Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 22

• 52 389
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Каквото и да е направила Неджля, то тя е съжалила хиляди пъти, разкая се, изправи се на крака и се поучи от грешките си.
При нея няма злобата, егоизмът и завистта които тресат ежедневно сестра й.
Лейля и завиждаше от самото начало и докрай неможа да се примири, че сестра й е намерила по-богат и достоен човек, отколкото тя.
Не умее да се радва на чуждото щастие и може би винаги ще си остане такава.
Духовно изостанал човек

# 676
бб като е много свястна и все друг и е виновен защо в последните серии е бременна от Оуз, който е женен за Джейда?
ББ Егати спермата има този човек, всичко опложда до което се докопа.  Twisted Evil hahaha

# 677
Иначе, единстеният човек просещ нещо е Лейля - съчувствие. Изненада обаче - света не се върти около нея.  Simple Smile Има много да пати заради пилешкия си мозък още. Цирка тепърва предстои.  Mr. Green
Това което казваш в ББ че Оуз пак ще търси Неджля, а тя като го отблъсне, ще се утеши с Лейля, не го знаех. Наистина има да й пада още рейтинга на Лейля.

# 678
Много добре си ми се получава иронията.
За Лейля - да уточня, че много й се ядосвам, че се занимава с тоя брадат чичко.
Но никога не бих простила на Неджля, ако беше моя сестра, да не говорим пък, че никога нямаше да ги накарам да я повикат вкъщи.
Да си троши главата на улицата, никой не я е гонил, тя сама си избра пътя.
Знаете ли, има една мисъл, която аз много харесвам и тя е много на място в тоя случай:
"Понякога не е трудно да направиш избор. Трудното идва после - когато ти се налага да живееш сам със своя избор".
Та, в тоя дух, ако пък бях на мястото на Неджля, нямаше да имам очи да се довлека в къщата, камо ли да съм нагла и да се джавкам със сестра ми, на която едва не причиних психично заболяване, ей, хора!
Това е моето мнение.

# 679
Добре! Разбрахме и двете страни!  Peace В този спор всяка страна е част от една и съща истина,  ами я кажете какво да пускам за анкета - за Шефкет или отрицателния вот.  newsm78

# 680
А така - стига сте спорили. Дайте да си поговорим за моята фаворитка. Днес ме умори от смях с тия игли и тия 200 лири. От сърце се смях като се опули като, че ли видя оная с косата.  newsm62 newsm62 newsm62

# 681
 ами я кажете какво да пускам за анкета - за Шефкет или отрицателния вот.  newsm78

Мисля, че за отрицателния вот ще е по-добре. Шефкет не заслужава такова внимание ...

# 682
soya-fen , ще ме умориш с тоя джевриатар! Joy Колкото пъти отворя темата, очите ми залепват първо на аватара ти, стига да си писала на страницата. Хиля се като идиот известно време и после чета! Страхотна е тая Джеврие!  bouquet

Май агитката фенове на Джеврие значително расте. Добре дошла във фен клуба й.
 Joy Joy Joy

# 683
Ох, хора, кажете бе, честно - толкова ли наистина ви е забавна Джеврието? Вече почвам да си мисля, че на мен ми има нещо... Толкова много ме дразни, че ми държи и след като свърши филма.  #2gunfire
И на мен хич не ми е забавна. Дразни ме яко.
Мм да бе той за това Оуз ББ се събира пак с Лейля Wink
Като няма кой друг да му върже. Лейля е винаги готова. Мачка я, направи я на нищо и като и свирне, ще е при него.
Цитат на: Ванилия75link=topic=488902.msg14848241#msg14848241 date=1271354085
Само и само Оуз да не с Лейля!Ненавиждам Неджля!Преди я обожавах!Но след грозната сцена (разправията с Лейля) и бягането и със съпруга на сестра си просто ми се повръща като я видя!
Не е точно затова, ама карай. В края Оуз и без това не беше с Лейля, която ми е противна от самото начало.

# 684
Ох, Шефкет е голям идиот, много му се нервя ooooh! ooooh! И Хайрието как ме издразни с тази ревност.. Все едно са младоженци или току що са се запознали. То пък бива, бива ама нейното на нищо не прилича ooooh! Ще му се сърди тя на Алито, че преди нея е имал любовница и то даже не се знае дали са били любовници Crossing Arms А Али Ръза много ме издразни като каза на Ферхунде, че не я засягало това, което е станало.. Тя, че си навира носа навсякъде.. Ама все пак е от това семейство бе Crossing Arms

# 685
soya-fen , ще ме умориш с тоя джевриатар! Joy Колкото пъти отворя темата, очите ми залепват първо на аватара ти, стига да си писала на страницата. Хиля се като идиот известно време и после чета! Страхотна е тая Джеврие!  bouquet

Май агитката фенове на Джеврие значително расте. Добре дошла във фен клуба й.
 Joy Joy Joy

Тя ми е фаворит.  Mr. Green Трудно ми е да следя темата, какво трябва да направя!?

От останалите само Неджля сякаш си извади някаква поука. Другите ........

# 686
Каквото и да е направила Неджля, то тя е съжалила хиляди пъти, разкая се, изправи се на крака и се поучи от грешките си.
При нея няма злобата, егоизмът и завистта които тресат ежедневно сестра й.
Лейля и завиждаше от самото начало и докрай неможа да се примири, че сестра й е намерила по-богат и достоен човек, отколкото тя.
Не умее да се радва на чуждото щастие и може би винаги ще си остане такава.
Духовно изостанал човек

Ама как да няма злоба при Неджля, ми тя защо се хвана с Джем - завидя на сестра си, че разполага с пари и затова реши да се подиграва с него.
И при двете има мноооого злоба, много завист, и двете са безкрайни егоистки.

За анкетата - и аз съм за отрицателния вот Peace

# 687
  • Пловдив
   Хайрието що така ревннува, на тези години.Как откача, то направо за срам и резил!Много е проста горката.

Взе ми го от ... клавиатурата.

# 688
Иначе, единстеният човек просещ нещо е Лейля - съчувствие. Изненада обаче - света не се върти около нея.  Simple Smile Има много да пати заради пилешкия си мозък още. Цирка тепърва предстои.  Mr. Green
Това което казваш в ББ че Оуз пак ще търси Неджля, а тя като го отблъсне, ще се утеши с Лейля, не го знаех. Наистина има да й пада още рейтинга на Лейля.
ББ В затвора постоянно и гледаше снимката и си мислеше за нея. Като излезе...
Джем и Неджля тъкмо се бяха събрали и бяха щастливи и Оузчо ( ни лук ял, ни лук мирисал) се пльосна при нея да и се обяснява в любов и Джем ги завари.   #Cussing outЗа лудо скандали им предизвиква този Оуз на всички. Уморя няма, ей.
 Twisted Evil

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 22:59 от Nena003

# 689
Момичета стига сте се дрънкали за Лейля и Неджля. Та те дори не се скараха тази серия.  Stop
Шефкет наистина е полудял. За първи път видях Ферхи отчаяна. С такъв мъж сигурно и аз щях да съм в такова състояние.  Sad
На Хайрието само глупости и дай. На човека главата му се е запалила от проблемите на децата му, пък тя го занимава с гадже от преди 40 год, когато изобщо не я е познавал. То и да е имало нещо между него и певицата не се брои за изневяра, защото е било много преди да срещне Хайрие. Ама толкова му разбира простата му женица. Sick
А за Джем, аз казах, че от далеч си личи, че още обича Неджля. Тя си заслужава да не я погледне и да я намрази. Ама за съжаление, човек не може да заповядва на сърцето си. Каквото и да е станало преди, аз ще се  радвам, ако сега се получи между тях двамата. На мен са ми много хубава двойка.  Heart Eyes
За анкетата аз предпочитам Шефкет. Сега тази тема ми изглежда най-актуална.  Peace
Направим ли отрицателен вот сигурно пак ще се почнат едни войни коя от двете сестри е паднала по-ниско.  ooooh!
Ама как решите. Ще ми бъдат интересни резултатите и от отрицателния вот.  Flutter

Последна редакция: чт, 15 апр 2010, 23:06 от Cheburashka

Общи условия

Активация на акаунт