Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 22

• 52 549
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Добре че попитах, та ме успокоите, че не съм сама! Бях вече решила, че ми трябва лек за нервите.   :Mr. Green :
Толкова много злоба има в тази жена,че настръхвам.. Какво ли не направи може феновете и да ми се разсърдят,но я оприличавам на хиена или по-точно лисица тя е селска женица може би ни стана смешна вече защото с цел да раздели младоженците  : luvbed: стана смешна и простовата,то какво ли не измисли  и на всичкото отгоре  никога не и се получава

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 15:54 от Ивона1

# 616
"Вуду магии правим всякакви........"  Joy Joy Joy

# 617
Какво правите бе?!?!?
Разнасям се с един лаптоп от стая в стая с този ремонт, докато се включа изписвате 2 страници, докато ви изчета пак трябва да вдигам гълъбите.... В момента съм във форума като  ББ  тестисите - само наблюдавам, без да участвам Cry Не мога изобщо да се вмъкна в дискусиите. Ама съм съгласна с вас Joy Joy
То бива активност, амаааааааа.............

# 618
  • София
Какво става между певачицата и Али Раза? Има ли развитие срещата?

# 619
Няма проблем biskit  Hug
Аз да се обясня на тези дето не са ме разбрали правилно. Да не вземат да ме обвинят в дискриминация към определени групи от обществото.  hahaha Joy Joy Joy

# 620
ББИма, има ...  Mr. Green ББ Певачката дойде да види къщата и се видя с Хайрие, после Хайрие научи от Ахмет клюкарката, че е питала за къщата на Али Ръза и последва сериозен разговор между двамата. Не без ухото на Ферхунде, залепнало от другата страна на вратата. Mr. Green

# 621
Дартанян мила-благодаря ти-така се смях на поста ти ,че ме заболя корема.....  smile3532 rotfImao rotfImbo
Накрая да не последва това-   hit

# 622
  • София
ББИма, има ...  Mr. Green ББ Певачката дойде да види къщата и се видя с Хайрие, после Хайрие научи от Ахмет клюкарката, че е питала за къщата на Али Ръза и последва сериозен разговор между двамата. Не без ухото на Ферхунде, залепнало от другата страна на вратата. Mr. Green

оооооо tnx завихрят се страстите и окло Iron man   Wink

# 623
оооооо tnx завихрят се страстите и окло Iron man   Wink
Аха  Mr. Green ББ Това ще го видим още тази вечер, надявам се. Изражението на Али Ръза е много интересно за наблюдение, докато Хайрие му трие сол на главата. Mr. Green

Дартанян, разбирам благородното ти възмущение! Joy Joy Joy

# 624
Едва ли ви липсвам, но бебата не ми дава спокойствие и изпуснах вече 3 серии.
Благодарение на блога на Ледена кралица се надявам да ги изгледам на спокойствие някой ден.
За съжаление не мога да продължа да участвам в дискусиите ви, защото не съм в час с най-новите развития на събитията.

Надявам се да се включа, когато наваксам с филма.

А до тогава ви моля да не убивате баба Джеврие, защото ми е много комична  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

Hug

# 625
Dartanian страхотна си, как ме разсмя само hahaha Joy hahaha rotfImbo
Знаете ли какво се чудех, мисля, че чух по БТВ да казват, че България търси талант ще го дават в понеделник от 20:00 ч. Дали тогава няма да имаме епизод?

# 626
  • Бургас
Да ви питам харесахте ли Али Ръза на младини ?  Grinning нищо не казхте .

Аз да ,много добре са избрали актьора ,много си приличаха и малко ми напомни на Тимоти Далтън  Rolling Eyes

# 627
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Чак сега успях да се включа/таз инспекция по труда ми взе здравето два дни/. Вчера бях с мнение, че А.Р. много се бърка на децата си. Продължавам да го поддържам това мнение. Хареса ми как Шефкет снощи му се "опълчи". Но... Винаги има едно "но". Не знам какво е да имаш в семейството човек с такъв проблем - комар, алкохол, наркотици и т.н. Но аз това не го одобрявам. Всеки едни родител след като види как пропада детето му явно ще постъпи като А.Р. Но бащата действаше настъпателно преди да види в какво се забъркал Шефкет, а след като Шефкет му отговори  А.Р. се отказа. Дали трябва сега да се отказва. Макар, че Шефкет му обеща, че няма повече да играе - аз лично се съмнявам в това.
За мен Шефкет е слабохарактерен - поддава се на родителите си, на жена си, на порока си. Едно свястно решение не може да вземе - как можа да вземе тез уреди на изплащане, да ги продаде, за да си начеше крастата. Не го приемам. Чудя се как ферхунде, която е доста настъпателна жена го търпи все още.  

# 628
Какво правите бе?!?!?
Разнасям се с един лаптоп от стая в стая с този ремонт, докато се включа изписвате 2 страници, докато ви изчета пак трябва да вдигам гълъбите.... В момента съм във форума като  ББ  тестисите - само наблюдавам, без да участвам Cry Не мога изобщо да се вмъкна в дискусиите. Ама съм съгласна с вас Joy Joy
То бива активност, амаааааааа.............

Дъртанян, ела в нас, че е широко smile3525, после като започне нашият ремонт - аз ще дойда у вас, ама да не се караме за комп, ще си взема моя лаптоп
 newsm44

# 629
  • до една звездичка
Да ви питам харесахте ли Али Ръза на младини ?  Grinning нищо не казхте .

Нито на младини, нито на старини ми харесва на мен.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт