ДАМСКИ КЛУБ 40+ ! Стил и още нещо…/тема 6/

• 32 313
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • България
bobi40 , благодаря за поздрава!  newsm51

# 616
  • София
Боби, мерси за поздрава. Страшна фенка съм на Ковърдейл и въобще на всичко, свързано с Пърпъл. Не е лошо да изровиш координатите, за всеки случай.

# 617
И от мен хубав ден!
Болните да оздравяват и да не се предават!
Таня,благодаря за разяснението,но в "Пикадили" не ходя.Може ли да се намери на друго място?Вишната е любим плод,а някъде ги мернах изсушени/може би в "Била"/
Слушайки Том Джонс,още веднъж открих приликата с Борис Годжунов!Благодаря!

# 618
  • Sofia
Боби,  огромно МЕРСИ за поздрава .страхотен и въздействащ глас има това име  newsm51
успешен ден за непушачите !!!
Шанел как си?

# 619

... Не е лошо да изровиш координатите, за всеки случай.

Пуснах мейл на приятелката ми, която навремето ме прати при тази докторка, така ще са най-актуални! Аз съм на доФтор след 2 часа, да ми стискате палци...Изчетох ви нощес, защото мъжа ми вдигна температура и аз се пренесох в хола, натъпках го с витамин Ц и парацетамол, сутринта го "изгоних" в другата баня, здрава закуска и на работа.

Имаме си легълцеее! Обадиха се, че е пристигнало и той ходи да го докара вчера, като го сглоби ще ви го снимам! Не се е отказал от това дето виси като за принцеси, надиплено "перде" на една извита стърчилка отгоре и ще шия такова ( някой ще ме подсети ли как се казва това нещо newsm78)

# 620
  • България
bobi40 , едно време се казваше балдахин, но сега може да има и по-модерно име Simple Smile.

# 621
  • София
Благодаря за поздрава и честито легълце, Боби!
Скорошно оздравяване на половинката!

# 622
Балдахин!И  не се преуморявай!

# 623
Балдахин!И  не се преуморявай!

вярно...ама че съм глупава!  newsm78 Няма днес да правя нищо, вероятно другата седмица Wink Трябва да го измисля, да имам в тикавата си идея как да изглежда...а това ще е като размести стаята и го сглоби легълцето Wink

# 624

Боби,честито креватче!Балдахин си му е името на това нещо,определено.

# 625
# 626

Друг вариант

# 627
  • тъгата в мен
И аз искам балдахин,ама...няма май да ме огрее Joy
Още снощи забелязах ,че Бижу си е махнала албумчето?Кой те обиди,слънце??? Hug
Клер,космодиска,ако не ми го бяха подарили,никога нямаше да заложа на тази инвестиция.При мен ,специално,не затопля,или аз съм дебелокожа и не чувствам.. Wink Ползвам го предимно за да ми стяга кръста и малко по-надолу даже(като колан),но може и да прави все пак някакъв масаж.В интерес на истината,усетя ли,че кръста "ме гепва" веднага се пристягам кат' една девойка. Laughing

# 628
Ели, нашето е като на сайта http://www.babyage.com/icons/localhost/products/medium/M-660001cn.jpg
Тъмен цвят орех взехме, аз се отказах от всичките му добавки, ще си ги шия (този балдахин на снимката тук струва 80 евро, чаршафа 20). Иначе леглото "расте" с бебето - само добавяш дървените рамки, има си матраци за всеки следващ размер. Коша кръглия минава точно през вратите и ще я "търкаляме" из цялата къща, та и навън на терасата. Много е удобно, дизайна не е сменян от 35 години, норвежко е ( фирмата има 1 модел легло, 1 модел стол и 1 количка). Ние много го харесахме и след отзиви на познати и из нат-а, мъжа ми настоя и го взе него. Имаче щчхмем да вземем от една БГ мама тук във Франция - на час от тук.

А къде вярно изчезна нашето Бижу, нали стискахме палци за един четвъртък (на доктор беше), после половинката имаше РД, и после изчезна  newsm78

# 629
Да ви е честито легълцето, Боби! И да ни го снимаш като е готово.
Наистина го няма албума на Бижу.. А иначе видях, че Шанел е сложила снимки в нейния.

Общи условия

Активация на акаунт