"Дързост и красота":Тема 59 - "Мамините яйцеклетки?"

• 29 167
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
''Троянски кон'',''Пета колона'',''Агент провокатор'',''Офицер под прикритие'',''Щирлиц''.....ей таквиз неща си мисля като чета последните   страници newsm78 newsm78 newsm78 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

smile3501 smile3501 smile3501

Викам е време да спрем с тъпите файлчета и благодарности за всяко едно мнение (което е супер важно за Сега) и да си турнем просто една анкетка  Mr. Green

# 106
''Троянски кон'',''Пета колона'',''Агент провокатор'',''Офицер под прикритие'',''Щирлиц''.....ей таквиз неща си мисля като чета последните   страници newsm78 newsm78 newsm78 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Сузи, ти само гледаш филмите, а ние и участваме в тях  Mr. Green

# 107

Какви са тия файлове, глупости на търкалаци.
Глупости на търкалаци за такива като тебе #2gunfire
Това е професионално изкривяване.
Сега като всеки фен на Главната Героиня е ерудирана личност- изтъкнат преподавател математик и информатик Naughty Naughty

информатор  Mr. Green

# 108
Сега,идеята ти е много интересна,ще се радвам и други такива анкетки да направиш  bouquet  bouquet
Винаги е удоволствие за мен да общувам с мислещи хора  bouquet

# 109
Викам е време ....да си турнем просто една анкетка
smile3525  Joy Joy Joy
 newsm10

# 110
Ами така де, после Сега, как ще отдели от безценното си, информаторско време да брои на ръка ... кой герой , колко точки има .
Тъпичко си е, при положение , че вече сме в 21-ви век, не в 18-ти  Mr. Green
ВЕЧЕ е познато и автоматизирането  на труда  , тъй де ... смехотворно е и не прилича на един " изтъкнат преподавател математик и информатик  " да се излага тъй   Laughing

# 111
Какви са тези файлове, глупости, преброявания пак?  hahaha Някой умира от скука ли? И се чуди как да умори от скука и другите в темата? Joy Че и забавно му се струва на човека, ама май само на него и на още един, който винаги е в крайностите  hahaha
Свършиха се смислените неща за правене, ей ...  Mr. Green

Сузи, Джинджари, пишете точно това, което си мисля и аз  Laughing  bouquet

# 112
 newsm78 Ах някой май го взема на сериозно и се вживява?
Не е ли всичко е за развлечение - особенно изключително "смисления" ДиК?  
Проблеми и ядове си имаме навън  - а тук сме за забавление и отмора!
Което не е интересно -  минава се напред на следващото.
Не може все да се казва това е било това го е имало.
Е точно това го е немало. То и в ДиК всичко го е имало и пак го има - само
сменят артисти и партньори  #Crazy
Та стига с тия        341uu   341uu   341uu
Напред, моля!

# 113
  • Край ''синьосиньото синьо море''
ПРЕПОДАВАТЕЛ МАТЕМАТИК,тук е заровено кучето Mr. GreenТемата заприлича на класна стая:строй се-преброй  се,въпроси,отговори,списъци,таблици,графички,кой-за,кой-против,домашни,тестове....следва    родителска среща Mr. Green...и въпреки''тайните'' и явни протести  на класа, даскалицата бъхти с показалката по катедрата с цел да ''отвори'' пътя на самоизключилите  се ученици да се върнат....Брукфенове,идвайте,бе!Добре дошли сте HugА ''учителката''да си сяда на мммм ......чина! Joy

# 114
Сузи, и на теб ли ти станА ясно за кво беше целата тази галимация  hahaha

Щастлива  Peace

Какви са тези файлове, глупости, преброявания пак?  hahaha Някой умира от скука ли?
Забавно й било ...  Joy Joy Joy
Или се опитва да ни покаже , че умее да борави с  WORD (на нас неуките , дето още не сме си направили подобен файл  hahaha ) и да демонстрира  хакерски заложби, как се прави от споделен WORD файл - несподелен такъв  hahaha  Joy Joy

# 115
Съгласна съм, че някой се взима насериозно и се вживява в ролята на отговорник забавления в темата  ... и то с тия "забавни" постове напоследък ...  smile3507 Не знам на кой му е забавно, ама на мен не ми е.
То бяха изкуствени интрижки кой бил скрит и явен фен на кого (очаквам Фена да бъде обявен за таен Тейлърист), сега пък измислени преброявания и файлове, утре какво?  smile3507 Такива "развлечения" не са по мой вкус, благодаря.
Вместо уикенда човек да си почине от този сериал и драмите в него, се забърква поредната шоу-програма.
Оценявам старанията, ама ... така, де  Tired

# 116
Щастлива, нали знаеш, че и темата е едно повторение на сериала. Мине не мине някой друг месец и се почва с преброяването на дивите зайци, защото знаем,че пилците се броят наесен  Mr. Green Оставете ги да се наиграят децата, като си нямат други залагалки, се опитват да се заиграват с възрастни и сериозни хора  Mr. Green

Сузи, Джинджи    bouquet

# 117
  • Край ''синьосиньото синьо море''

Деменцията ми чука  на  вратата,ама  още  схващам Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 118

Деменцията ми чука  на  вратата,ама  още  схващам Mr. Green Mr. Green Mr. Green

rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

# 119
Не знаех, че тук във форума дават и дипломи?  С Компютърната ми грамотност дето я имам от курс и умението да се качи един файл в Интернет, каквато не се съмнявам имате и останалите, някой ме превърна от обикновената домакиня и мама в "Математик".
Ако още ден-два постоя и за "Професор" някой ще ме обяви ли?
Майтап  Уили Joy
  Naughty Математичките-преподавателки не могат да влязат в Нета дори, защото не са в час със съвременните  технологии и си знаят само математиката 2+2, така, че твърдо се разграничавам от тях заСЕГА.
Някой се бъзика с вас, май?

Общи условия

Активация на акаунт