Хайде пак на почивка в Сандански

• 132 672
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • Sofia
Виктория е на центъра,малко над търговската улица.Но това,че прахолякът от колите е по стаите е малко преувеличено.На първия етаж е ресторант,а стаите са дста над улицата,така че се съмнявам да има прахоляци.Пък и улицата не е толкова прашна,нали и офисът ми е там,с/у Виктория! Wink
Мила не да споря ама кое не му е прашното само на улицата  newsm78
А срещу Виктория знам че имаше май само гинекологичен кабинет който добре се е опаковал та едва ли усещат че е прашно.Дали говорим за един и сьщи хотел ама Виктория май си е един този червеникавия точно по стрьмната улица преди синята пешеходна пьтека на главната??

# 646
Виктория е на центъра,малко над търговската улица.Но това,че прахолякът от колите е по стаите е малко преувеличено.На първия етаж е ресторант,а стаите са дста над улицата,така че се съмнявам да има прахоляци.Пък и улицата не е толкова прашна,нали и офисът ми е там,с/у Виктория! Wink
Мила не да споря ама кое не му е прашното само на улицата  newsm78
А срещу Виктория знам че имаше май само гинекологичен кабинет който добре се е опаковал та едва ли усещат че е прашно.Дали говорим за един и сьщи хотел ама Виктория май си е един този червеникавия точно по стрьмната улица преди синята пешеходна пьтека на главната??

Точно за един и същ хотел говорим! Peace А аз съм на калкан с гинекологичния кабинет и когато е хладно вратата ми е постоянно отворена.Почти на нивото на улицата,+2 стъпала!
Няма значение де! Написах за Виктория,защото откакто си смени собственикът и статутът му на нормален хотел се върна.Собственикът на Виктория беше същият който е на Томас палас.Само дето човекът се спомина преди около седмица.
Сега жена му се грижи за хотела и не вярвам нещо да се промени към по-лошо! Peace

# 647
Здравейте, момичета!
Имам колебания между св. Врач и Панорама. Зная само, че в св. Врач е много просторно, но как е храната, може ли да се избират там ресторанти в комплекса, а и как ще е слизането до града без кола... Ако можете ме посъветвайте кой вариант е по-добър за почивка - тишина, спокойствие и релакс.

# 648
  • София
Здравейте, момичета!
Имам колебания между св. Врач и Панорама. Зная само, че в св. Врач е много просторно, но как е храната, може ли да се избират там ресторанти в комплекса, а и как ще е слизането до града без кола... Ако можете ме посъветвайте кой вариант е по-добър за почивка - тишина, спокойствие и релакс.

св.Врач е идеален за всичко, освен за хранене. има само един ресторант, обслужване изключително бавно, цени - не са ниски, меню - бедничко. без кола сте заточени там, освен ако не викате такси, разбира се. не е за пеша до града.
но прекрасен парк, прекрасна гледка, добър басейн за плуване.

# 649
  • Някъде там
Да се запиша и аз в темата,сега я открих.От 8години всяка есен сме в Сандански.
6 години бяхме на квартира при една баба срещу австрийския ,където има детска площадка,за съжаление бабата почина и сега дъщеря и,която също е възрастна,вече не дава апартамента.А беше цял етаж от къща и ни беше много удобен.Миналата година си взехме апартамент по пътя за резиденцията,и сега пак ще сме там.Цената е 50лева за апартамента,който се състои от голяма спалня с тераса и хол с пълно кухненско обзавеждане и разтегателен диван на който могат 2ма човека да спят и голяма маса за хранене.Има климатик и баня.За нас това е най добрия вариант защото за 10нощувки ни излиза много скъпо за 4ма в хотелите.

# 650
  • Пловдив
Момичета,търся мнения за този хотел...Мерси! Peace

http://murite.bg/Index.html

# 651
Някой да е бил в хотел Прим да даде отзиви,знам ,че е в близост до Перун (били сме няколко пъти в хотела),интересува ме най-вече басейна,как е водата ,стаите,храната.....дано някой е бил скоро там и има отзиви Praynig
http://www.hotel-prim.com/bg/

# 652
Здравейте, момичета!

св.Врач е идеален за всичко, освен за хранене. има само един ресторант, обслужване изключително бавно, цени - не са ниски, меню - бедничко. без кола сте заточени там, освен ако не викате такси, разбира се. не е за пеша до града.

Е, точно и мен това ме притеснява, изобщо алтернатива ли е Карталовец?

# 653
# 654
Здравейте, момичета!

Е, точно и мен това ме притеснява, изобщо алтернатива ли е Карталовец?

Ако имаш предвид алтернатива за хранене – зависи кога мислите да ходите. Миналата година бяхме в Св. Врач 4-те почивни дни около 6-ти септември и ресторантът в Карталовец вече не работеше.

# 655
Мисля от 1-ви до 5-и, когато се надявам да е относително спокойно. ЗА този период питам.

# 656
  • Kozloduy
Здравейте и от мен , да споделя и аз от 7 години ходим в Сандански, за хотел Панорама малко множко ми се вижда за цената и предлагането,което предлага хотела миналата година бяхме там не съм особено доволна за чистота на стаите беше на ред ,за храната нямам думи сутрин закуска на блок маса, както обикновено,плодове почити нямаше избор.Наложи ни  се да вечеряме там едно чакане порциите малки цената висока.В басейна водата е топла ,видя ми се дълбоко за по малки деца,нямат детски басейн.За близо до парка е добре,има голям недостатък ,ако сте с малко дете с количка идва неудобно да се бута,защото хотела е на баир.

# 657
Моля да ми предложите хотел в Сандански ,но ми се иска да бъде с басейн заради малката.Харесват ми Пирин и Интерхотела ,но ми идват скъпички.Предлагайте къде на друго място сте били и ви е харесало.За Медите ако има скорошни отзиви,за Панорама ме отказахте Laughing,а пък от Прим ни вест ни кост Rolling Eyes писах им ,но няма отговор..

# 658
  • София
Момичета, преди време бях писала в тази тема, защото бях възхитена от Свети Врач. Сега за съжаление трябва да коригирам мнението си. След като надух главата на мъжа ми за гледката, парка, джакузито, басейна.... натоварихме 4 колелета и отидохме за 3 нощувки. Тръгнахме си след първата. Заварихме пуст, неподдържан, мръсен хотел. В ресторанта нямаше какво да се яде освен пържени картофи и някакви замразени от не се знае кога меса, със съмнително качество. Надявам се нещата да се променят, защото хотелът е с невероятен потенциал и ще е жалко да го съсипят. Как може да сменят дограмата и паркета от масивна дървесина, с евтини PVС та, които са се разхлопали вече.... Close

# 659
еее, ти направо ме разби, ние сме направили резервация за четирите почивни дни и сега направо не знам накъде.

Общи условия

Активация на акаунт