Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 22

• 52 703
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Злобарки,злобаркиииии
Какво не и харесвате на жената?
Кога е скучно с нея?
Вчера много малко сцени имаше с нея и ми се стори скучно.
Да бе!  Mr. Green И никакво съжаление и уважение не проявявате към горката старица! Синът й неблагодарник, снахата - безсрамница, зарязали са я в болести, лишения и страдания ... умира горката ... Naughty а вие капчица съжаление нямате... Срамота!  Crossing Arms
 smile3534 newsm62

А тъй, кажи им го на всички ... набий им го в главите  smile3534 smile3534
да не се подиграват на старостта а да се засрамят от белите й коси (които дори не се виждат). Абе хора, Джаврието къпе ли се? Все с едни и същи дрехи ходи, чак снощи смени бялата забрадка с розова .. въшки ще хване горката и няма кой да я изчисти после ... с такава снаха дето настройва сина й срещу нея и промива мозъците на децата .... ааааааа

# 601
По подхожда да и казва ПЕРКУнде.....
А това за злобарките майтап ли беше? Ако "да" мисля,че трябваше да бъде съпроводено с - Joy или  hahaha или поне с  Laughing
Разбира се, че беше майтап!  hahaha Ти на сериозно ли го взе?!  Joy

# 602
Най-накрая, като се появи Джем, да се нагледаме и ние малко на сериозен мъж, който да не е с побелели коси или с 3 деца[/u] и майка вещица. Като се появи разбрах, че сме имали нужда от такъв като него, за да не обсъждаме все мухъла Шефкет или козлето Оуз, който колкото и да е чаровен не може да се каже, че е мъж за пример. Mr. Green

tzarina нима мъж с 3 деца не е сериозен мъж? Или сериозния мъж не може да е с побелели коси????Т.е. това означава ли,че сериозния мъж е мъж без деца и с черна коса? Просто питам......

Благодаря за инфото за Нехир и Ахмед!  bouquet

А за Джеврието според мен образа не е пресилен...Майка ми е разказвала, че свекървите едно време са били точно като нея - бесят, колят, командват и пр.  Напр. не и харесва на свекървата как е простряно прането, сваля го от простора, кара снахата да го пере и простре отново.......

# 603
  • Майничка
... Абе хора, Джаврието къпе ли се? ...

Ми как ще се къпе, като не е случила на снаха, завалията - ни с водица да я облее, ни козинката да й премие, ни да й изтърка гръбчето и да й намаже копитцата с благ мехлем...

# 604
Гаргамела-ти го пишеш-ако ти е в къщата ще те видя как ще се разбереш.....  Twisted Evil
То това гръбче колко тояги заслужава ......   #2gunfire

# 605
tzarina нима мъж с 3 деца не е сериозен мъж? Или сериозния мъж не може да е с побелели коси????Т.е. това означава ли,че сериозния мъж е мъж без деца и с черна коса? Просто питам......

Аз го написах този пост. Нямах предвид, че те не са сериозни.  Peace
И Али Ръза и Тахсин са сериозни хора, ама младите в Листопад, като имам предвид Оуз и Шефкет, не са много стока. За това се радвам, че Джем се върна. Поне той ще отсрами малко мъжете от младото поколение. Flutter
biskit то отстрани винаги е по-лесно. Както е казал народа на чужд гръб и 100 тояги са малко.  Whistling

# 606
  • Пловдив
... Абе хора, Джаврието къпе ли се? ...

Ми как ще се къпе, като не е случила на снаха, завалията - ни с водица да я облее, ни козинката да й премие, ни да й изтърка гръбчето и да й намаже копитцата с благ мехлем...
Не сте прави, не сте прави Mr. Green Това тук не съм аз Wink:

Joy Joy Joy Joy Joy

# 607
Вече в броя на децата ли се измерва сериозността?  newsm78
Ами аз познавам мъже с 3 деца,които не са  никак сериозни.....
Ледена кралица-само махаме хавлията и е готова за Хю Хефнър.....  Joy Joy hahaha

# 608
  • Майничка
Видяхте ли, колко й е на Джеврието - една блага снахица, една топла водица и виж каква душичка е станала! Joy

# 609
Джеврие на баня?? Ох кеф - голям кеф! smile3534 smile3521 smile3534 smile3521

# 610

Като го написах имах предвид конкретен мъж, с конкретни деца, с конкретна майка. За мен Тахсин си е сериозен мъж. Али Ръза също е сериозен мъж. Яман също, ама донякъде съм с резерви към него. Пишех само за мъжете в Листопад, не за мъжете като цяло.  ooooh!
А по принцип не се измерва сериозността в броя на децата или в цвета на косата.  Flutter

# 611
  • Burgas
аз Джеврието не бих могла да живея с нея  Mr. Green
но ако  я няма в сериала ми е скучно Hug

# 612
  • Пловдив
Ледена кралица-само махаме хавлията и е готова за Хю Хефнър.....  Joy Joy hahaha
Моля ви, нека не и сваляме хавлията... умолявам виии Mr. Green Joy Joy Joy
Иначе тука Джаврието е доволна от Фикрет, защото и говори и казва "Ашколсун ( aşkolsun )", т.е. "Браво" или нещо подобно...

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 09:42 от Ледената кралица

# 613
Зная бе,Чеб -будалкам те:  Hug   bouquet

# 614
Видяхте ли, колко й е на Джеврието - една блага снахица, една топла водица и виж каква душичка е станала! Joy
Но преди това ...

Общи условия

Активация на акаунт