Нали беше върнал парите от старите кражби,когато му ги даде Яман,или нещо се лъжа?Доколкото знам беше излязъл на чисто и дължеше само на Яман.За паролата съгласен съм,но както каза ти-на ЛИЧНИЯ компютър,докато този в семейството хич не е личен,а всеки се шатри из него,Али Рuzа,Ферхунде,Лейля че и Ай6ето,при това положение,не мисля,че Недjля би си оставила имейла открит.Snejke,питаше това ли е начина Шефкет да промени нещо,ами за момента нямаше друг начин,когато човек иска да забогатее бързо,и именно да се мериш с големите е предизвикателството,да докажеш,че не им отстъпваш,въпрос на гордост е.Съгласен съм,че всеки трябва да си знае мястото,обаче когато това място не те устройва,търсиш по-добро,и като видиш шанса пробваш.Риск печели,риск губи,тогава не мислиш,че можеш да затънеш,а после продължаваш,за да се измъкнеш и да излезеш отгоре,потрошил съм доста кинти на комар и знам какво е да ти тръгне в началото и да не можеш да се спреш,докато останеш на нула,особено когато си вкарал две три чашки и мислиш че е твоя ден.

(направила съм го на дължина, колкото тоя с Ферхунде)
Въпреки че пуска яки лафове на моменти, наистина едва я изтрайвам

И винаги когато се търси виновен за нещо, тя е първата обвинена
Седеф ми е безлична, не обичам мудни хора, то и актрисата, която я озвучава така говори 
-понякога ми е смешна, какви лафове вкарва, но понякога си мисля че ако аз бях на мястото на Фикрет щяха да хвърчат коси, какво е това търпение на Фикрет, то бива бива ама това е нечовешко нейното, да търпи постоянно такова унижение.
)и Ахмет ще са най-свежата двойка в сериала:добри,почтени,земни,трудолюбиви,весели,та чак малко клюкари.С шивачницата и кафенето,Седефчето ще стане заможна мома-още една причина Шефкет да се проклина за избора си.
.

обаче аз самата пилих цяла зима на съпруга си да поосвежим малко туй-онуй, затова сега мълча гузно
, с подвита опашка. И понеже нищо не става толкова бързо, колкото си мислех, може и за Гергьовден да ни се размине екскурзията до Истанбул, както ни се размина и по Великден. Ама, то каквото сам си направиш............ 
, Джафки - е, тя вече се набута във вуду магията, за която говорехте в предишните постове.....и така!
досадната свекърва на Фикрет защото без нея това семейство не би имало смисъл да го дават, те си живеят в идилия вече и с децата се разбират, но както не веднъж е казано тук ДА НЕ ТИ Е В КЪЩАТА, отвратителна ревнивка и то сина си ревнува, мисля че такава жена би разбила и най здравата психика и най търпеливия човек като Фикрет например, и аз търпя но то всичко е до време да не дава господ да срещнеш такъв човек, и Таксин и той много е мек с нея само мълчи знае я но нищо не прави да спаси жена си от нервна криза
Препоръчани теми