Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 63

• 26 385
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте!  Емели,благодаря за белите букви.  bouquet  bouquet  bouquet

# 691
  • КиТ
Емили и аз благодаря за белите букви  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 692
# 693
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

добрееее!!!!

Маричке, много готин коментар на серията.....не че съм се съмнявала в теб Peace Peace Peace Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Емка,мерси за ББ Hug Hug Hug
На всички останали в село-целувки!!!!  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 694
  • КиТ

Ехеееее  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Blush Blush Blush Blush Blush Blush,много готин тука...и как слиза от тоя камион Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Само не можах да разбера,какво обяснява на тая бабка hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Thinking Rolling Eyes

Лакунче   love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 695
Абсолютно съгласна съм с Марица и най-вече за Ейшан. Никой не и е виновен, тя сама пожелава и прави мърсотии и после само намира лесни оправдания, а баща и, Бахар и Дажн са най-лесни и най-близо.

# 696
  • СТАНДАРТНО.
Ейшан да подхвана сега.Лелее,това е страшно зло. Close Sick Тъй като в тази серия ни показаха вси4ко за нея"право куме,в о4ите",съм потресена!Страшен змиярник е тая,Езел хубаво й каза,не е една,ами много.цял зоопарк според мен отровници.Що за изрод,що за 4овек е това???

Направо си е чист терариум тая, ама от кобра нагоре. Бааааа....... ти и чудото! Дженго има да вика Хади бееее! до края на филма ми се струва. Много слабохарактерен персонаж.
 Али му скриха топката....ъгейн. Как вика на Шебнем -Аз си играх с теб. Ти си си ирала с мен.... А като имитира вуйчото, наистина е върхът.
 Интересно ми е кви ще ги вършат в Рим вуйчото и Тевфик  newsm78. Папата ли ще похищават?  Mr. Green И на кого говореше вуйчо пред онази сграда голямата? Явно предстои да разберем...
 Според мен Езел си изстри устата  не само заради червилото, а и от погнуса, защото след това каза на Кямил -Искам да се изчистя...
 В един момент ми стана жал за Дженгиз. Като се хилеше с червилото по устата....Направо ми стана тъпо....
 Това е сериала! Ако някоя българска тв го купи, ще удари в десетката с него. Но при едно условие - ако го пускат вечер в 20 часа и то със субтитри, щото с дублажа ще му отиде всичката хубост на кино.

# 697
Абе, момичета, какво правите! Велики сте. Това са най-хубавите анализи, които сте пускали досега. С удоволствие чета. Ще ме извините, че рядко се включвам, ама не съм ви на нивото, затова ще чета и ще мълча.  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 698
Ох тая Ейшан, да я хванеш за кофилото и да я влачиш, докато й дойде акъл в главата, то бива да си безсърдечно животно, ама тя направо прекали. Никого не признава такъв човек ни сестра, ни любим, ни дете и никого не заслужава, той Дженго пред нейната мръсотия е наивен първолак, тя и него не заслужава. Някой тук беше споменал, че баща и я направил такава няма такова нещо мили приятели, тя просто е надминала баща си по гадост и коварност. Али какво да кажа доста наивен в тази серия, той така или иначе не блести с акъл, ама Шебоо савсем му го изпи, та даже и аз й се вързах за миг, че мина откъм лошите....Дженгиз изглеждаше точно като мижетурка, тази серия, така или иначе доста закърнял образ, това вече се коментира също, повтарям се. Чичото не се появи много, какви ги мъдри, май пак ще има изненади.
Благодаря за серията момичета!!!

# 699
  • Германия
Запис в темата...няма такъв филм!!!

# 700
Запис в темата...няма такъв филм!!!

Има, имааааааааааааааааааааааааа  Joy Joy Joy

# 701
  • Германия
Хехе, да, никога не знаеш какво ще случи, какво да очакваш и до последно се питаш, дали и това е игра? Кой на чия страна е? Изобщо гледам го задъхана и очаквам неочакваното Mr. Green Сега тази мацка дето се появи, дъщерята на Рамиз, много ме кефи, като актриса и много се радвам, че участва и тя!

# 702
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

добрееее!!!!

Маричке, много готин коментар на серията.....не че съм се съмнявала в теб

Нали?  Flutter Особено пък и като знаеш,защото правиш филма,какво ще се слу4и. Wink  Heart Eyes  Hug

Абе, момичета, какво правите! Велики сте. Това са най-хубавите анализи, които сте пускали досега.
Активизирахме се,Блан4е.  Hug  Hug  Hug Пролет пукна,ние не!  Mr. Green Пък и с този готин сериал. Wink

Ейшан да подхвана сега.Лелее,това е страшно зло. Close Sick Тъй като в тази серия ни показаха вси4ко за нея"право куме,в о4ите",съм потресена!Страшен змиярник е тая,Езел хубаво й каза,не е една,ами много.цял зоопарк според мен отровници.Що за изрод,що за 4овек е това???

Направо си е чист терариум тая, ама от кобра нагоре. Бааааа....... ти и чудото! Дженго има да вика Хади бееее! до края на филма ми се струва.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Терариум,бе верно. Rolling Eyes Хем си имам понятие от змиите,забравих думата. Confused Плаша се напоследък от себе си,много думи на български съм ги забутала.Ако ме 4уе бившата ми у4ителка по български,ще ме убие. Twisted Evil

densi,така е змиицата."любимите" хора около себе си май държи само,за да има кой да хапе.

# 703
  • СТАНДАРТНО.
 Забравих да коментирам сцената с изгонването на Бахар  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!. Какъв изрод трябва да си да изгониш болно дете, като преди това си му крещяла -Ай, умирай, че да съм свободна вече! Нямам думи просто! Тая наистина има нужда от психиатър, но като си я знаем каква е, най-много и него да омотае в мрежите си, ако е мъж. Чудя се само такива жени (щото ги има и ън риъл) какво толкова имат, та мъжете ходят след тях като кученца и се радват на пренебрежителното почесване зад ушето от тяхна страна, като на най-голямата награда в тоя живот.
 Извинявам се за дългите изречения.  Mr. Green

# 704
Е нали разбрахме че тя не е жена а капан  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт