ЮЛСКА калпазанка, скри се да играе под пързалка!

• 32 925
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Майра, подаръка е разкошен  Heart Eyes , а защо днес е деня на майката , при вас така ли е   newsm78 . Не са ли много малки да ги водят в зоопарка , т.е. не че са малки , ами че са много , ще успеят ли да ги удържат   Rolling Eyes

# 541
  • Варна
Здравейте момичета,
аз отдавна не съм се включвала.

Новото при нас е, че нашият тати отново замина и сега сме пак двечките. И сега ми е едно криво, нищо не ми се подхваща.

Вики по цял ден ми бърбори на бебешки и се сърди, че не я разбирам. Joy Ръкомаха детето и се чуди. Много малко думи казва изцяло. Трябва сериозен преводач. От кучешките зъби са избили двата горни, а долните се виждат вече цял месец, но не могат да пробият, само я мъчат.

С гърнето не знам просто кога ще се научим. амо сутрин ака там, а по друго време, всичко в памперса и нищо не казва. Ужасна работа. Нямам търпение най-после да се стопли, че да ходи по гащи и да свиква вече.

Отивам да ви чета и после пак ще пиша Simple Smile

# 542
Денят на майката е в неделя винаги, но и при нас днес раздаваха подаръци децата от детската -  сърчица разни са правили...
Всяка 2.ра неделя на м.май е ден на майката и при нас, и много се празнува, за разлика от 8.ми март...
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B5%D0%BD_%D0%BD%D0%B0_%D0 … D0%B0%D1%82%D0%B0

Shada
дано скоро отмине всичко  Hug

# 543
Всяка 2.ра неделя на м.май е ден на майката и при нас, и много се празнува, за разлика от 8.ми март...
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B5%D0%BD_%D0%BD%D0%B0_%D0 … D0%B0%D1%82%D0%B0
И тук така.

Майка ми е тук и се опитва да учи Бора на чиш-засега никакъв напредък. Sad

Шада, скорошно оздравяване на Бобо и от мен Hug

# 544
Здравейте, майчета!
Върнахме се от голяма Москва с най-голямата награда - ГРАН ПРИ! Децата са невероятно щастливи и горди!

Моите деца са добре, Сами никак не възприема от иновациите. Опитвам да го оставям без памперс, резултатът са мокри гащи. Като му се доходи по голяма нужда плаче-усеща, че няма памперс и  се стиска. Утре ще продължим с опитите да ходи на ясла, дано вече не се разболява. Лекувахме пневмокок с два курса антибиотик.

Шада, как сте днес!

# 545
  • София
Еха, Дени, браво !  smile3501 И ти трябва да си много горда и щастлива, освен децата Simple Smile

# 546
# 547
Дени, поздравления за наградата!  bouquet
Напоследък не се включвам, а само ви чета. Нещо ми е избягала музата Simple Smile

# 548
  • Sofia
Браво, Дени smile3501
Аз не съм разбрала къде са участвали, но явно са се представили страхотно. Peace

# 549
Дени,браво   bouquet

Как ви е градчето след дъжда?

# 550
Дени, поздравления и от мен   bouquet

Бобо е добре. От време на време кашля и още не си е възвърнал мелодичния глас  Mr. Green Благодаря, че попита  Hug

# 551
Дени, поздравления за успеха smile3501

Майра, много красив подарък  Heart Eyes

Шада, радвам се че Бобо е добре вече  Hug

Белинда, няма ли да ни покажеш Бобо с новата прическа  Flutter

# 552
Дени, честито и браво за наградата  bouquet

Шада, радвам се, че Бобо е по-добре Hug

Дочкова, много хубав кът си направила на Елито. А и на нея явно много й харесва Simple Smile

Майра, подаръкът е страхотен!

Ние днес се върнахме от село. Аз агнешко не ям, та не мога да се похваля с празнуване и трапеза, но пък за пръв път в живота си обработвах градина. В резултат ръцете на "принцесата" са целите в мехури и ме боли цялото тяло Crazy Blush. Лошото е, че след цялата кърска работа, оставихме засаждането за тази сутрин, а нощес в наша чест се изля огромен дъжд и не успяхме нищо да посадим Rolling Eyes

# 553
Благодаря ви, от името на всички!

http://www.youtube.com/watch?v=jD9rwQBWSPU

Едно от изпълненията ни...НБМ, участвахме в конкурс в Москва!

# 554
Дени, чудесно изпълнение! Браво и на теб, и на децата!

Общи условия

Активация на акаунт