ДАМСКИ КЛУБ 40+ ! Стил и още нещо…/тема 6/

• 32 317
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Добре дошла, Таня67!  bouquet
Шанел5, пожелавям ти скорошно оправяне! Май вече започват да се обаждат болежки, произтичащи от ЕГН-то, а не както преди от среднощни изпълнения и недоспиване. Wink
Аурин, стискам палци да успееш да го навиеш за експерименталното лечение. Така баща ми го спасиха от тежък инсулт.
Дами, благодаря за задоволеното любопитство!
И аз любопитствам относно Румъния. Родителят ми е роден там и от известно време ме врънка да го заведа до родното му място. И ми се иска лятото да му изпълня желанието. Ако може да ме информирате за условия и друга неща от този сорт.
snow_bird, от туристическата агенция бяха много любез ни въпреки лудницата, която им е на главата. Предложиха ми да й резервират директен полет за събота. Приех. До тогава мама остава в Барселона. Няма да й е зле. Нека си почине.

# 601
Шанел не знам какво ти е изписал лекаря, но преди 4 години и аз като теб си останах в една поза..Спасиха ме с нещо твърде елементарно, но до което стигнах след безрезултатно лечение. Това са пластири, които се залепват на болното място и не бива да се махат 3 дни. То зора ми беше как да се къпя, тъй като не бива да се мокри пластира. Фелоран също може да ти помогне, ако не си пробвала.
Днес ми е 8-ми ден и май взех лека полека да свиквам. Интересно е как ме пробожда мисълта за загуба..все едно съм загубила близък човек  Laughing "Никога повече няма да сме заедно" Първото ми вкусно кафе без цигарка беше следобедното ми.

# 602
  • Sofia
snow_bird нямаш грижи ще ти напрвя и албумче и снимки ще ти кача ,ти разпределяй пътниците Laughing
Шанел много ми стана тъжно като прочетох за преживяванията ти и все пак ние сме млади хора ,може би си седяла на течение с гол кръст  като типична френска мацка и затова сега си почиваш,  а любимия ти прави романтична вечеря Wink

# 603
  • България
chanel 5 , искрено ти съчувствам  Hug. Ако не беше болката щях да ти кажа да видиш позитивите в ситуацията, но сега сърце не ми дава. Поздравявам всички борещи се с цигарите за успешните бездимни дни. Мисля, че сега ви предстои да усетите истинския вкус на храната и напитките Simple Smile.

zuri , не знам мама колко ще си почине без вас, но вие от нея със сигурност!  Joy Joy Joy Защо ли и аз не останах 10 дни в Барселона... Нищо обещала съм на девойката да заведа и нея Wink

Последна редакция: вт, 20 апр 2010, 07:38 от SofiaV

# 604
  • тъгата в мен
Шанел,опаковала съм се с космодиска и не смея много ,много да шавам и аз.Тамън ме отпусна след 3 седмично носене и ей го,че пак ме хвана кръста.От времето ли,от що ли... Joy
Дано утре да съм шен,че съм обещала да черпя кафе Григорий!

# 605
  • София
Здравейте момичета!  Hug

Добре дошли на новите дами!     bouquet

В този ред на мисли - аз смятам, чер темата ни не е на подходящото си място. Тук сме в "Общ подочетен форум"  и аз лично никога не съм отваряла този раздел на сайта, защото пише: Деца родени през.. и т.н..
Ако си спомняте - дамата, която започна темата ни, я откри в "Дом и семейство" , но после адмиите ни я преместиха тук  Thinking

Боби, радвам се че любимия е до теб! А ти,. ти си за пошляпване!  Tired Думата 'контракции' ме накара да се облещя на монитора и да затая дух!,.. недей така, .. Пази се! Peace

Chanel, съжалявам за случката,.. И аз съм го изпитвала - бях ученичка и си останах на буквата "П"   ooooh! (бях се навела нещо..)
Един лекар в Горна баня ме подръпна отук-оттам и готово!
Но преди няколко години майка ми именно от такава процедура стана още по-зле,.. Та тогава си направи дисколизата - бях писала по-напред - тази процедура я прави Д-р Калин Михов в клиника "Света София"
А лепенките, за които ти пише Елинор, и аз съм ги ползвала - защо си мисля, че си ги купувах от китайски магазин - пластири по-точно, нали? Thinking

# 606
  • София
Благодаря на всички за посрещането!   bouquet

Таня,добре дошла!
Това с червените плодове как да го разбирам - за всички,които са червени или за част от тях?

Ами има различни варианти. За мен най-хубави са тези, които имат и горски плодове. Срещала съм и само от вишни/и то тук, в Пикадили/. Имам чувството, че вишните присъстват във всички. И уж е вид сладко, но е по-редичко и киселее. Не винаги дочаква палачинките или кремчето, защото и с лъжичка от буркана може да се хапне/нещо немислимо за нашите сладка и конфитюри/.

Шанел 5, оздравявай бързо!

# 607
  • гр.Плевен
Таня67, добре дошла!

Шанел, бързо оздравяване!  Hug

Боби, не дърпай дявола за опашката  Naughty Вече трябва да си по-спокойна, нали милия си е в къщи.  Hug Hug

# 608
      Днес съм станала рано-рано, че трябваше да ходя да гледам племенничката, но се размина. Та изпих си кафето, сега ще сложа и за вас и отивам да си отспя  Grinning

# 609
Ели ви е сложила кафето, аз да ви сложа усмивката на личицата ..... я да видим ..... такаааааа ...... ооооооооп, готово, наместих я!

Хубав ден, момичета!

Шанелче, бързо изправяне!

# 610
Добро утро!!От мен музиката:
http://www.youtube.com/watch?v=pRQtldkHT3E

# 611
  • София
Добро утро и от мен!
Ех,че хубавоооооо - кафе , закуска,музика и усмивка в намръщеното утро и в очакване на цветния дъжд!
Зури , честито на детенце !
Шанелче , как си днес?

Добре дошли и на новите момичета  Hug!

Бижу се загуби някъде по купоните за РД на мъжлето , а и си е махнала албума май newsm78

Нищо не казвате за срещата, ще правим ли и кога?
Хубав ден ви пожелавам и много истински усмивки днес!!

# 612
  • София
Добро утро, мили дами!
Страхотно начало на деня - с поднесено кафе, усмивка , музикален поздрав и хубави пожелания. Благодаря ви , създавате ни настроение!  bouquet

# 613
  • София
Добро и от мен!

Шанел, как си днес? Това с кръста е ужасна работа. Мен почти през цялото време ме боли. Сега пак се обажда, не се чувствам добре от това студено и влажно време. Свраче, я раздуй, действа ли космодиска, че много пъти съм се замисляла, дали да си купя.

snow_bird, благодаря за ЛС. Непременно ще ти се обадя!

# 614
Бързо ви изчетох нощеска Wink Болните да оздравяват, а схванатите - на кинезитерапевт! Мен ме оправяха на ул. Банат (има един здравен центур рехабилитация и красота), май Нр. 1 или 3. Това е пряка срещу парка зад "Кошарите". докторката е вълшебница, но не помня името ( Христова ...почти 99%) Сеанса (отщипване на гръбначните ми прищипани нерви) беше едно време 20 лева. Ако някой реши да ходи, ще ровя за телефони!

Един сутрешен поздрав и от мен, моя тинейджърски идол (всички чанти носеха неговото име), и на 100 години пак пее Wink
http://www.youtube.com/watch?v=k4zNssKDbHY

Общи условия

Активация на акаунт