Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 22

• 52 695
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
110 серия ,има я качена и в торент сайтовете Peace

# 91
  • София
Благодаря!   bouquet

# 92
soya-fen -неможах да се стърпя  Laughing аватара ти е НОМБЕР 1
Благодаря! И Али Ръза е "номбер 1", защото той го направи!  Peace

Соя-фен не че нещо ама колектива правещ темите като е най-отдолу никой няма да го чете.След ББ /които много хора не четат/ директно се чете първи пост.
Също може да се спомеат и тези,които са пускали теми.
Дали е възможно /много се чудя/ първия пост да заема цялата страница?Ако трябва ще го направим.
Няма ли поне веднъж да има анкета кой е с най-хубав аватар и подпис?Без участието на Соя-фен защото тя единодушно печели първото място.
Естел, сложих имената на колектива между първия и втория колаж, там ми се вижда най-видно. Първият пост на темата е всъщност тия снимки, информация и ББ, които слагаме в началото на всяка тема и е доста голям. А в анкета за най-хубав аватар все пак ще участвувам.  newsm08 newsm47

Последна редакция: сб, 10 апр 2010, 14:13 от soya-fen

# 93

ето бившата приятелка на Оуз

# 94
нИ мЪ кефи приятелката на Оуз.

Анкета за най-хубав аватар и подпис трябва да има.Дали сме съгласни повечето?И да е такава следващата анкета,защото филма действието е малко в застой.
Соя-фен ти ако ще участваш ясно е че печелиш първо място. Hug

# 95
Приятелката му се казва Öykü Çelik, родена на 13.07.1987  в Истанбул. Ето няколко нейни снимки:
Боже, Оуз е като разплетена дамаджана с тая коса!  #Crazy А с приятелката много си приличат в лице, като брат и сестра са! Много харесвам такива двойки!  Hug
П.П. Ааа! ooooh! Сега видях, че си е наметнал на главата  косата на приятелката си!  hahaha  Помислих, че е негова!  :35

Анкета за най-хубав аватар и подпис трябва да има.Дали сме съгласни повечето?И да е такава следващата анкета,защото филма действието е малко в застой.
Соя-фен ти ако ще участваш ясно е че печелиш първо място. Hug
Най-добре да има награди! Първа награда - уикенд в Истанбул!  Party Само че технически малко трудно ми се вижда такава анкета - в темите влизат над 200 души, ако се съди по броя на гласувалите в анкетите.  newsm78 Трябва ли да ги изреждам всички като отговори? Или да ограничим конкурса само за аватари и подписи, вдъхновени от Листопад?  Thinking

Последна редакция: сб, 10 апр 2010, 14:24 от soya-fen

# 96
  • Пловдив
Приятелката му се казва Öykü Çelik, родена на 13.07.1987  в Истанбул. Ето няколко нейни снимки:
Боже, Оуз е като разплетена дамаджана с тая коса!  #Crazy А с приятелката много си приличат в лице, като брат и сестра са! Много харесвам такива двойки!  Hug

П.П. Ааа! Сега видях, че си е наметнал на главата  косата на приятелката си!  Joy
Ами то това не е косата на Оуз, а на мацето - преметнала си е косите на главата му, явно за майтап и да си направят шантава снимка Wink

Иначе девойчето с тези очи и нацупени устни - една такава предизвикателна физииономия има.. На последната снимка ми прилича на ранната Денис Ричардс:

# 97
Мерси  Hug

Много е красива, толкова невинно гледа, голяма е сладурана. Не мога да си представя някой да я удари, направо ми иде да  #2gunfire
Съгласна съм, че си приличат - наистина са повече като брат и сестра.

Предлагам по някое време една по-сериозна анкета на тема кое от лошите действия на героите е най-непростимо (например лъжа, изневяра, интриганстване, изнудване и т.н.)

# 98
Иначе девойчето с тези очи и нацупени устни - една такава предизвикателна физииономия има.. На последната снимка ми прилича на ранната Денис Ричардс:
Денис Ричардс е по-"джукела" от гаджето на Оуз.  Laughing
Предлагам по някое време една по-сериозна анкета на тема кое от лошите действия на героите е най-непростимо (например лъжа, изневяра, интриганстване, изнудване и т.н.)
Много добро предложение, слагам го в списъка!  Peace Въпреки че аз лично не обичам да съсредоточавам внимание върху негативи.

# 99

Laughing hahaha

аз съм ЗА  анкета за аватар и подпис.

# 100
 Mr. Green Подписи и аватари само от филма.Всички които имат Листопадски аватар и/или подпис.Мисля че анкетата е с 15-20 подотговори.Ако се знае че ще има такава в следващата тема тезо които нямат ще помолят Али Ръза и готово.

Анкета с най-непростимото нещо много ми харесва.С нетърпение чакам коментарите кое не се прощава и защо.

# 101
Лелеее страшни аватари имате....soya-fen ,а твоя наистина е №1.

# 102
  • до една звездичка
И аз се включих в гласуването.

# 103

Аууууу  Shocked
Много баклавички яде туй девойче  #Crazy

Хайде сега ми плювайте по бълдърите на Лейля - ми тя като балерина сравнена с тази  hahaha

И още нещо - някъде бях чела, че Оуз и Мехмет от Перла в реалния живот са имали за гадже една и съща мадама, та затова не се харесвали (не били приятели). Коя е  newsm78

# 104
Mr. Green Подписи и аватари само от филма.Всички които имат Листопадски аватар и/или подпис.Мисля че анкетата е с 15-20 подотговори.Ако се знае че ще има такава в следващата тема тезо които нямат ще помолят Али Ръза и готово.

Анкета с най-непростимото нещо много ми харесва.С нетърпение чакам коментарите кое не се прощава и защо.
Добра е идеята аз съм за!

Общи условия

Активация на акаунт