Хайде пак на почивка в Сандански

• 133 446
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Meрси за отговора.   bouquet
Пратих запитване, но нищо не отговарят засега.
Интересува ме още дали е топла водата в басейна и има ли надежден нет в стаите?
Изобщо доволни ли сте от този хотел?  newsm78

# 106
  • София
Има ли някой, ходил наскоро в хотел Авис? Четох положителни отзиви за него, но ми се ще да чуя скорошно мнение-хигиена, чистота, храната как е, стаите като големина как са.Направих резервация за двойна стая за около Великден и ще сме с детето
Ще се радвам някой да сподели.

# 107
  • в града на вечния купон
Има ли някой, ходил наскоро в хотел Авис? Четох положителни отзиви за него, но ми се ще да чуя скорошно мнение-хигиена, чистота, храната как е, стаите като големина как са.Направих резервация за двойна стая за около Великден и ще сме с детето
Ще се радвам някой да сподели.
какви са цените?

# 108
  • София

62 лв двойна стая със закуска

# 109
това е добра цена
аз още се чудя къде да резервирам

# 110
  • Варна
Ами цената е такава, защото няма басейн и други екстри, които предлагат по -скъпите хотели. Peace
Аз също още се мотая и не мога да взема решение.

# 111
  • Варна
Здравейте отново Simple Smile
Разгледах снимки във фейсбук за хотел Перун, та искам да попитам нещо. Все още ли има но около строежи/виждат се на снимките/? Има ли някаква градина, защото се вижда, че масите, които са на вън са върху циментова площадкаи нищо друго? Благодаря!

# 112
  • София
Барбера, не зная дали има строежи наоколо, но се отказах от тоя хотел. Имат много хубава оферта, НО по телефона нещо не се разбрахме с момчето на рецепция. Не са се изяснили още вечерята им по меню ли ще е или на блок маса, не можаха да ми кажат колко квадрата е една стая, да не са някой кутийки, дето като сложим кошарата бебешката и трябва по леглото да вървим из стаята - големи им били стаите според тях, аз работя с цифри не с толкова относителни понятия. Също така ме отказа и това, че няма мини бар в стаята, един сок примерно няма къде да си сложи човек да се изстуди, или нещо друго за малчо евентуално.
Строежите и аз ги мернах, затова по телефона питах къде по точно е хотела, бил до парк хотел Пирин, на 100-200 метра, вътре в парка били сред зеленина  newsm78. Може и да е така, НО за една седмица не ми се рискува непроверен хотел.

# 113
  • Варна
Аз също звъннах в хотела, но много неясно говореше това момче, даже мисслех да затворя по едно време. Оказа, че в седмицата в която ще ходим ще има някакви деца, което ме отказа. Не искам някой да ми бяга напред назад и да крещи. Другото, което е няма зелена градина.

# 114
Аз резервирах самостоятелен апартамент до парка в началото на май, за 40 лв. на ден Heart Eyes И понеже е много близо до Интерхотела, мисля там да ходим на басейн Mr. Green
в "Интерхотела" само басейна е толкова за двама човека. Peace

# 115
"Перун" не е подходящ хотел за деца. Naughty

Стаите наистина са широки,има хладилник ,персонала е мил.Но по никакъв начин не е обезопасено за деца.Ние ,лично не можехме да си изпием кафето на спокойствие ,а какво остава за обяда и вечерята ...докато единия се хранеше ,другия гледаше децата да не паднат защото нямаше ограждения,а хотела се намира непосредтсвено до шосе ,пътя за Лиляново ,мисля ,че беше...
Това беше причината да не изберем този хотел тази година.

Миналата година се засякохме и със група деца на зелено училище...доста неприятно ,обичам децата ,работя с деца ,но когато съм на почивка ,искам да си почина ....постоянно се тропаше и викаше по стълбите ..в ресторанта наставаше лудница .... Close Не обвинявам хотела ,те си гледат бизнеса.

# 116
Може ли да поясниш къде нямаше ограждения, кое не е обезопасено?  Rolling Eyes

# 117
  • Варна
Е, сега пак ще са на зелено училище децата. Не знаех, че хотела е до пътя. Дъщеря ми по принцип е много кротко дете и такива ограждения не ме притесняват, но все пак ...

# 118
мнение за панорама?

# 119
Ако е бившата резиденция- не се отваря сайта- удобно е само ако си с кола, защото е далече от града. Има басейн и т.н., но всичко е доста соц- изобщо не е реновиран, откакто го помня преди 20 години. Въпреки това ми харесва, заради собствения му парк- прекрасно спокойствие и въздух. Синът ми има астма и много ни допада парка, а също и топлото джакузи и басейна. Не знам дали да го препоръчам- подходящ е както казах само ако държите на парка и тишината, много е спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт