ЮЛСКА калпазанка, скри се да играе под пързалка!

• 32 920
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Гнидка, всичко ще бъде наред  Hug

# 571
Здравейте и от мен.
 и Мики си смуче пръста и му е станала много груба кожата ( като мазол )
 идея си нямам как ще го отучвам (а почват да му се изкривяват предните 2 зъба )

в едната яслаизобщо не сме приети - дори за резерва през септември  Rolling Eyes
в другата ясла резултатите излизат на 15.05..........за там уж има малкаааа надеждичка.... Confused

а сега като си ходихме в Нова Загора, там  ако отидеш да питах , веднага ти го вземат детето - вадиш документите и готово ........................

Гнидка  Hug
браво Дени само така   и все повече и по-големи успехи да имате   bouquet

п.п. 4 нови снимки от тези дни  http://www.facebook.com/photo.php?pid=436118&id=1669032469

# 572
Дени браво и още много успехи! smile3501

И ние със биберона няма скоро да се разделим  ConfusedТолкова е свикнала със одеялото си и щом го вземе иска и биберона.-едното без другото не може.А не и ли го дам започва един истеричен рев.
Напоследък като сме на разходка въобще не слуша,никакво внимание не ми обръща.Върви си и само като я извикам ,ми казва през рамо -няма ooooh! Като я хвана за ръката,започва да се тръшка и да ляга на земята и пищи с пълно гърло.Дано това е някакъв период,иначе не знам.
Днес е малко хремава,дано да не вдига температура Praynig

Гнидкадано лесно се адаптира Катето Hug
Аз мислех да се гледаме до 3 годинки,но си промених решението поне за сега Mr. GreenКато направи 2 годинки и ще я пусна на ясла.

Ето и една снимка от нас-http://prikachi.com/files/1569985S.jpg

Последна редакция: пн, 10 май 2010, 12:41 от *angel08*

# 573
Гнидка, голямо гуш от мен. Нормално е да се чувстваш така. Катето може да се забавлява там с децата и да се чувства много добре, така че не се притеснявай! Hug
iucka, готини снимки. Тази, на която Мики е заспал полуседнал в леглото ми е абсолютен фаворит!
angel08, много ти е красива госпожицата. Уникално и е дънковото якенце. Peace

# 574
  • Бургас
Както знаете, махнахме бибата на Великден.  Simple Smile Беше започнала непрекъснато да я търси и да стои с нея,  Rolling Eyes не само за заспиване. Една сутрин, след ставане, просто й резнах върха.  Twisted Evil Казах й, че кучето я отхапало (нашите имат куче). Тя си мислеше, че е мръсна, даде ми да я измия, лапна я, не й хареса, пак я михме, няколко пъти така. Помрънкваше няколко пъти през следващите 2 дни, но без да споменавам думата, обяснявах, че кучето я изяло. Понеже беше отрязана, нямаше и аз как да се изкуша да й я дам.  Crazy
И така, разминахме се без големи драми.

Гнидка,  Hug ще видим и мое чудо след месец-два.

Мики е страхотен.  Hug

angel08, сладурка!  Hug

# 575
Здравейте отново! Не съм влизала цели 5 месеца и много ми липсваше форума и въобще интернета. От както влязохме в новата къща нямаме телефон и съответно интернет... Не знам и кога ще имаме, но на работата имаме, така че вече ще ви чета по-редовно. Надявам се всички да сте добре, не е възможно да прочета какво сте изписали за 5 месеца.
Бърз отчет от нас накратко:

И така, октомври купихме къща на бетон, за 2,5 месеца я довършихме и от януари сме новодомци. Много съм щастлива, че вече сме в собствен, хубав дом, с голям двор с полянка.

Емо все още е с памперс, отказва категорично да сяда на гърнето. Биберона също не сме го отказали, но скоро колежката ми ще ражда и мислим да подари бибероните да бебето и така да го откажем... Дано да мине номера, че за сега без него не заспива. Говори много за възрастта си и на двата езика, повтаря като папагал каквото чуе, пее песничтки, познава 4-5 букви, няколко марки коли.... Преди една седмица го подстрихме за първи път и вече е малко момченце без къдрици.

Ето и малко от последните снимки:
http://maryloo.snimka.bg/properties/noviat-ni-dom.477351.17559135

# 576
 Гнидка  Hug

Майра, страхотен подарък, направо ме просълзи...Аз съм убедена, че когато ЖЗ има тържества в ДГ или ясла ще рева като магаре като си гледам момиченцето.....

Сакси, не знам дали ти искаше да отбиваш Яна, но желая и на двете ви бързо привикване без кърменето  Hug

Ние все още усилено се кърмим, въпреки непрестанните забележки на околните, за които хич не ме интересува.

Малко са далеч почивките на море, но аз да ви питам, какво мислите да хапват малчовците там  Tired Хич не ми се иска да давам ресторантска храна, а и мислим да почиваме на едно затънтено място където май има само две капанчета и качеството ще е...  Crazy

# 577
Аз влизам само да кажа, че разгледах снимките на Мики, Симонка и Емо и всички са големи сладури Heart Eyes
Мерилу, честит нов дом, много ми хареса зелената поляна и розите. Желая ви много щастие в него Hug

# 578
Тук съм.
Много сладки дечица! Hug
Гнидка , и аз искам да успеем с ясла, но сега като чета, си спомням как ревях като оставях Габи на градина и малко ми става мъчно...
Дени, БРАВО!

# 579
Дени, поздравления за успеха! Браво!  smile3501
Мерилу, страхотна къща! Да сте много щастливи в нея!  family
Майра, страхотен подарък!  Heart Eyes
Астарта, дано да се справите с проблема със смученето на пръста. Звучи кошмарно.  Confused

При нас с яслата няма никакъв шанс, така че дори и да искам няма как да пусна Сами.  Sad
Той още цока, но аз вече имам желание да го отбивам в най-скоро време. Дала съм срок докато стане на 2 и след това мисля поне малко да си почина. Дано да успея да го направя без стрес и ако може постепенно.

# 580
Благодаря отново и на останалите за поздравите! Hug

КАто ви чета се чудя кое е по-трудно- да откажеш детето от ци.., от пръста или от бибата? Но всичко изглежда стресиращо и за тях, и за нас. Сами ме изуми тази нощ, едва опитах вечра да го оставя без биба, а днес взе , че заспа без нея.  ShockedНа мама  умното момче... Mr. Green Това не ми дава вяра за утре, обаче...Но веднага забелязвам, че компенсира с лапане на пръста, все още не го смуче, но го пъха в устата. Дори и когато се разхождахме с количката... newsm78

Мерилу, честит нов дом!

Къде е Дуци?

# 581
  • София
в скайпа  hahaha

# 582
Добро утро!
Честит имен ден на патерици на всички именици!!! Да са живи и здрави и с гордост да си носят името!!!
За почивните дни /или по-скоро за цялата минала седмица/ ходихме до Истанбул!!! Толкова обикаляне падна, че си наваксах за цяла зима стоене  Laughing Снимки по-късно ще пусна, че не съм ги свалила още. Мартин е бил много послушен при баба си /както е винаги като мен ме няма/ и спал по цяла нощ. Защо ли като ме види започва с номерата  Thinking
Мартин не е приет за ясла и на трето класиране. Не ми е ясно обаче след като промених желанията защо няма нов случаен номер. По какъв критерий ги класират. Четох, че тези със случайните номера от предното класиране са с предимство, но за другите  newsm78 Астарта, можеш ли да кажеш нещо по въпроса /виждам, че ти си по-наясно с нещата/

# 583
Ние открихме сезона на джапането  Laughing

Голяма веселба стана, бяха мокри целите, после легнаха в 20ч и спаха до 8 сутринта  Crazy

# 584
Христуш, важно е било преди първото класиране да добавиш всички градини, в които би го записала евентуално, за да получиш дата 23042010. След това, ако попадате в гранична група, се теглят номера. Номерът, който ви се е паднал важи за съответната градина до края на кампанията. Ако обаче сега добавиш градина, която не ти е била в кандидатурите преди 23.04, то получаваш днешна дата и пред теб са всички деца със старата дата и същите точки като вашите. В такъв случай вероятността да не попаднете в гранична група, въпреки че сте със същите точки, е много голяма.

Майра, страхотни снимки Heart Eyes

Христуш, искам снимки от Истанбул Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт