Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 22

• 52 663
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
А така ... рожденничката си сряза покривката, която й подарих .. цял уикенд се мъчих да я бродирам а тя се "изака"  на труда ми ... бива ли така а?  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 301
Ей, ама тая Хайрието е неописуема и изненадваща. Rolling EyesТя не иска, ама съвсем не иска да подслушва Ферхундето, ама иначе й кава: "Тихо".  Laughing Ей, страшни са и двете, даже си пият кафето заедно.

А Джаврието да е жива и здрава, за да може още дълго да ни радва и развлича,  bouquet
макар че понякога е малко гадничка. Защо трябваше да нареже покривката на Фикрет, а после пули очи и съвсеееем нищичко не знае. Ей, артистизъм smile3532 box

А Фикрет и Тахсин най-после изживяха "меда" от медения си месец.  smile3508 Дай Боже да продължават така и да не се съобразяват много с "рожденичката"

Аз още преди бях подкрепила инициативата на Cheburashka  и сега заставам и зад идеята на Ледената кралица

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 22:39 от Regen und Sonne

# 302
Извинете, но започнах да тегля торентите и намирам само 111 епизод.
Днес колко серии даваха и кои епизоди, ако някой е запознат да ми каже, ако може.
Мерси

# 303
  • Варна

Лейля -не знае какво иска.Хем не ще Джан, хем се цупи ,че се
                 е сдобрил със жена си, и вече не и обръща внимание.

Лейля пък въобще няма право да се заяжда със сестра си , според мен ... Що не погледне себе си - първо отмъкна гаджето на приятелката си  ( с мотоциклета ) , после - на Неджля , сега пък се усуква на мъжа на психоаналитичката си ( Понеже това показва тя с очите и поведението си , каквото и да говори ... ) ... Бе толкова ли няма други мъже за таз` жена , че все на мъжете на окръжаващите я жени налита ...  А как само се кълнеше на баща си , че не е виновна ! ... Тя , горката , все нищо лошо не прави , все няма вина , и каква съдба - все хорските мъже се влюбват в нея  Mr. Green

# 304
   Тази вечер Джеврието изобщо не ми беше забавна!!!!!!!!!
   Има ли наистина такива свекърви?! Да не  дава бог!
   На Фикрет и Тахсин много им се радвах. Най-после да бъдат щастливи! Само Ферхундето дето прави гадорийки, но не беше много зле, насади и Хайрие.  hahaha
   За Лейля нямам думи. Уж само приятели... Някой преди беше писал, че искала да споделя с адвоката, а защо толкова се разстрои, когато разбра, че се е отказал от развода?! То бяха сълзиииии. Али Ръза я захвана с въпроси дано да я по стави на място по-нататък. Не ми се вярва да се оправи това момиче. Все някаква лабилна и объркана ще си остане според мен. И все попада на неподходящ мъж.
 Lora-Di  точно същото мисля и аз за Лейля! Поздравче от мен!!!   bouquet

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 22:47 от sinite o4i

# 305

Лейля -не знае какво иска.Хем не ще Джан, хем се цупи ,че се
                 е сдобрил със жена си, и вече не и обръща внимание.

Лейля пък въобще няма право да се заяжда със сестра си , според мен ... Що не погледне себе си - първо отмъкна гаджето на приятелката си  ( с мотоциклета ) , после - на Неджля , сега пък се усуква на мъжа на психоаналитичката си ( Понеже това показва тя с очите и поведението си , каквото и да говори ... ) ... Бе толкова ли няма други мъже за таз` жена , че все на мъжете на окръжаващите я жени налита ...  А как само се кълнеше на баща си , че не е виновна ! ... Тя , горката , все нищо лошо не прави , все няма вина , и каква съдба - все хорските мъже се влюбват в нея  Mr. Green
            Точно. И аз така мисля , но нямах време да го напиша,защото малките ме накачулиха. Grinning

# 306
Днес колко серии даваха и кои епизоди, ако някой е запознат да ми каже, ако може.
Мерси
Даваха  само един -  111 еп. и се учудвам, че е вече в торентите.  Shocked
http://tvtv.bg/programme

Лейля не разбира, че докато се изживява като жертва и все другите да са й виновни, няма да прогресира и все ще зацикля на едни и същи проблеми.  А мъжете на близките, ми за по-лесно, ама че сте и вие! Mr. Green  Къде искате да ги търси, по улиците ли?  tooth Срамота! Rolling Eyes  Какво ще кажат хората!   Laughing
Много добре прави Али Ръза, че не й позволява вече да му реве на рамото. Дисциплината се затяга.  Whistling

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 22:50 от soya-fen

# 307
  • София
Мерси
На програмата ми пише, че  тази вечер е бил епизод 111-ти.

# 308
Благодаря! Да, в торент сайтът p2p ги качват сериите буквално 5-10 минути след като се излъчи епизода, свалих го вече даже.
А защо само една серия? Аз разбрах, че България търси талант вече е свършило или са го спрели, нещо такова...  newsm78

# 309
ББТ не са го спрели, излъчват си го както преди Peace

# 310
  • Варна
  Тази вечер Джеврието изобщо не ми беше забавна!!!!!!!!!
   Има ли наистина такива свекърви?! Да не  дава бог!
   На Фикрет и Тахсин много им се радвах. Най-после да бъдат щастливи! Само Ферхундето дето прави гадорийки, но не беше много зле, насади и Хайрие.  hahaha

Има ги такива свекърви , като Джеврието ! ... Аз съм виждала , слава Богу , не в мойта къща ! ... Е , не са били така откровени като нея , по-умели са били в прикритието и по-лицемерни ... но по начина по който работи мозъчето им - едно към едно 

Ама Тахсин и Фикрет какви усмивчици си пускаха на сутринта ! ... Като котка , която току-що е лапнала мишка  Mr. Green

А пък Ферхунделката и Хайрието станаха страшен екип за слухтене по вратите  hahaha Хайрието , горката , има съвест , ама дяволчето Ферхи като и бутне фитила , хич не се чува думата на съвестта  Mr. Green

# 311
  • У ДОМА
Джеврието за пореден път  си защити титлата -''царица на злото''
А пък Хайрието и Ферхундето са хвани едната -удари другата!
На Хайрие малко и трябва -а Ферхунде най-добре знае как да и пали фитила!

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 00:24 от АЛИ РЪЗА

# 312
Това ми е любимя филм който гледам със семейството си

# 313
  • Пловдив
Зa всички фенове на любопитка номер 1 - Ферхунде Mr. Green :

Лека нощ от мен и утре да не изпишете темата докато ме няма, че как ще ви наваксвам Wink

# 314
И от мене!  Simple Smile За рождения ден на Джаврие!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт