Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 22

• 52 574
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
  • У ДОМА
 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

# 571
Шефкет постъпва като 16-годишен тинейджър - действа без да мисли. А и така се е заплеснал по комара, че не вижда по-далече от носа си. А и с тази кредитна карта така се вътри ... кой месец е сега, че чак септември ще почне да я изплаща? Довечера се очертават динамични 2 серии. Ще гледам с интерес.

# 572
Ха ха хааа Али Ръза страхотен си ... този колаж е перфектен с моята любимка. Заслужаваш да ти нареже мустаците както покривката на Фикрет Simple Smile

# 573
Относно предложението за новата анекта - предишната беше почти същата, в смисъл то е ясно, че Ферхунде и семейството имат вина, както и самия Шефкет. Не мисля, че ще доведе до някакви дискусии Rolling Eyes Това си е моето мнение де, както си решите.. Все пак на нас ни е лесно на готово да чакаме Embarassed Hug Peace

# 574
Ха ха хааа Али Ръза страхотен си ... този колаж е перфектен с моята любимка. Заслужаваш да ти нареже мустаците както покривката на Фикрет Simple Smile
smile3532 newsm62
Джеврието заслужава един блог специално за нея - със снимки, колажи и бисери!

# 575
  • Варна
Най-накрая, като се появи Джем, да се нагледаме и ние малко на сериозен мъж, който да не е с побелели коси или с 3 деца и майка вещица. Като се появи разбрах, че сме имали нужда от такъв като него, за да не обсъждаме все мухъла Шефкет или козлето Оуз, който колкото и да е чаровен не може да се каже, че е мъж за пример. Mr. Green

Абе , сериозен е той , ама ако не се беше престарал да се хареса на Али Реза и беше малко понатиснал Неджлята , нямаше тя да се озове в паяжината на Оуз пак ...

# 576
Шефкет постъпва като 16-годишен тинейджър - действа без да мисли. А и така се е заплеснал по комара, че не вижда по-далече от носа си. А и с тази кредитна карта така се вътри ... кой месец е сега, че чак септември ще почне да я изплаща? Довечера се очертават динамични 2 серии. Ще гледам с интерес.
Не просто динамични, а направо разтърсващи! Crazy

# 577
smile3532 newsm62
Джеврието заслужава един блог специално за нея - със снимки, колажи и бисери!

Наистина заслужава,
 дори и анкета в 51 тема заслужава Джеври.
Иначе ще ви гледа на кафе и ще спомене родата ви до девето коляно по майчина линия Simple Smile
 Joy  Joy Joy

# 578
  • до една звездичка
Ох, хора, кажете бе, честно - толкова ли наистина ви е забавна Джеврието? Вече почвам да си мисля, че на мен ми има нещо... Толкова много ме дразни, че ми държи и след като свърши филма.  #2gunfire

# 579
Ох, хора, кажете бе, честно - толкова ли наистина ви е забавна Джеврието? Вече почвам да си мисля, че на мен ми има нещо... Толкова много ме дразни, че ми държи и след като свърши филма.  #2gunfire
И мен ме нервеше много в началото! Ама сериозно! Така  нервираше, както когато си се скарал с някого! Обаче после претръпнах и започна да ми става смешна и забавна! smile3521 То и нейните в къщи не я вземат много на сериозно и добре правят. Иначе щеше да бъде ад!

# 580
  • до една звездичка
И мен ме нервеше много в началото! Ама сериозно! Така  нервираше, както когато си се скарал с някого! Обаче после претръпнах и започна да ми става смешна и забавна! smile3521 То и нейните в къщи не я вземат много на сериозно и добре правят. Иначе щеше да бъде ад!

Даа, явно още трябва да гледам... Thinking

# 581
То май всички бяхме така в началото негативно настроени към нея, но после я пречупихме през призмата на смеха и стана интересен герой!

# 582

И аз това се чудя - изобщо не ми е забавна  -  отвратителна е, даже меко казано Peace

Да се изкажа и аз - Шевкет, по едно време го защитавах, нооо....той съвсем прекали, а само как безочливо лъже баща си....ужас Sick
Ферхунде - отвратителна, играе си с чувствата на хората, лицемерка.
Лейля и Неджля ги поставям на един кантар - и двете са виновни за това, което им се случва.
Нехир и Ахмет - много са ми забавни милите Hug

# 583
Диада и Дега-мисля като вас!
А противното бабе не ми се пречупва през никаква призма  #2gunfire #2gunfire

# 584
  • до една звездичка
Нехир и Ахмет - много са ми забавни милите Hug

Ох, как само си четеше от ръчицата снощи милият...  Joy

Общи условия

Активация на акаунт