ДАМСКИ КЛУБ 40+ ! Стил и още нещо…/тема 6/

• 32 320
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Таня67, добре дошла и от мен! По Гергьовден се почива 4 дни.

# 586
  • България
tania67 , добре дошла!  Hug

zuri за какво говориш? Каква таблица, какви теми?..... К'ви 5 ле'а?  Joy

# 587
  • В светлината на слънцето
Аз,Лулумба!Музикално у-ще(Бургас,обаче)с виола.А после Консерватория със специалност композиция.Отделно имам в тапията и завършена теория на музиката ,педагогика и естрадно пеене.А,бе..специалности да искаш... Joy
И понеже много ми се учеше,та отложих с една година дипломирането си  Wink .Май лето 94 -то приключих с учението си.

Мммм, значи не сте се засичали или ако сте се засекли е било за година най-много.  Thinking Той след МУ упорито чакаше да открият неговата специалност в МА, за да кандидатства. Специалността е класическа китара, но в инструменталния отдел, не в естрадния. Бе приет веднага щом я създадоха, но се наложи да завърши с година по-рано, защото го принудиха да вземе 2 години за една, за да го направят преподавател. И оттогава е все там, но като преподавател. Grinning

Аааа, това с десертите не трябваше да го гледам и чета, че такова слюноотделяне ми докара... Mr. Green
Момичета, пратила съм покани във ФБ. Да не се чудите - онова с картата на Балканския полуостров съм аз. bowuu

# 588
Ще взема най-накрая да вляза във Фейса и да видя какво става newsm78
Хич ме няма там - не се оправям и това си е!
А днес сестра ми прати линк от фестивал на който е участвала/народни танци/
Отивам да пробвам  animal037

# 589
добре дошли на новодошлите  Hug, то аз квато съм активна може и за новичка да мина, но се включвам от време на време де...  Blush

Ехо! Здравейте и от мен! Как сте?

Веднага почвам с питане, което ме интересува. Някой да е ходил скоро до Румъния?  Засега съм се ориентирала към организирана екскурзия. Но има опасност да не се съберат достатъчно хора, нали знаете, криза. Ето защо обмислям и варианта ходене с кола на индивидуални начала. Някой да има опит в тази посока?

Клер, аз имах такова намерение да отида орагнизирано до замъка на Дракула и то още февруари ( като подарък за рождения ми ден) , но първо заради метеорологичната обстановка екскурзията е отложи, после не се събраха достатъчно хора и накрая промениха офертата от 2 дни на 3 и то точно за майските празници , което пак не е сигурно че ще съберът пасажери и аз накрая се отказах...  та проучи варианта за отиване сами, че агенциите нещо не събират групи в тази кризисна обстановка  bowuu

# 590
Таня,добре дошла!
Това с червените плодове как да го разбирам - за всички,които са червени или за част от тях?
Клер,и аз знам,че до Румъния трудно се събира група,до Прага има изгодни предложения,но с този облак .....

# 591
А аз да ви питам - във втората колонка на таблицата с темите има някакъв символ - въпроситена, лист хартия, усмихнато човече, а затази тема е човече с пръст нагоре. Досещам се какво означават, но се чудя как се определят. Пусто любопитство.
Само автора на темата/в случая Лейди/ може да поставя въпросните символи. Wink

Клер, прочетох темата ти в другия подфорум, но не мога да помогна. Дано се включат повече дами. Hug

Таня, добре дошла! Hug

# 592
  • България
 Фран, добре че беше ти, за да разбера за какво говори zuri   bouquet. Тънех си в невежество и тъпота... Sad

# 593
  • В светлината на слънцето
Клер, един от колегите от рекламния отдел точно днес ми говореше за някакви много изгодни оферни за Румъния. Но не знам подробности. Каза, че ще ми ги пусне до ден-два и веднага ще ти препратя инфото. Не че ще ходя до Румъния, трябва ми по една от темите ни.

# 594
Здравейте, мили дами!  Най-сетне ви изчетох, и бързам да поздравя новите момичета, и да кажа едно голямо БРАВО  на erebiq за смелоста да има трето бебче. Споделяла съм тук, че това е една от най-големите ми  мечти-да имам още едно детенце!
Иначе при мен - две дни бях с фирмата на едно суперско планинско местенце, прибрах се, и съм колкото щастлива, толкова и тъжна - горе долу по равно. Сигурно и времето допринася - мрачно и хладно е.  До колкото успях да вникна в постовете ви - живи и здрави сте, всяка си има своите победи и поражения - но - важното е след всяко падане да ставаме и продължаваме напред с вдигната глава. Нали така! Wink

# 595
Здравейте,момичета.
Днес се прибрах по рано и сядам да ви драсна някой ред.Покрай мен нищо ново,само работа и проблеми.Баща ми много ме изнервя и претеснява тези дни,отказва да продължи лечението и вече не знам какво да го правя.Хората пари дават да бъдат вкарани в експериментални програми,а той се запъна и отказва да го включат.Дори не иска и да влезе в болницата и да разговаря с лекарите.
Споделих и малко ми поолекна.Накрая аз ще дам фира,преди него. Cry
Дайте жокер и аз да погледна за какво иде реч във фейса.

# 596
  • Sofia
Зури и ти можеш да си слагаш такава иконка на съобщението Аз винаги го правя  Wink
Таня, Добре дошла Hug  bouquet

# 597
Зури и ти можеш да си слагаш такава иконка на съобщението Аз винаги го правя  Wink
ooooh! ooooh! ooooh!
Човек се учи докато е жив! Hug

# 598
Здравейте мили дами, само минавам да се разпиша и аз набързо.
 и аз да се оплача-заради този вулкан в Исландия ни се отвори толкова много работа, че...от миналия четвъртък направо имам чувството, че офисът ни се превърна в гара разпределителна (а иначе е туристическа агенция)
Зури, мила не тормози туристическата агенция-тормози авиокомпанията и гледай сайта на авиокомпанията, която трябва да прибере майка ти-там можеш да получиш актуално инфо.
Добре дошли на всички нови момичета! Hug

Искам и аз да се включа в албумчето със снимките, но просто нямам никакво време да ги публикувам.И ако не бъде много нахално от моя страна, ако някой има желание да ми направи албум към вашите, а пък аз ще изпратя мои снимки на мейл или скайп... Praynig, да ми пише на лични.
Хайде хубава вечер и усмивки!

# 599
Здравейте! От снощи съм на легло.Както си стоях се протегнах да си взема очилата от чантата и така си останах.Нещо се прищъпна и няма мърдане.Боли даже като не мърдам, да не говорим, че ниама нормална поза, която мога да заема.
Днес ходих/ силно казано/ на лекар - инжекции и болничен за 7 дена.Лошото е, че едва се обслужвам сама, а Милото ще се побърка от задачи.Ей го на, сега пържи риба горкия.
Утре дано съм по-добре, че даже и да пиша ми е трудно в странната си поза в леглото.

Добре дошли на новите попълнения!

Ами оплакох се.Иначе пък кога съм била цял ден в леглото с книга.

Ментова, Ели, Асса, как е бездимния живот??А нервни ли сте или по-спокойни?
Аз лично съм по-спокойна.Напоследък ме изнервяше мисълта, че не мога де се преборя, сякаш ме гризеше съвестта.Пък и нали никотина се е отразявал на нервната система.Спя като бебе.Най-вероятно е на психическа основа.

Общи условия

Активация на акаунт