ДАМСКИ КЛУБ 40+ ! Стил и още нещо…/тема 6/

• 32 329
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
  • тъгата в мен
Аз,Лулумба!Музикално у-ще(Бургас,обаче)с виола.А после Консерватория със специалност композиция.Отделно имам в тапията и завършена теория на музиката ,педагогика и естрадно пеене.А,бе..специалности да искаш... Joy
И понеже много ми се учеше,та отложих с една година дипломирането си  Wink .Май лето 94 -то приключих с учението си.

# 556
  • гр.Плевен
erebiq, добре дошла!

На останалите чаровни дами  Hug Hug Hug
Аз ще си поостана още в черупката.

# 557
Привет, чаровни дами!
Минавам само набързо да ви пожелая слънчев ден, усмихната седмица и да сте здрави!
Липсвате ми! Hug

# 558
Добро утро момичета,не съм се вяствала скоро ,но имах малко работа оправях си цветята и през другото време гледах световното първенство по снукър.Утре пътувам за Бургас нищо ,че ще вали дъжд.Мъжът ми смята че съм полудяла да пътувам 5 часа с влак до Бурагас,но вече съм решила .Моят ник е името на любимата ми черна котка,която е женска ,но носи мъжкото име Григори.Свраче как е времето в Бургас?

# 559
Добро утро мили дами!Благодаря че ме приехте при вас!Софи,не му мисли много ще се почувстваш преродена.....Поне при мен беше така Simple SmileДругите ми деца са-дъщеря на 22 и син на20.Хубав ден на всички!Отивам да се трудя. Simple Smile

# 560
добро утро! успешна седмица ви желая, повече усмивки и по-малко грижи

# 561
Забравих сигурно е от годините ,добре дошли на новите момичета  bouquet  bouquet  bouquet

# 562
  • София
Добро утро! Желая ви хубав ден! Гищо, че времето е лошо. "Няма нищо по-хубаво от лошото време"
Чакам да видя как мама ще се прибира от чужбина. Успях да се свържа с хотела, но снощи нищо не се знаеше. Казали им, че ще ги стоварят на летището и да чакат.
След малко почвам да звъня на агенцията и да ги тормозя. #2gunfire

# 563
  • тъгата в мен
Григори   Hug,тамън вече се чудих дали си се отказала или още днес ще се метнеш на трена към бургаските земи Wink
Засега е доста прилично времето(което означава ,че отново ще има дремене по пейките от моя страна,докато нинджата се налудува  Mr. Green)) За утре,обаче казват,че ще бъде дъждовно,което тутакси ме отказа от упражнението-миене на МПС!
Зури,много хубави снимки.А щерка ти колко е голяма... Hug

# 564
http://www.youtube.com/watch?v=7cL_1bmYCzs&feature=fvst
Това е от мен за добро утро!
Желая на всички страхотна седмица  bouquet
А newsm78 И кафенце:

# 565
Свраче,няма отказване надявам се утре да пием кафе заедно имаш номера ми.Чао до утре.

# 566
  • София
Браво на вас! Никога не пропускате да сервирате кафе! Wink
Приятно изкарване на Грегори и Сврачето в Бургас!
И аз най-обичам колата да мине на самопочистване Laughing
Свраче, дъщеря ми след 2 мес. ще стане на 14 год, но е поизраснала на ръст. Grinning Надявам се скоро и на акъл. Wink

# 567
Зури, мойта вече е на 15 и...ама акъл - тц!
Сега чакам да стане на 17,та дано е по-добре Joy
Вчера правихме един проект по география - скъса ми нервите просто Rolling Eyes

# 568
  • тъгата в мен
Зури, мойта вече е на 15 и...ама акъл - тц!

Ама вие сериозно ли?Че то аз какво търся тогава от седемгодишния си нинджа Joy Joy
Хубав ден,кукли!За понеделник сутрин нещо много говоря Laughing Отлитам до довечера....

# 569
Свраче,моят е на 8 години,така че споко!Нали няма правила за раждане на деца!!!!
Зури,успях да разгледам твоят албум - красота!Впечатлих се от снимка,протегната длан и върху нея част от катедралата - невероятно въздействие!В Белгия на екскурзия ли бяхте?
Кафенцееееееее! Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт