ЮЛСКА калпазанка, скри се да играе под пързалка!

• 32 922
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
БЛагодаря, Рапунцел Embarassed

# 556
Браво , Дени , страхотни сте  smile3501 newsm51

На Ели горните зъби са се изкривили малко навън,само от биберона ще да е  Close , но няма махане , реве за него и това е , незнам какво да правя - давайте съвети  Praynig

# 557
  bouquet
Браво Дени!!!
Страхотни сте!

# 558
Дени, прекрасни сте   bouquet  bouquet  bouquet

Астарта, Купа, благодаря ви  Hug

На Ели горните зъби са се изкривили малко навън,само от биберона ще да е  Close , но няма махане , реве за него и това е , незнам какво да правя - давайте съвети  Praynig

Ако зъбките се кривят трябва да го махнеш  Peace Пробвяй с отлагане на даването на бибата. Разговори и обяснения, хитрости. Чувала съм , че някой режат върха на биберона с ножица, други слагат нещо горчиво, трети водят детето някъде - например рекичка и там то я пуска да си ходи у дома  Wink Прояви изобретателност , ти си познаваш детето и знаеш как ще реагира в дадена ситуация. Знаете, че съм против биберона на тази възраст  Mr. Green

# 559
Голямата 3.дена и 3. нощи ми рева за биберона, и това беше - край за винаги...
От теб зависи...

# 560
Дени, браво на вас   bouquet

Дочкова, измисли някое правдоподобно обяснение, от рода, че кучето го е лапнал или че сте го подарили на някое малко бебе, понеже само такива го ползват. Но каквото и да предприемеш, е важно да си твърда и непреклонна.

Ние днес се прибрахме в София, а Катето утре тръгва на ясла. Ще разкажа как е минало.

Някой може ли да ми препоръча заведение с детски кът, да става за празнуване на рожден ден на възрастен, но и децата да има къде да играят.

# 561
  • София
Дени, браво!   bouquet  Сега не мога да го гледам, че яна спи, но утре ще го направя.  Peace

Гнидка, успех!  Hug

# 562
  • Sofia
Някой може ли да ми препоръча заведение с детски кът, да става за празнуване на рожден ден на възрастен, но и децата да има къде да играят.

Ние сме празнували в Добро, на ул.Якобица. Там има детски кът с аниматор. Ето го:
http://www.dobro-bg.com/index.php?action=document-restaurant&restaurantid=20
А тук има информация за детския кът:
http://www.znaiko.com/nashite-mesta.html

И аз ще гледам Дени утре, за да не пускам звука сега.

# 563
Благодаря ви , мили момичета!

Аз снощи също опитах да не давам биба. Такова тъжно дете не бях виждала. CryТака тъгува милия, че се предадох, заспа щастлив и спа до 8 като никога.

# 564
  • София
Аз също искам да махаме бибата, но ми се щеше някакси тя сама да се откаже от нея, както направи кака й, която също ползваше биба предимно за заспиване, като тогава даже купих онова лекарсвтото за мазане на биби, за да я откажа, но все не стигах до него, защото ми се искаше нещата да стават естественно. Дея също я ползва предимно за заспиване. Преди време даваха едно бебе, което реве по телевизията и аз извадих бибата и я питах Дея дали да дадем бибата на бебето, защото тя е вече голяма и не е за биба и т.н. И "дадохме" бибата на бебето. Заспа по-трудно вечерта, но без големи драми. Сутринтта съответно се събуди по-рано, защото с бибата, като се размрънка и я дам, може да откараме още дълго време в спане. Така стана обаче, че нещо се разсополяви и й беше криво на другия ден и аз ... пак дадох бибата. Просто защото ми дожаля, че един път й е гадно от това, че не е разположена и втори път заради бибата. Ако беше бибата само, сигурно щях да съм по-твърда, ама така ...

# 565
  • София
Аз снощи също опитах да не давам биба. Такова тъжно дете не бях виждала. CryТака тъгува милия, че се предадох, заспа щастлив и спа до 8 като никога.
Прекрасно те разбирам.  Hug

На мен кърмата ми съвсем свърши. кърмим се само за приспиване, през нощта я оставям да помрънка малко и тя бързо заспива отново, даже понякога и не се събужда. Но лошото е, че ако не заспи в първите 5 - 10 мин, на мен ми става много нетърпимо болезнено това сукане на сухо (без мляко), отдръпвам се, а тя започва да плаче истерично. Вчера плака толкова дълго и пищя и какво ли не, че накрая и аз се разплаках и се наложи да я гушкам на терасата и да гледаме улицата, докато заспи на рамото ми. ужасна работа. толкова се мъчи горкото.
спа си хубаво, а тази сутрин първата й мисъл беше за кърма, но нали е сутрин лесно я разсеях с друго.  Tired

# 566
Гниде, дано Катето се адаптира лесно и безболезнено в яслата Hug

Също така стискам палци Ели, Сами, Дея и Яна да откажат навиците с бибка/кърмене скоро и без травми. При Илия положението е още по-зле, защото той си суче палците. Пробвах какво ли не, мазах с Даум Ексол, лепих лепенки, обяснявам постоянно, карам се - нищо не помага. Кожата на палците му е обелена и в рани, а и като засмуква си обръща надолу долната устна и подпира с останалите пръсти носа нагоре,та се притеснявам да не си изкриви трайно физиономийката Crazy. Освен това го има и момента да рови по земята или в пясъка и после да си налапа пръста целия в кал и пясък Sick ooooh!

# 567
  • София
Благодаря, Астрата  Hug Дано и вие скоро намерите начин да се откажете от вредния навик.

# 568
Благодаря ви, момичета  Hug

Оставих я. Отначало ме гушна и не искаше да ме пусне, но като й казах да види какво правят децата, тръгна с готовност. После даде ръка на лелята да обуят пантофите и заминаха.
Разбрахме се, ако има проблем веднага да ми се обадят.
Но сега ми се обади на братовчед й майка му, който е в същата градина, да ме успокои, че била много спокойна и усмихната и се зарадвала да го види  Simple Smile Дано да е така през цялото време.
Като си тръгнах, ми стана мъчно и както се бях зарекла при нас да няма драми, ревнах като магаре в колата  Laughing Crazy

# 569
Здравейта, момичета! Записвам се да ви следя и скоро ще пиша подробности!

Общи условия

Активация на акаунт