Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 22

• 52 374
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
И това е само началото май, с разкритията за Али-Ръза.
Напълно съм съгласна с ٠•● Dega ●•٠, че ако не беше Ферхунде много неща нямаше да  са такива, каквито са сега.
Джуличка , не ми се спори с теб в защита на Неджля, всеки приема нещата по различен начин, но не забравяй кой пръв беше с Оуз, и кой след това. ти май не гледаш филма отначало.

# 661
Мале Джаврие напълни леглото на Фикрет с игли, че и от парите и взе май.
А Хайрие с тази нейна ревност Whistling

# 662
  • Varna
Божеееееееййй, няма такъв прост човек като Хайрието, просто нямааааа #2gunfire

# 663
Джуличка , не ми се спори с теб в защита на Неджля, всеки приема нещата по различен начин, но не забравяй кой пръв беше с Оуз, и кой след това. ти май не гледаш филма отначало.

Няма да споря.
Твоето мнение е различно от моето, ок.
Гледала съм филма и знам кой с кого и кога е бил.
Но това кой с кого е бил преди, за мен е голяма глупост.
Та нима е все едно дали ще си взимате хлапешките гаджета, или ще откраднете законния мъж на сестра си?!  Shocked
За мен семейството е над всичко.
Мъжът днес е тук, утре го няма, а сестра ти ти е сестра за цял живот!
Щом се е оженила за оня козел, забравяш за него и точка!
Значи заради Джейда можа да се оттегли, а заради собствената си сестра не можа?
Че и се зъби на сестра си, а с Джейда първа приятелка!
Ей на това му викам аз двуличие, егоизъм и безсрамие!

# 664
Донякъде съм съгласна с Джуличка, но не мога да съдя Неджля толкова остро. Млада е, неопитна...

всеки приема нещата по различен начин, но не забравяй кой пръв беше с Оуз, и кой след това. ти май не гледаш филма отначало.

И какво знечение има кой е бил пръв с Оуз - Джейда беше преди всички, но какво от това.... Thinking
То това нещо го дъвкахме преди доста време, но аз пак да си кажа - Лейля не е отмъквала гаджето на сестра си, тя доброволно се отказа от него, пък Неджля....знаем какво направи. Пък накрая се видя, че Оуз не обича нито една от двете, щом ББ после пак ще се събере с Лейля.
Но от друга страна Неджля напоследък ми харесва как се държи, пък Лейля - доста е объркано това момиче, но след това, което и се случи, кой ли не би бил.

# 665

Няма да споря.
Твоето мнение е различно от моето, ок.
Гледала съм филма и знам кой с кого и кога е бил.
Но това кой с кого е бил преди, за мен е голяма глупост.
Та нима е все едно дали ще си взимате хлапешките гаджета, или ще откраднете законния мъж на сестра си?!  Shocked
За мен семейството е над всичко.
Мъжът днес е тук, утре го няма, а сестра ти ти е сестра за цял живот!
Щом се е оженила за оня козел, забравяш за него и точка!
Значи заради Джейда можа да се оттегли, а заради собствената си сестра не можа?
Че и се зъби на сестра си, а с Джейда първа приятелка!
Ей на това му викам аз двуличие, егоизъм и безсрамие!

Много си права!

# 666
Но от друга страна Неджля напоследък ми харесва как се държи, пък Лейля - доста е объркано това момиче, но след това, което и се случи, кой ли не би бил.
Вярно, че Неджля много сглупи на времето, но сега на Лейля с това злобно и глупаво държане много й пада рейтинга. Rolling Eyes В този филм въобще е трудно да отричаш или да харесваш някого на 100%. И аз се ядосах много на Неджля, като хвърли в потрес три смейства и си провали живота  с бягството си с Оуз, но сега й се радвам за сдържаността и усилията, които полага, а Лейля само ме нерви с това детинско, злобарско и глупаво държане. .

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 21:57 от soya-fen

# 667
soya-fen , ще ме умориш с тоя джевриатар! Joy Колкото пъти отворя темата, очите ми залепват първо на аватара ти, стига да си писала на страницата. Хиля се като идиот известно време и после чета! Страхотна е тая Джеврие!  bouquet

# 668
Пък накрая се видя, че Оуз не обича нито една от двете, щом ББ после пак ще се събере с Лейля.
ББ20 пъти ходи да се моли на Неджля след това, тя го отряза всичките пъти.  Като е видял, че няма да стане с едната сестра, поне знае че другата ще му пусне така или иначе. Rolling Eyes

Иначе, видяхме и другата сестра колко държи на семейните ценности. Посред нощ ходи да спи с този и онзи, прави бебета по-добре отколкото реже филия хляб, пък после баща и да бере срам. Почна и с женени мъже да се задиря.
Че Неджля предаде сестра си и я предаде, никой не спори, ама да ми я изкарвате жертва е просто смехотворно.  Mr. Green

# 669
Пък накрая се видя, че Оуз не обича нито една от двете, щом ББ после пак ще се събере с Лейля.
ББ20 пъти ходи да се моли на Неджля след това, тя го отряза всичките пъти.  Като е видял, че няма да стане с едната сестра, поне знае че другата ще му пусне така или иначе. Rolling Eyes

Иначе, видяхме и другата сестра колко държи на семейните ценности. Посред нощ ходи да спи с този и онзи, прави бебета по-добре отколкото реже филия хляб, пък после баща и да бере срам. Почна и с женени мъже да се задиря.
Че Неджля предаде сестра си и я предаде, никой не спори, ама да ми я изкарвате жертва е просто смехотворно.  Mr. Green
Същото като феновете на Неджля да изкарвате нея жертва Peace

# 670
Донякъде има значение кой кога е бил пръв с Оуз. Вие говорите така сякаш никога не сте били влюбени! Да Неджля постъпи гадно със сестра си, но го направи от любов. Видя, че не е била права, призна грешката си, взе си поука. Не се вълнуваше и грам опт това дали Оуз има или няма пари, когато тръгна с него. Лейля забравяше всяка погрешна стъпка на Оуз само защото й е купил някаква джунджурийка. Търси внимание само за себе си, парадира с това, което има или което й е отнето. Въобще не се замисля защо й се случват дадени неща. Да не говорим, че в момента Лейля постъпва макар и леко косвено с човека, който и помогна много/ г-жа Оя/ по същия начин по който са постъпили с нея. За мен само безмозъчно мекотело би могло да го направи.
Не изкарвам Неджля жертва аз също не харесвам постъпката й. Но от двете сестри тя  повече ми харесва като образ. По-умна е, по-красива, по-мислеща, много по-...

# 671
Същото като феновете на Неджля да изкарвате нея жертва Peace
Ооо, напротив, никаква жертва не е.  Сама си е виновна за грозната постъпка. Предаде сестра си и семейството си.  Rolling Eyes Падна много лошо ( съвсем заслужено), НО се изправи, бори се, не спира и за миг. Злобата и завистта са и чужди. Съжалява за случилото и се вижда.  Wink

Като се замисля Лейля има за какво да и завижда  Wink - не е лесно да имаш толкова борбено момиче за сестра -  на всичкото отгоре ученолюбива и работлива.

Лейля за мен е просто умряла в кожата си. Имаше десетки възможности да покаже нещо, но милата и страхът от неуспех и липсата на акъл и пречат. Много!

# 672
Като се замисля Лейля има за какво да и завижда  Wink 

Ъхъм.
Е, скоро ще я настигне, добре върви по стъпките й.
Почна да се задиря с женени мъже, само остава да избяга с него, а ако не се получи, да се върне най- нагло у дома и да проси съчувствие.
  Crossing Arms

# 673
Като се замисля Лейля има за какво да и завижда  Wink  

Ъхъм.
Е, скоро ще я настигне, добре върви по стъпките й.
Почна да се задиря с женени мъже, само остава да избяга с него, а ако не се получи, да се върне най- нагло у дома и да проси съчувствие.
 Crossing Arms
Не ти се получава иронията нещо.  Wink

Иначе, единстеният човек просещ нещо е Лейля - съчувствие. Изненада обаче - света не се върти около нея.  Simple Smile Има много да пати заради пилешкия си мозък още. Цирка тепърва предстои.  Mr. Green

# 674
  Аз мисля като Мама_НушИ  и Nena003    bouquet
 Въпреки, че и двете сгрешиха Неджля се държи много достойно и на положение, а лиглата Лейля е като някое дете - все нещо на нея не и е както тя иска.
 Да, да я видим до къде ще стигне с  адвоката Лейка бб като е много свястна и все друг и е виновен защо в последните серии е бременна от Оуз, който е женен за Джейда?

Някоя от защитничките на Лейля писа, че са сестри - ми точно затова Лейля трябва да прости. Момичетааа  хората колко по-лоши неща правят и родителите им и другите от семейството им прощават. Помислете малко.

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 22:21 от sinite o4i

Общи условия

Активация на акаунт