ДАМСКИ КЛУБ 40+ ! Стил и още нещо…/тема 6/

• 32 323
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Зури, мойта вече е на 15 и...ама акъл - тц!
Сега чакам да стане на 17,та дано е по-добре Joy

Чакайте, чакайте  Laughing Дъщеря ми тази година става на 24, ама акъла й взе да се понамества към 20.  Grinning
Мерси за кафенцето, точно там си го пия, а песничката ми беше приятно да си я спомня.
Ето и моя поздрав
http://www.youtube.com/watch?v=d6QE4EJrIFc

# 571
  • София
И аз бях много впечатлена от Белгия. Повечето хора ми казаха, че няма какво да се гледа. Да, относно музеи - няма много и да са интересни. Но като архитектура, паркове, атмосфера е страхотно. Естествено и шоколад Laughing
Хареса ми музея на музикалните инструменти. Намира се в сграда стил Арт ново. И ни дадоха слушалки. Когато застанем пред даден музикален инструмент и се чува произведение, изпълнено с него. Имаше и зала с народни музикални инструменти. Някои от тях не ги бях  виждала, а какво остава да съм ги чула. Имаше 6 инструмента от България. Стана ми приятна. Чух си и теглото. Стъпвам на платформа, закачена на струна. Дръпвам я и чувам как звуча Grinning. Голяма забава.
Бях на гости на моя приятелка. Женена е за белгиец и напълно успяхме да се потопим в атмосферата. Ядохме тяхната кухня, водиха ни в техни типични заведения - клуб, квартална кръчма, кафене. Събирахме разделно боклук и т. н. Simple Smile

# 572
Добро утро момичета и от мен! След много щъкане събота се сдобих с контракции, но се успокои беба, размина ни се болницата, лежа и чета (и папкам)!

Сервирам ви моя любим (един от многото) десерт

С две думи - прибра се моето слънце с една миниатюра на кола, която не е за 500 км път на екс, но успя...малко схванат излезе, но си е у дома! Това е била последната кола на летището в Барселона, а летищата тук ту ги затварят, ту ги отварят. Поне стачката на влаковете може да се отмени най-сетне (французите са постоянно в стачка и сега усложниха нещата Joy)

Едно ОГРОМНО благодаря да кажа на Моля, благодаря! Чета си нейните книжки сега на беба и сме щастливи, че ни ги изпрати!

Момичета, сега се връщам да ви чета, да се включа адекватно вече, не само да мрънкам Wink

# 573
Браво бе, Боби! Я да се инсталираш незабавно на фотьойла и да пазиш мънинката! Няма да мърдаш, няма да шеташ, а и любимия се прибра, така че се успокой.
И кажи кое точно от сладките в чинийката ти е любимо, че те са няколко. Не че няма да омахам всички, ако ми паднат  Twisted Evil
С тези цигари, които спрях ям като бременна с близнаци, без даже да имам това оправдание  Joy Joy

# 574
Зури и аз бях чувала,че няма какво да се види,но съм опитвала от шоколада и имам "манекенпиш"!
Където и да отиде човек - има какво да научи и види.
Като споменах шоколад,току що изядох един натурален - /в момента е на промо/ - променям си навиците !
Боби,всичко е наред,папкай,гушкай,цункай и мисли позитивно!
Хубав ден!

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 11:14 от красива белла

# 575
Браво бе, Боби! Я да се инсталираш незабавно на фотьойла и да пазиш мънинката! Няма да мърдаш, няма да шеташ, а и любимия се прибра, така че се успокой.
И кажи кое точно от сладките в чинийката ти е любимо, че те са няколко. Не че няма да омахам всички, ако ми паднат  Twisted Evil
С тези цигари, които спрях ям като бременна с близнаци, без даже да имам това оправдание  Joy Joy

Хохохо  пробвай с плодове!

Това, дето "сервирах" се казва "кафе гурманд", защото съдържа повече мини десертчета, които се предлагат и във всяка кръчма са различни. Та ако един десерт "голям" е 4.50 в менюто, а кафето 1,50-2,50, тази комбинация на повече мини десертчета и кафе струва 6.50-7 евро.

На картинката от ляво на дясно:

- кануле - типично за Бордо, все едно наша малка саварина силно канелен вкус, но твърдичка, напоена в карамелизиран сироп, не тече, дъното хруска леко, миам-миам, много калорично

- два захаросани бонбона желе

- два розови макарона (не се смейте, аз не знаех в началото какво е и не си поръчвах, че мога да си правя макарони на фурна у дома, ама не било това)  - подобно на мека целувка, слепено е крем (има сигурно 100 цвята с различен аромат и вкус, любими - рози, виолетки, мента, бадеми ...).

- Бялото е бадемова "шапка" върху мека бисквитка, забравих как се казват.

- чашка с нещо като конфитюр (кули се казва - редичко) от червени плодове, сладкарски крем ванилия и сметанка

- малко мъфинче

Хайде да ви е сладко, аз слушам, паркирана на канапето!

# 576
  • София
Боби, пази се!
А аз да ви питам - във втората колонка на таблицата с темите има някакъв символ - въпроситена, лист хартия, усмихнато човече, а затази тема е човече с пръст нагоре. Досещам се какво означават, но се чудя как се определят. Пусто любопитство.

# 577
ЕЕЕе Боби, ако знаеш колко се радвам,че всичко е наред Hug
Извинявай за скъсаните Индийски,играх си половин час да ги подредя,че хвърчаха навсякъде Joy
Майчето ти е страхотна жена - слънчева и приятна!
Стой спокойничко, на топло и се усмихвай,момиче  - после и бебка така ще ти се смее Laughing
Ели, музикалния поздрав много ми хареса.
Ето още нещо от мен:
http://www.youtube.com/watch?v=dGKb1YpGMjQ

# 578
  • София
Ехо! Здравейте и от мен! Как сте?

Веднага почвам с питане, което ме интересува. Някой да е ходил скоро до Румъния? Както знаете, планирахме с мъжа ми по Гергьовден ходене до Истанбул. Оказа се, обаче, че паспортът му е изтекъл и при сегашната ситуация с документите, явно няма да сколаса да си изкара нов навреме. Ето защо променихме плановете и избрахме Румъния като достатъчно близка дестинация за наличните 4 почивни дни. Засега съм се ориентирала към организирана екскурзия. Но има опасност да не се съберат достатъчно хора, нали знаете, криза. Ето защо обмислям и варианта ходене с кола на индивидуални начала. Някой да има опит в тази посока?

# 579
  • София
Здравейте!

От известно време ви чета, а най-после се наканих и да пиша  Embarassed. Приемате нови попълнения, нали?

Отговарям напълно на първата част на заглавието на темата, а за магнетична и стил... малко е далеч от мен  Grinning. Имам 2 дъщери - на 21 и 16 години. Според основната ми диплома съм електронен инженер, а в действителност - домакиня. Навремето си останах в къщи да си гледам децата и така продължих. Сега съм почти без ангажименти, но не се виждам тепърва да започвам работа. Малко ми е пенсионерско ежедневието - сериалчета, домакинстване, цветя, котки... Обичам много да пътувам Grinning.  И такива направихме и децата - дай им екскурзии  Laughing.

Клер, тъй като и аз от известно време се интересувам от тази дестинация - има доста темички в "На път, море, почивка, екскурзия". За Helloween се бяха организирали няколко мами от Стара Загора и бяха си изкарали много добре. Ако искаш ги питай каквото те интересува - пишат в старозагорската тема. Така и не съм се сетила за Гергьовден - колко дни се почива?

Боби, радвам се, че мъжът ти се е прибрал  Grinning. А с кифличките справил ли се е? Или не му е било до тях? Завидях за кремчето от сутрешната почерпка. На немски сладкото от червени плодове е Роте грютце и ми е любимо. И не само на мен  Grinning. Като се случи да имаме в къщи - изчезва за нула време  Mr. Green.

Е, това беше от мен - както винаги доста многословна  Embarassed.

# 580
Добре дошла Таня67!
От мое име -  Hug

# 581
Здравей, Таня!  Hug Добре дошла, света е малък Simple Smile  Grinning

# 582
Добре дошла Таня.  bouquet  bouquet  bouquet

# 583
  • София
Здравей, Таня!  Hug Добре дошла, света е малък Simple Smile  Grinning

Особено форумския  Wink. Благодаря ви, Моля,Благодаря, Григори, Ели!

# 584
Добре дошла и от мен, Таня, наборче! (съдейки по ника)  Joy

Общи условия

Активация на акаунт