Хайде пак на почивка в Сандански

• 133 418
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Момичета никой ли няма отзиви за Хотел Перун? И аз съм го загледала сериозно за по продължителен престой.

# 91
  • Варна
Малко по-назад има положителни отзиви за Перун. Само, че няма басей, а джакузи. Аз все още не съм избрала  Sad

# 92
  • София
Четох аз тия отзиви, но не ми се видяха от най-положителните. Чичко Гугъл даде и други мнения. Те сега имат оферта с закуска и вечеря, седем дневен пакет /хотел Перун/. Вчера ги питах какво включват закуската и вечерята. Много любезно ми отговориха, че закуската е на блок маса, а вечерята още не се знае как ще е блок маса или по меню. Това ме смущава определено, как да резервирам нещо, което не се знае какво е  newsm78.
Вярно офертата им е с начална дата 30.03, но не искам да чакам последния момент.

# 93
За Парк Хотел Пирин пита по нагоре някой, има ли  нощувка със закуска и вечеря?

Да, ние сме били по програма Релакс и с нея плащахме по 200 лева двойна стая със закуска, вечеря, ползване на всички предлагани от хотела басейни, сауна, джакузи, плюс по един масаж на човек.
Тази програма се предлага за дните от понеделник до четвъртък включително.
За нас беше много удобно и сме доволни от тази оферта. Закуската и вечерята бяха на ниво 5 звезди. Качеството на използваните продукти беше много добро. Поне така беше последният път - бяхме през август.
До сега сме били 3 пъти и не е имало от какво да сме недоволни.

Само съм изненадан, че исках да ми резервират за май месец двойна стая, но ми отказаха, че било много рано и съм малко разочарована, защото за мен е важно да знам къде ще съм и да си планирам времето съответно.

Ако се окаже, че стаята ми мирише на цигари, веднага щях да направя оплакване и да настоявам да ми сменят стаята с друга. Още повече, че съм резервирала стая за непушачи.

А това безотговорно отношение на някой клиенти, които си позволяват да пушат навсякъде въпреки забраните в хотела ми е толкова противно, че не мога да го коментирам.

# 94
  • София
Странен туристически подход има явно в Сандански. Понеже и аз проучвам места за отсядане хотели и частни апартаменти. Като чуят че питам за май месец са доста учудени, било рано  newsm78. Но хотел 5* да отговори така  #2gunfire, звучи меко казано парадоксално  ooooh!.

# 95
Точно заради това ми се иска да питам, има ли вече някой резервация в Парк хотел Пирин за май месец?

# 96
Скорошни отзиви за Медите?

# 97
  • в града на вечния купон
и аз търся изгодна оферта за Сандаски за великден

# 98
  • Sofia
Скорошни отзиви за Медите?

Нелошо спа, джакузито се поръчва предварително, водата в басейна е 30 градуса, процедурите са ОК.
Ресторантът е добър - късо меню, резонни цени (не препоръчвам пастата!). Закуската е по-скоро бедна за тази категория.
Искайте да ви настанят в основната сграда, в апарт-частта определено не е 4*.
А, и закуската при нас беше извън основната сграда, може би защото бяха много хора, не знам..

# 99
Tari Tasartir   bouquet,
в основната сграда ще сме.

# 100
  • Варна
За Парк Хотел Пирин пита по нагоре някой, има ли  нощувка със закуска и вечеря?

Да, ние сме били по програма Релакс и с нея плащахме по 200 лева двойна стая със закуска, вечеря, ползване на всички предлагани от хотела басейни, сауна, джакузи, плюс по един масаж на човек.
Тази програма се предлага за дните от понеделник до четвъртък включително.
За нас беше много удобно и сме доволни от тази оферта. Закуската и вечерята бяха на ниво 5 звезди. Качеството на използваните продукти беше много добро. Поне така беше последният път - бяхме през август.
До сега сме били 3 пъти и не е имало от какво да сме недоволни.

Само съм изненадан, че исках да ми резервират за май месец двойна стая, но ми отказаха, че било много рано и съм малко разочарована, защото за мен е важно да знам къде ще съм и да си планирам времето съответно.

Ако се окаже, че стаята ми мирише на цигари, веднага щях да направя оплакване и да настоявам да ми сменят стаята с друга. Още повече, че съм резервирала стая за непушачи.

А това безотговорно отношение на някой клиенти, които си позволяват да пушат навсякъде въпреки забраните в хотела ми е толкова противно, че не мога да го коментирам.
Тази оферта е била добра, обаче да дам 200 лв само за закуска... Ние също мислим да ходим началото на май, но все още не съм звъняла. Пратиха ми само от Интерхотела оферта.

# 101
Аз резервирах самостоятелен апартамент до парка в началото на май, за 40 лв. на ден Heart Eyes И понеже е много близо до Интерхотела, мисля там да ходим на басейн Mr. Green

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 14:04 от svetlu6ka

# 102
  • Русе
здравейте, някй може ли да ми предложи евтин хотел или апартамент под наем за два дни 24-26 юни в близост до басейна- градски предполагам(на който се провеждат състезанията по плуване)

# 103
Моля да ме ориентирате за цените в Медите, че нищо не намирам на сайта!  Praynig

# 104
  • Варна
Моля да ме ориентирате за цените в Медите, че нищо не намирам на сайта!  Praynig

http://www.hotelmedite.com/media/TopOffers/Easter.pdf
Прати запитване, ще ти отговорят.

Общи условия

Активация на акаунт