Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 22

• 52 551
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
  • до една звездичка
Добре че попитах, та ме успокоите, че не съм сама! Бях вече решила, че ми трябва лек за нервите.   Mr. Green

# 586
Не си, не си.... #Crazy

# 587
Не мога да ви изчета, 10 страници сте изписали.

След малко ще коментирам снощната серия.

# 588
Чакаме.... Tired

# 589
Злобарки,злобаркиииии  smile3534 smile3534 smile3534
Какво не и харесвате на жената?
Кога е скучно с нея?
Вчера много малко сцени имаше с нея и ми се стори скучно.

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 15:15 от джоджо

# 590
hahaha Joy
И мен Джаврието ме дразни понякога, но понякога ми е забавна Thinking

# 591
Нехир и Ахмет - много са ми забавни милите Hug
Ох, как само си четеше от ръчицата снощи милият...  Joy
Точно това се канех да пиша! Joy Никой до сега не го спомена! Сладур той, по "пищови" чете обяснениня в любов!  Heart Eyes Hug

Добре че попитах, та ме успокоите, че не съм сама! Бях вече решила, че ми трябва лек за нервите.   Mr. Green
Но ако продължаваш да се дразниш от нея, ще трябва да я търпиш до края на филма! Затова вместо да вземаш успокоителни, по-добре й се смей!  Peace Laughing

# 592
  • до една звездичка
Злобарки,злобаркиииии
Кога е скучно с нея?

Въпрос на вкус.

# 593
Не знам дали сте забелязали, но някои път Хайрие като се обръща към Ферхунде й казва Перхунде, няколко пъти все така ми звучи, че го казва  Twisted Evil

# 594
Злобарки,злобаркиииии
Кога е скучно с нея?
Да бе!  Mr. Green И никакво съжаление и уважение не проявявате към горката старица! Синът й неблагодарник, снахата - безсрамница, зарязали са я в болести, лишения и страдания ... умира горката ... Naughty а вие капчица съжаление нямате... Срамота!  Crossing Arms
 smile3534 newsm62

# 595
По подхожда да и казва ПЕРКУнде.....
А това за злобарките майтап ли беше? Ако "да" мисля,че трябваше да бъде съпроводено с - Joy или  hahaha или поне с  Laughing
А за дъртото куку Фикрет адски ме изнервя с биволското си търпение....  #2gunfire

# 596
Има 2 начина да възприемаш поведението на Джеврие:

този: smile3515 smile3511

или

този:  newsm62 smile3532

Аз лично предпочитам втория, защото той коства много по-малко нерви и ядове, пък и нали казват, че смехът е полезен за здравето.  Party
Пък и ако заложа на първия няма да издържа много и ще грабна бухалката.  fight

# 597
Така по добре ли е?
Злобарки,злобаркиииии  smile3534 smile3534 smile3534
Кога е скучно с нея?
soya-fen   bouquet  bouquet

# 598
  • Майничка
На мен лично ми е забавна Джеврие-ханъм. Защото не ми е в къщата. Wink
Ама по принцип с такива бабки се разбирам (сигурно затова, че мога да меря кръвно Joy).

Не разбрах от анонса за довечерашните серии, Шефкет тази сума със смях ли я изръси, с плач ли или просто беше яко фиркан.

За затъването в хазарта ни Ферхунде, ни друг му е виновен.  Ако бащините принципи чак толкова яко му бяха набити в главата, нито щеше да тръгне да краде в работата, нито да седне тъй лесно на игралната маса. Щеше да тръгне допълнителна работа да търси или да си мрънка и да съпикясва жена си, може би в крайна сметка - да се пропие от неспособност да угоди на всички. Тогава вече щеше Ферхунде да е причината.
А той се изяви, че е от тези, дето търсят на хляба мекото и на работата лекото - заигра се на борсата - добре, ама нито потърси допълнителна информация, нито следеше курсовете като хората, ами така, през работно време и каквото види от Гюлшен (сещам се, че в една от сериите той си изпи кафето и включи компютъра на борсовата информация, а Гюлшен спомена, че рано сутринта слушала по радиото как вървят курсовете). Спечели 3-4 хиляди на карти от нулата, видя се с 20 хиляди и веднага сложи тигана - хем заема да връща, хем и къщата, и работата му били омръзнали. Направо не мога да проумея с кои очи играе на такива суми с Яман, комуто дължи пари горе-долу на същата стойност!

# 599
Идеално е.....
Ами сигурно затова ме дразни лудата баба-образът и е много изкуствено пресилен и чак дразни.....
То бива намеци и глупости,ама при нея е само това......  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт