Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 63

• 26 412
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
Али взе да ми става все по-симпатичен. Той единствен от всички показва най-много съвест. За съжаление не може да избяга от себе си. Дори и да се опитва, животът си ни връща там, от където сме. Сигурно и той ще се окаже жертвеното агне.

А приятелката на Езел е красавица. Знае ли се защо са се разделили?

А за Ейщан - аз още не съм гледала 17та серия, но си мисля, че действително е жертва на баща си - в смисъл, тя е отраснала с този начин на живот, друг не познава, и колкото и да осъжда баща си, не познава алтернативите. Дълбоко в нея е вкоренен точно този начин на мислене. Според мен за това е такава студена и дистанцирана от всички и всичко - защото няма как да мразиш себе си, а да обичаш нещо. А тя е всичко, което е мразила в баща си - страшен вътрешен конфликт, с който трудно се живее.

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 23:59 от Mademoiselle Chocolate

# 721
Двама надарени мъже  newsm09 ...прости ме , дядо Попе  Praynig

# 722
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ще ти простя чадо,ако по-нисичкия ми го изпратиш в църквата.....да се покае Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 723
Като гледам на снимката натам се е понесъл  nuts nuts  tiptoe running

# 724
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
А,дано!!!! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Мацки аз си лягам
Лека нощ!!!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 725
                        Добро утро!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  Hug  

# 726
О, ама че вкусотия... а аз се мъча над някакъв банан... и навсичко отгоре не виждам да съм отслабнала, Ха, добро утро!
Лакунче за тебе нисичкия, аз искам високичкия  Mr. Green

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 09:44 от morela allan poe

# 727
Добро утро или добър ден, май! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 728
Добро утро или добър ден, май! Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Утро, утро... какъв ти ден, аз сега ставам и право в темата да видя дали някой е писал  hahaha

# 729
Вече съм си вкъщи , прибрах си мама от болницата. Ще гледам 3 серирии 15- 17- направо #Crazy

http://beautifullife.7bb.ru/viewtopic.php?id=1631&p=35

# 730
# 731

# 732
# 733
  bouquet Добро утро
Аз я изгледах 17-та,ама направо ббях в шок и не можех да коментирам нищо,то бива простотия като на Ейшан,ама бахти кучето дето е,даже не  е куче,а е точно отровна змия,пепелянка..поглъща всички и ги заразява..и какво е хубавото й,в лицето прилича на петниста хиена  Mr. Green Joy,а в тялото само кокал,след кокал.Пуу най-красивата.Ей го пак се ядосах..
Пък да не казвам  такива като нея,на всеки ъгъл  ooooh! ooooh!

# 734
Момичето от черно - белите снимки е много красиво  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт