Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 63

• 26 612
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Мислите ли за анкета,а?

# 511
@Дари@, честит празник! Да ти порасне голяма, да е здравичка и щастлива.

# 512
  • КиТ
Мислите ли за анкета,а?

Не е ли рано за анкета Thinking Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 513
Мислите ли за анкета,а?

Дай насока... плииииийз  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 514
15-та серия съм я гледала отдавна.Може би ще е актуално да бъде нещо от рода на:
Мислите ли ,че Рамиз има собствен мотив от отмъщението на Езел?

# 515
Simple Smile Много е хубава!

Всъщност след 15 та серия започнах да харесвам повече Ейшан - разговора между нея и Езел... баща й я е направил такава каквато е - да не се доверява, да се съмнява, да манупулира, да използва... провалил й е живота  Cry

# 516
Eйшанката няма шанс да я харесам, по-точно - да я съжаля, ако ще по корем да се влачи... Тя ще излезе най-черната, която е въвлякла всички в играта, така си мисля. А пък сега ни подхвърлят сламки да я съжаляваме, за да не се разкрие истината прекалено рано... Cry Cry Cry Cry

# 517
Добър вечер момичета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 518
Eйшанката няма шанс да я харесам, по-точно - да я съжаля, ако ще по корем да се влачи... Тя ще излезе най-черната, която е въвлякла всички в играта, така си мисля. А пък сега ни подхвърлят сламки да я съжаляваме, за да не се разкрие истината прекалено рано... Cry Cry Cry Cry
Според мен, тя просто така се е научила да оцелява... така е живяла винаги... и не тя, а баща й е виновен за всичко... че не може да обича прочие ... той е този, който я караше да повтаря, че семейството е най - голямата лъжа...

И Шебнем ме кефи Simple Smile

# 519
  • КиТ
Добър вечер момичета  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

О Пешка Hug Hug Hug Hug Hug Hug Flutter Flutter Flutter Flutter Flutter Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 520
15-та серия съм я гледала отдавна.Може би ще е актуално да бъде нещо от рода на:
Мислите ли ,че Рамиз има собствен мотив от отмъщението на Езел?

Може би нещо такова да е:
Какъв е мотивът за отмъщението на Рамиз:
- свързано е със смъртта на синовете му
- свързано е с дъщеря му
- има скрита връзка с Али или Дженгиз
- помага на певицата (как й беше името?) за нейно отмъщение
- просто помага на Езел от добро сърце  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 521
Това Джансу ли е ?

Тук е много красива Simple Smile на по - мургавите им ходи жълто и зелено Simple Smile , а споменах ли, че много харесвам името Джансу

# 522
Има ли шанс да му е дъщеря?

# 523
Тогава Сердар какъв  ще й се пада?  newsm78 newsm78 newsm78 Майката изглеждаше изцяло отдадена на Сердар, как го чакаше да се появи, когато му хрумне...

# 524
Тогава Сердар какъв  ще й се пада?  newsm78 newsm78 newsm78 Майката изглеждаше изцяло отдадена на Сердар, как го чакаше да се появи, когато му хрумне...
Да... как може такива откачени хора да бъдат обичани....  newsm78 И Хитлер е бил обичан...
Аз само питах дали има някакъв шанс... да е тя  Thinking но... сигурно не

Общи условия

Активация на акаунт