ЮЛСКА калпазанка, скри се да играе под пързалка!

• 32 916
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Майра, много е сладка Ноеми Heart Eyes Завидях й.

Мерилу, честит нов дом! Да го изпълните с много детски смях!

Дени, честито! И браво bowuu

Анна също не е приета на трето класиране.  Все така има три кучешки зъба. Но пък има нова дума в речника си - "Мо", което означава обувки hahaha Сакси ме подсети, че вероятно идва от маратонки, защото аз голямо чудене му дръпнах едното какво общо има с другото.
Иначе разбира чудесно какво й се говори, но тя самата все така не може да каже почти нищо Rolling Eyes
Голяма е беладжийка, като излезем на двора само се разправяме, защото тук е малко като строителна площадка и тя все в боклуците се вре Stop
Бибата няма да я махам за сега, кажете ми защо си изтезавате децата? Един ден сами ще си я махнат. Според мен маханаето на бибата избива на друго място - я смукане на пръст, я гризане на нокти, я нещо друго. Не е 100% задължително, но ако се случи при нас какво да правя? Първолаци с биберон не съм виждала, но съм виждала доста по-големи деца да си смучат пръстите.
Бяхме в Германия, а Пепи остана при баба си за една седмица. Тогава тя реши да му махне биберона без да ме пита. И резултата - детето започна да спи с нас, а преди си заспиваше сам в леглото. И това до ден днешен. Хайде, от както сме в новата къща си спи на леглото, но пак има мераци да спи с нас Crazy
Нещо се разписах hahaha  Казвам ви чао, че ми изгоряха всички палачинки Joy

# 586
Искам и аз да джапам в локвитеееееее!
И палачинки искаааааааам!

Честит ви св. св.  Кирил и Методий!

# 587
  • Sofia
Дуци, махането на бибата е заради деформацията на зъбките/захапката, която може да е много неприятна.
Баща ми е зъботехник и ми е показвал много неприятни поражения от биберон/пръсти.

# 588
И аз съм смукала биба до към 2, малко горната ми челюст е издадена, но нямам криви зъби Crazy Дано и при Анна да няма.

# 589
Привет от нас  Simple Smile

Много добре е изкарала вчера в яслата, спала, яла и така. Казвала си е когато й се пика, даже следобедният памперс е бил сух. Само на заспиване е питала за мен. Беше много доволна, като отидох да я взема, но искаше да си тръгва, а играем заедно там.

Тази сутрин плака, като я събудих, искаше да спи още. Тръгна с голямо желание за яслата, но се разплака там, иска и аз да стоя. Звънях после, казаха, че бързо се успокоила и се е заиграла.

Честит нов дом на Мерилу!

Майра, чудесни снимки  Simple Smile Ноеми изглежда много доволна.

# 590
При Момчил имаше изкривяване на горната челюст. Но при него липсваха и много зъби. Не знам дали има връзка, но Сами има почти всички зъби и то рано изникнали, и няма проблем с кривини из устата. Но и аз препочитам да смуче биби пред пръст.

# 591
Много ми е странно това с бибероните, щом е такъв проблем не мога да разбера защо изобщо ги давате. Не ме разбирайте погрешно, но си спомням, че съм чела в началото как се опитвате да давате залъгалка, защото не всички ги искали. Та първо се учи, после се отучва newsm78

# 592
и на мен ми е голям проблем това смукане на пръстчето.
аз лично смятам , че от бибата по-лесно се отучват (отколкото от пръстчето).
примери: една приятелка, на която момиченцето е с 1 мес. по-малко от Мики , миналия месец казала, че кучето й изяло бибата( детето го е страх от кучето), помрънкала малко, но заспала. На следващото лягане се разплака за бибата и майка й и казала да отива при кучето да си я вземе, малката отказала и от тогава не я търси.
пример 2 : друга приятелка, обяснила на детето, че вече е голямо, че е батко и няма нухда от биба- тя е за бебетата. Отишли на плажа и я хвъли в морето.............ми поплакал 2-3 дни преди да заспи , но се е отучил.
Аз на Мики съм му лепила лепенка на пръстчето- отлепя я . Обинтовала съм му цялата ръчичка- скубе, поци,и цялата къща в конци, а пръстчето освободено и в устата  Mr. Green.
Чувала съм, че им мажат люта чушка,но мен ме е страх, да не си пипне окото  Confused.
Един доктор пък казал, че ефикасен начин е да се шинира ръчичката на детето, така че да не може да я свива от лакъта- на мен много зловещо ми звучи.
Много се разписах май.

АЙде лек ден   bouquet

# 593
Юцка, и аз само с люта чушка не съм пробвала. Обаче като знам с Даум Екзол какъв беше резултата, не вярвам и с това да постигна ефект. Най-много, както ти казваш, да си бръкне в очите с подлютения пръст. А Даум Екзол има вкус и мирис на ацетон, просто нетърпимо горчив е, но Илия си го смучеше без проблеми. Много искам да се отървем от този вреден навик, но не виждам никакъв шанс засега Rolling Eyes

# 594
Астарта, всичките желания са още от самото начало, просто за второто класиране смених първото желание, но не получих нов случаен номер. Хич не ми я ясна тази система  Close

Последна редакция: вт, 11 май 2010, 22:22 от Hristush

# 595
Хрис, а попадахте ли в гранична група? Да не са се класирали само деца с повече точки и да не е имало гранична група? Разгледах снимките, много е красив Истанбул, това е една от дестинациите в топ-листата на желанията ми Simple Smile. А Марти защо го няма, тук ли го оставихте?

# 596
Hristush   много са хубави снимките.Снимали сте се и във къщите от Листопад и Перла  Wink

Днес реших,че ще махна биберона на Симона и го отрязах.Като го поиска и го показах и казах,че кучето е дошло и го е изяло(защото сега сме на село и тук има куче).Тя го погледана така жално и го хвърли на земята.Помислих си,че ще е до тук с бибата но уви.Такъв рев изрева... беше поне 4 часа ooooh! и сега заспа.Незнам довечера като ляга какво ще е чудо ooooh!

# 597
Благодаря ви за пожеланията, момичета! Радвам се, че споделих с вас новата придобивка!
И отучаването от биберона е проблем, и приучаването на гърне също. Скоро се надявам да успеем и с решението на двата проблема! Ще пробвам като начало да резна бибата с ножица и ще видим какъв ще е резултата.

# 598
  • Варна
Здрасти от нас Simple Smile
Тука е страхотна жега вече, направо не ми се мисли че лятото тепърва предстои...
И двамата сме почерняли с Павел, особено аз..През деня става навън да се излиза до около 11 след това пече ужасно и си стоим вкъщи , излизаме пак около 17-18часа. TiredНа плаж сме ходили едва 3-4 пъти, все още нямаме кола, търсим, но гледаме да е хем стара и не скъпа, и едновременно запазена...и малко сложно.Освен това тук е дясно движение и как ще свиквам да шофирам така изобщо не ми е ясно... ooooh! Иначе ни е от първа необходимост защото наблизо има само детска градина, яслите са по-далече, дори се спряхме на една, но е на около 3 км., в друг квартал.Това от нас, чакам да вземем кола да действаме, ясла, търсене на работа и така.Иначе ми е скучно, на Павел също, повечето деца са на ясли и детски градини тук, особено на българи, защото родителите ходят на работа..Много ми е мъчно за Бг , продължавам да рева, като се зсетя за нещо или някой, особено за майка ми страшно ми е мъчно, все се чуваме и цивря.. CryКойто е живял далеч от Бг знае в началото колко е трудно и би ме разбрал.Дано свикнем и издържим, че освен климата, който е доста тежък, всичко ми е едно чуждо и не знам кога ще свикна...Може би трябва да работя и така ще ми е по-леко...
Павката иначе е здрав, бяга по слънцето и събира буболечки, да не ви казвам в този тропик какви твари има.Гущери и хамелеони също има доста из храстите и като ги види крещи от радост ooooh!...а аз от ужас... Sick
Биберона, като се има предвид колко не е лесен Павел, го отучихме сравнително лесно.Обаче той само заспиваше с него от много месеци насам, може би още преди 1 годинка.Та и аз казах че кученцето малкото на съседите го е поискало и съм му го дала, и го скрих. WhistlingИмаше рев, но до истерии не се стигна чак, в Бг преди 4-5 месеца бях опитала имаше истерия тогава, явно зависи от момента който ще хванеш...Иначе за около 4-5 дни спра да пита за него.на мен ми беше голям трън в очите този проклет биберон, много мразя голямо дете на 2-3 години да смуче, но все пак това си е мое мнение..Спи по спокойно ве4ер от как е без него, не се събужда да го търси, а преди 1-2 пъти имахме търсения на биберона из леглото.Спи с нас, но то това си е от преди, на легло залепено за нешето, глезльо си е той... Laughing

# 599
Весито, ти къде си, че не съм в час?

Общи условия

Активация на акаунт