Hug

# 193
Иве, започва се екшъна. Много моми ще го хващат и няма да искат да го пускат. Ама я виште на колажа към коя мома се е обърнал....... Laughing

# 194

Благодаря.  Flutter

Брееей, този Шош.  Heart Eyes Много е пластичен Grinning

Общи условия

Активация на акаунт