True Blood(Истинска Кръв)-Обратното броене започна-19 тема

• 17 909
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
  • Срещу планината:)
 wavey Привет

Охх шефе,защо ни будиш толкова рано  smile3507

Трайки
,преглътни болката  spoko Как му се е оязидла на раменете,тез кокали,ще му пробият раменцата  Rolling Eyes

По думата Бил в заглавието на тийзъра,той ли е там

# 646
Таничка, мила  spoko  Hug Ако ми простиш вългарността - ТЪПУНГЕР!

Но ще му мине, бъди спокойна! С теб съм, съчувствам ти от дън душа.

Лейтенант, рано ще ставате, щото и аз станах рано, туйто  Crossing Arms  Mr. Green

# 647
Добро утро! С това кафе на Командира ще съм нащрек цял ден  Mr. Green

Таз Парцалчица ко прави пак тука, би. Сънито нали я смъртофляса?!

А да ви кажа какво сънувах /четвъртъчен сън в неделя с/у понеделник/
Значи разхождаме се с милото на един хълм край града, където има музеен експонат - Турска крепост, казваща се Меджити Табия. Около нея има гъста гора и тук таме изградени навремето алеи и пътеки. Та значи сме там и обикаляме около крепостните стени по пълнолуние, но шубраците около нас са в една сивкава светла мъгла - все едно съм в сцена от Здрач. По едно време взехме да се натискаме с милото  Blush Но аз все се озъртам да не изкочи нещо от любимите ми филми. И на ум се самоуспокоявам - той милото ей сега като се натаралежи, като се овълчи, ще му избият и зъбки и опашка и ще изяде всички живи и неживи твари, които ни прекъснат.
С две думи все се напрягах да сънувам мойто Манганиело, ама все милото ми в пипито. Ех, Вълчо, бря, ади додяй бря веднъж поне да те изсънувам, би  Tired На всички гугутки мъжете им сънувах само теб те няма  newsm45
След това съм в един клуб с две мои съученички, които всъщност бяха Татянка и Зиска  Laughing И аз бягам към Трайкито да й се изфръцкам, че съм срещнала Алекс в коридорите на Къщата на Биг Брадър  #Crazy и ми е дал автограф и много поздрави от Бил и Стефан  smile3544
Егати съня. Накрая се прибирам в къщи /в моминското къщи/, което всъщност е на батко апартамента в София и едно 10 годишно наркоманче ме гонише по стълбите да ме мушка с игла от спринцофка  #Shocked doh
Бахму нощта  smile3537

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 09:31 от mamakaty

# 648
Трайки,преглътни болката   spoko Как му се е оязидла на раменете,тез кокали,ще му пробият раменцата  Rolling Eyes

По думата Бил в заглавието на тийзъра,той ли е там

Ами да,ще трябва да ме разсейвате с нещо. Whistling

Този тийзър е с Бил!

# 649
Абе тая Парцала с кви обуща е, бре  doh Не е наред. Алекс съвсем не е наред. Туй е магия да знаете  Crossing Arms

# 650
А да ви кажа какво сънувах /четвъртъчен сън в неделя с/у понеделник/
Значи разхождаме се с милото на един хълм край града, където има музеен експонат - Турска крепост, казваща се Меджити Табия. Около нея има гъста гора и тук таме изградени навремето алеи и пътеки. Та значи сме там и обикаляме около крепостните стени по пълнолуние, но шубраците около нас са в една сивкава светла мъгла - все едно съм в сцена от Здрач. По едно време взехме да се натискаме с милото  Blush Но аз все се озъртам да не искочи нещо от любимите ми филми. И на ум се самоуспокоявам - той милото ей сега като се натаралежи, като се овълчи, ще му избият и зъбки и опашка и ще изяде всички живи и неживи твари, които ни прекъснат.
С две думи все се напрягах да сънувам мойто Манганиело, ама все милото ми в пипито. Ех, Вълчо, бря, ади додяй бря веднъж поне да те изсънувам, би  Tired На всички гугутки мъжете им сънувах само теб те няма  newsm45
След това съм в един клуб с две мои съученички, които всъщност бяха Татянка и Зиска  Laughing И аз бягам към Трайкито да й се изфръцкам, че съм срещнала Алекс в коридорите на Къщата на Биг Брадър  #Crazy и ми е дал автограф и много поздрави от Бил и Стефан  smile3544
Егати съня. Накрая се прибирам в къщи /в моминското къщи/, което всъщност е на батко апартамента в София и едно 10 годишно наркоманче ме гонише по стълбите да ме мушка с игла от спринцофка  #Shocked doh
Бахму нощта  smile3537

hahaha Е това е то!Направо ми оправи настроението! Joy Joy Joy

Абе тая Парцала с кви обуща е, бре  doh Не е наред. Алекс съвсем не е наред. Туй е магия да знаете  Crossing Arms

Като гледам Алекс как се е облякъл,явно лошия вкус е заразен Rolling Eyes

# 651
Е, бре, Кате, де бре, Кате  hahaha hahaha Верно, баси съня! Направо четвъртъчен.

Аз пък сънувах, че споделях легло със зъболекаря ми  newsm78 Общо взето невинно беше, ама защо, защооо!

Танчик, да те разсейваме, само кажи с какво? Аз още не съм се събудила изцяло, ама ако успея да се събудя по-късно ще хвърля всички сили да те разведря.

Бе аз кат казвам, че не пропуска свежа мръвка в Холивудско... Гадина. Нищо, едва ли ще изкарат и година, сигурно ще им попречат "творческите планове".

# 652
А най-добре да го поопандизят Алекс, че да е далеч от тая мърла http://justjared.buzznet.com/photo-gallery/2443465/alexander-ska … kate-bosworth-04/

# 653
  • гр.София-Красна поляна
Като,Катооо мър, hahaha егати съня мър. hahaha

Таз парцалестата как се е обляклааа. ooooh!
Роклята на баба плетена на една кука и от долу стърчи комбинезон. ooooh!

# 654
Добро утро!  Hug
Пфъъ, смотан ден и времето смотано..
Ама Катето изтрепа сичко с тоз сън.  Crazy Лелееей, Кате, веднъж си, веднъж!  Joy
Трайки, мерсаж за новостите, и за тийзъра (оох, няма ли си това българска дума  newsm78)   bouquet  А Бил изглежда много ядосан на тийзъра..

Не му се впрягай на Алекс  Hug Само мога да се изкажа ласкаво за самото събитие, където е бил. Дано оназ да го е оставила да слуша Muse на тоз як фестивал, щотоо  #2gunfire

# 655
Ама Алекс щял да прави търкал ли, би?!  #Crazy Туй то! Ма то му избили чевиите с туй плашило до него  Whistling

Ааа, съня беше трепач просто  Laughing Само се чудя що виках на наркоманчето "Моля ти се! Имам 2годишно дете"  newsm78 Като мойте са на по 1 и почти 5г.

# 656
  • гр.София-Красна поляна
Като мър,не се ядосвай,че не сънуваш Манганиело Мамин.
Аз съм сънувала Билито само веднъж и то нали трепеше къртици на комшийка в двора би.
Тъй,че не си сама ,споко. Wink

# 657
 Tired Тъй, Зисе, ама както хубаво се бяхме запоприклещили из шубраците... Затварям очи - милото, отварям очи- пак милото. Аман, да ми е живо и здраво  Blush Mr. Green

# 658
Добро утро!  Hug
Пфъъ, смотан ден и времето смотано..
Ама Катето изтрепа сичко с тоз сън.  Crazy Лелееей, Кате, веднъж си, веднъж!  Joy
Трайки, мерсаж за новостите, и за тийзъра (оох, няма ли си това българска дума  newsm78)   bouquet  А Бил изглежда много ядосан на тийзъра..

Не му се впрягай на Алекс  Hug Само мога да се изкажа ласкаво за самото събитие, където е бил. Дано оназ да го е оставила да слуша Muse на тоз як фестивал, щотоо  #2gunfire

Ма те там ли са свирили?! Аааах! Няма справедливост на тоя свят. Мюз ше ми слуша патката с патка дриплеста  Twisted Evil

Tired Тъй, Зисе, ама както хубаво се бяхме запоприклещили из шубраците... Затварям очи - милото, отварям очи- пак милото. Аман, да ми е живо и здраво  Blush Mr. Green

Баси думата! hahaha Оф, усещам днес, че ще съм само на вулгарности... Много се ядосах на Алекс.

# 659
Ауу, забравих да кажа, Кате, много хубаво си се барнала биии  Hug, с тоз батко Уинчестър  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт