Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 63

• 26 426
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Забравих да коментирам сцената с изгонването на Бахар  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!. Какъв изрод трябва да си да изгониш болно дете, като преди това си му крещял Ай, умирай, че да съм свободна вече! Нямам думи просто! Тая наистина има нужда от психиатър, но като си я знаем каква е, най-много и него да омотае в мрежите си, ако е мъж. Чудя се само такива жени (щото ги има и ън риъл) какво толкова имат, та мъжете ходят след тях като кученца и се радват на пренебрежителното почесване зад ушето от тяхна страна, като на най-голямата награда в тоя живот.
 Извинявам се за дългите изречения.  Mr. Green

Има ги да.Даже снощи по време на серията така сме се смяли с майка ми и баща ми..... Joy Joy Joy Joy Joy
имам си една братовчедка,която е пълно копие на Ейшаната Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
няма да се впускам в поробности около битието и...... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
само ще кажа че третия и съпруг беше турчин.....младо момче,хубаво,богато(е вече не е Joy),та както си гледкаме кви ги прави Ейшан и през  цялото време я сравняваме с братовчедката,баща ми по едно време вика-Аз сценариста на тоя филм го познавам hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
А аз без да зацепя newsm78 newsm78 newsm78
-Да бе,и кой е той?
а тате:
-Ми третия мъж на Б......-то Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 706
  • София
, момичета, за кой ли път.
Ама защо ми се смяхте, когато заложих ракетните установки, не знам. Ей, на! Момичето го е казало "терариум с отровници". То ако я гръмнеш  с патлака  ще пръсне отрова, ще има поизводни. Яко оръжие си трябва тука. Еййййййй! Се е имало такова зло, ама...Имам чувството, че в тая Ейшан са събрали от всички турски сериали де що има Еда/аз така йм викам от първия който гледах-1001 нощ/ в едно.
Вярно е и това, че няма такъв сериал. Аз бих казала-няма такъв сценарист! Този образ в предишен живот е играл покер на една маса с Труман Капоти, Агата Кристи и Балдачи. И добре се е научил. Ако го срещна на живо, целувам му ръка, да знаете. Hug
Серията изясни доста неща и погълна цялото ми същество, така че ми се стори като миг. Няма да пиша повече анализи, другите са го направили.
Чакам с нетърпение следващата  bouquet

# 707
Искам да попитам актрисата, която играе Мелиха наистина ли е сляпа или просто е много добра  Simple Smile

# 708
 hahaha hahaha Дявол на турски освен шейтан е и kurnaz adam hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Току що проверявах в турския речник

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 21:14 от morela allan poe

# 709
Да се включа и аз с коментар за серията.
Не мога да се сетя този момент дето Езел си бърше устата. newsm78Явно съм го пропуснала.
В една от предстоящите серии Али казва на Ейшан,че мислел ,че баща и е виновен за това  в което се е превърнала,но осъзнал,че тя си е такава.Не я  оправдавам в никакъв случай,но още се чудя как не намрази Бахар.Не е ли логично да мрази всички,които я докараха до това положение?!Явно не е задължително,защото сега разбрахме,че тя не го е направила по принуда.Както каза Дженгиз още в първите серии"Заложено ни е в природата.Такива сме"

# 710
  • Германия
Искам да попитам актрисата, която играе Мелиха наистина ли е сляпа или просто е много добра  Simple Smile

Не е сляпа.

# 711
Добър вечер мили дами   bouquet

# 712

Не е сляпа.
Тогава е още по - страхотна актриса! Браво на нея, а на теб благодаря за инфото  Hug

# 713

Женен ли е ? Simple Smile Simple Smile

Гледай ти Шебо как коса вади Simple Smile ходи й

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 22:55 от morela allan poe

# 714
Не е женен Mr. GreenНаскоро се раздели с приятелката си.

# 715
Не е женен Mr. GreenНаскоро се раздели с приятелката си.
Харесвам го  Mr. Green точно мой тип е... ама е много голям за мен.... сигурно няма да ме иска  Sad Sad  Cry Cry Cry

хм?

# 716
  • Германия
Езел или Кенан не е женен, очакваше се скоро да има сватба, но за съжаление се разделиха с годеницата си/ Надя от филма Ask ve Ceza/

# 717
Езел или Кенан не е женен, очакваше се скоро да има сватба, но за съжаление се разделиха с годеницата си/ Надя от филма Ask ve Ceza/
Нямам идея коя е и кой е този филм, можеш да постнеш снимка , ако искаш Simple Smile

# 718
  • Германия
Уф, съжелявам, но гледах, че доста хора от тази тема пишат и в тази за другия сериал...

# 719
Уф, съжелявам, но гледах, че доста хора от тази тема пишат и в тази за другия сериал...

Благодаря ти за снимката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт