Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 22

• 52 734
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
Нашата Хайнриета,
колкото и да е заета
време за кафенце има
дори в люта и студена зима.

Али Реза го обожава
и от компютъра не става
Ферхундето пак мърмори
Неджля с Лейля отново спори.

Нещо ми е дошла музата рано тази сутрин Simple Smile

# 211
Нашата Хайнриета,
колкото и да е заета    ....................................

Joy Joy smile3501 newsm62

# 212
Добро утро  Hug

Аз пак да захапя Неджля, защото незаслужено води в анкетата.
Какво толкова видяхте в нея да се е променило "най-значително и положително"  #Crazy newsm78
Моето мнение е, че Неджля от началото досега е с най-значителни издънки и най-голям карък.
Имам предвид и Оуз, и изгонването й от семейството, и пансиона, та и появата й във вестника.

В къщи помагаше колкото преди, толкова и сега.
И преди беше тиха, а сега съвсем е кротнала, защото е виновна за много неща.
Беше студентка и преди, остава и сега.

Къде й е положителната промяна???

# 213
Как къде е промяната ... вече е жена , а не девойка
  Party Party Party

# 214
Мойта фенка Джаврие
пак интрига ще плете.
Ех жената си отива,
а Таксин й се присмива.
Таз Фикрет от къде се взе
та дома й тя превзе.
И децата омагьоса
в дома й се цапардоса.
Ех горката Джаврие
Фикрет свободата й отне
и сега ще трябва да мълчи
но не може тя ... уви!

# 215
Добро утро  Hug

Какво толкова видяхте в нея да се е променило "най-значително и положително"  #Crazy newsm78
Моето мнение е, че Неджля от началото досега е с най-значителни издънки и най-голям карък.
Имам предвид и Оуз, и изгонването й от семейството, и пансиона, та и появата й във вестника.

Според мен Неджля има напредък. Разбра, че сама без семейството си не е за никъде и за това сега си наляга парцалите и мълчи. Човек, когато изпадне в ситуация да няма и да си брои стотинките, тогава оценява какво е имал и какво са правили родителите му, за да му осигурят спокоен живот.  Flutter
Ако си избие от главата това вечно съперничество със сестра си и темата кой на кой бил взел Оуз има шанс да се промени и повече. Ама към момента мисля, че Дениз е най-променена в положителен план.  Peace

алабала&Ники страхотна си, как ти идват наум такива неща  Hug   bouquet

# 216
алабала&Ники, поздравления за чудесното понеделнишко вдъхновение! Поздрави на всички листопадци и листопадки! Heart Eyes Приятна и успешна седмица желая! Peace
За анкетата - чудно ми е как толкова малко хора оцениха бурните еволюционни процеси у Али Ръза. Naughty
Фахрие и Гьокче си играят забележително ролите на сестри-съперници. Да се чуди човек дали тези роли не са им познати от живота.

# 217
Такааааааа
Наближава време за обяд ... ще ви предложа меню типично за турската кухня .. ей, че огладнях!
 Първо - супа!

Второ - основно ястие!

Трето - десерт!

Който познае какво е менюто печели .. безалкохолно 200мл. Simple Smile

# 218
  • Пловдив
Който познае какво е менюто печели .. безалкохолно 200мл. Simple Smile
Фасул или нахут, пълнен патладжан и баклавички Crazy.... Искам си газиранотоооо.... по възможност ако може кола лайт Wink

И докато обядвате и няколко жокера за довечершния епизод: Епизод 110 - очаквайте...

# 219
Добре де Ледената кралица   ще си получиш наградата въпреи, че основното ястие е имам баялдъ.
 Ето заповядай и ... наздраве!

Една жълта лимонаТа Simple Smile

# 220
Току що говорих с Али Реза и той каза:

"Ама моля ви се де .... бъдете по-активни днес  .... какъв е тоя мързел .. ще видите вие довечера как  ще ви накажа ... "

Даже имаше и видеовръзка  Joy

# 221
Добро утро  Hug

Взе ми думите да всеки има право на мнение,но няли анкетата не беше за симпатии,а най-значителна и положителна промяна....

# 222
Цитат
Според мен Неджля има напредък. Разбра, че сама без семейството си не е за никъде и за това сега си наляга парцалите и мълчи. Човек, когато изпадне в ситуация да няма и да си брои стотинките, тогава оценява какво е имал и какво са правили родителите му, за да му осигурят спокоен живот. 
Ако си избие от главата това вечно съперничество със сестра си и темата кой на кой бил взел Оуз има шанс да се промени и повече. Ама към момента мисля, че Дениз е най-променена в положителен план. 

алабала&Ники страхотна си, как ти идват наум такива неща   
е по тази логика и Леиля има огромна промяна от момиче с разбита психика се съвзе да вярно имат спорове с Неджля,но ако аз бях на неино място щях да се държа по същия начин и можеби защото виждам част от мен в нея я защитавам така....  bouquet не ме разбираите погрешно не споря просто изказвам мнение

# 223
Тази вечер Джеврие ББ ще събере още "симпатии" на феновете си! Разкъса от яд ръкоделието на Фикрет и се прави пред Дениз ни лук яла, ни лук мирисала! Mr. Green

# 224
Цитат
Според мен Неджля има напредък. Разбра, че сама без семейството си не е за никъде и за това сега си наляга парцалите и мълчи. Човек, когато изпадне в ситуация да няма и да си брои стотинките, тогава оценява какво е имал и какво са правили родителите му, за да му осигурят спокоен живот. 
Ако си избие от главата това вечно съперничество със сестра си и темата кой на кой бил взел Оуз има шанс да се промени и повече. Ама към момента мисля, че Дениз е най-променена в положителен план. 

алабала&Ники страхотна си, как ти идват наум такива неща   
е по тази логика и Леиля има огромна промяна от момиче с разбита психика се съвзе да вярно имат спорове с Неджля,но ако аз бях на неино място щях да се държа по същия начин и можеби защото виждам част от мен в нея я защитавам така....  bouquet не ме разбираите погрешно не споря просто изказвам мнение

Ивона1 разликата между Неджля и Лейля е, че след бягството на Неджля, Лейля остана с близките си, които я подкрепяха и бяха до нея в трудните моменти, а Неджля се бореше сама. И за това си мисля, че има разлика между промяната при едната и при другата. Много по-лесно се изправяш след като си паднал, като има кой да ти подаде ръка и е много по-трудно да се опиташ да го направиш сам със собствени сили. Вярно Неджля не успя, но поне опита.  Peace
Не се притеснявай за разбирането, всеки е тук за да каже какво мисли, това, че има различни мнения не значи, че трябва да има и спор. Просто различни гледни точки за дадени събития и отношения между героите.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт