Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 63

• 26 393
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Аз пък им писах да ти оправят името Peace Peace Peace Peace

нали знаеш....попска ми работа,все гледам да вкарам някой в правата вяра Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

помоооощ.....от 17-та серия ми липсва цял участък от 3-4 минути smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3515 smile3515 smile3515 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 hit hit

# 31
Мисля,че е за най-добра второстепенна мъжка роля в сериал за сезона.Гласуването е до 12.04
Последни новини за Кенан.Разделил се е с дългогодишната си приятелка Зейнеп Бешерлер.
Изнендващо е за всички,защото на последното си интервю Кенан е казал,че Зейнеп му е много скъпа.

# 32
Мисля,че е за най-добра второстепенна мъжка роля в сериал за сезона.Гласуването е до 12.04
Последни новини за Кенан.Разделил се е с дългогодишната си приятелка Зейнеп Бешерлер.
Изнендващо е за всички,защото на последното си интервю Кенан е казал,че Зейнеп му е много скъпа.

#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick

# 33
Олеее,може да изчезна после.От Спидинет ми писаха,че ще има профилактика Sick

# 34
В оня клип- интервюто с Ийит на улицата и разговора с непознатата жена- не споменаваше ли приятелката на Кенан  newsm78

# 35
Аз така и не го прегледах Confused

Плами,за теб.

# 36

Съвсем забравих ooooh!ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА БАРЪШ ФАЛАЙ.ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА НИ РАДВА С ПРИСЪСТВИЕТО СИ В ОЩИ МНОГО ФИЛМИ Heart Eyes

# 37
Лека нощ

# 38
  • при най-добрия мъж...
Добро утро!
Мале,не успявам да ви изчета.Как хубаво живна темата,супер!
Аз обаче все повече си затвърждавам мнението,че Ейшан е в дъното на всичко.Вярно е,че баща и я подтиква,но тя от малка е свикнала да използва всички,да манипулира мъжете,за да получи това,което иска.Не мисля,че изведнъж ще се промени към добро,тя си е покварена душица,ама защо завлича и другите със себе си #Cussing out

# 39
Добро утро!   bouquet     

# 40
Добро утро!
Аз обаче все повече си затвърждавам мнението,че Ейшан е в дъното на всичко.Вярно е,че баща и я подтиква,но тя от малка е свикнала да използва всички,да манипулира мъжете,за да получи това,което иска.Не мисля,че изведнъж ще се промени към добро,тя си е покварена душица,ама защо завлича и другите със себе си #Cussing out

Вчера работейки над 17-та серия си дадох отговор на този въпрос........според мен тя не иска да е единственото зло,търси около нея такива,които да и станат съмишленици,за да успокои съвесттта си....може би и е по-лесно,като знае че има и други......тя е една проказа за мен.Помните ли диалога им с Дженгиз в 12-та серия...."Аз съм лоша,но и ти си лош....."-безспорна истина,но Дженго е нейн продукт....Тя за това е с него,защото виждайки го всеки ден си казва,че има и други гадове на тоя свят,и точно затова го държи до себе си......
Отврат!Баща и е едно "чавдарче" в сравнение с нея #Cussing out #Cussing out #Cussing out
За тези,които все още си мислят,че е обичала Омер,ще издам малко.Ейшан предлага на Дженго да вкарат Омер в затвора още докато той е в казармата.....направете си извода за кво говедо става въпрос #Cussing out

# 41
Е нали уж баща и я придума,ама тя си е такава затова и баща и от малка я учеше,иначе щеше да използва Бахар за тази работа.

# 42
Добро утро!  Hug
И аз си мисля, че баща й е използвал нея, защото е виждал какво се крие зад привидната добра и невинна Ейшан, виждал е себе си в нея, а предполагам, че Бахар  прилича на майка си

# 43
Маричке, нищо особено, ти като не виждаш, и си мислиш какво ли не. Качили са 12-та серия на Езел с нашите субтитри, а отдолу коректно са написали авторите на субтитрите, но тъй като са ги преписвали на ръка, са ми объркали нейма, писали са ме бианка. Нямам против. Всичко е едно и също - все бяло.  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
ми така е който копира от бързане допуска правописни грешки Grinning,аз дас и призная не съм копирам нищо само направих една скромна групичка на Ezel във vboxsa
http://www.vbox7.com/groups/47f5dbe3
 и качвам сериите там които са качени от syd_13,което май се идях и във този форум да е регистрирана ако съда по ника й.Ся има един скромничак въпрос към теб B l a n k a,защо във превода пишеш ОМЕР ,четох турската граматика и това О с 2-те точки отгоре се чете на Ю.

# 44
Добро утро!

Вчера работейки над 17-та серия си дадох отговор на този въпрос........според мен тя не иска да е единственото зло,търси около нея такива,които да и станат съмишленици,за да успокои съвесттта си....може би и е по-лесно,като знае че има и други......тя е една проказа за мен.Помните ли диалога им с Дженгиз в 12-та серия...."Аз съм лоша,но и ти си лош....."-безспорна истина,но Дженго е нейн продукт....Тя за това е с него,защото виждайки го всеки ден си казва,че има и други гадове на тоя свят,и точно затова го държи до себе си......
Отврат!Баща и е едно "чавдарче" в сравнение с нея #Cussing out #Cussing out #Cussing out
За тези,които все още си мислят,че е обичала Омер,ще издам малко.Ейшан предлага на Дженго да вкарат Омер в затвора още докато той е в казармата.....направете си извода за кво говедо става въпрос #Cussing out

Направо ме разби!!! Ясно ми беше, че нищо не е така, както изглежда, но това е върхът!!! Какво ли ни чака още?

Общи условия

Активация на акаунт