Завидях й. Мерилу, честит нов дом! Да го изпълните с много детски смях!
Дени, честито! И браво

Анна също не е приета на трето класиране. Все така има три кучешки зъба. Но пък има нова дума в речника си - "Мо", което означава обувки
Сакси ме подсети, че вероятно идва от маратонки, защото аз голямо чудене му дръпнах едното какво общо има с другото. Иначе разбира чудесно какво й се говори, но тя самата все така не може да каже почти нищо
Голяма е беладжийка, като излезем на двора само се разправяме, защото тук е малко като строителна площадка и тя все в боклуците се вре
Бибата няма да я махам за сега, кажете ми защо си изтезавате децата? Един ден сами ще си я махнат. Според мен маханаето на бибата избива на друго място - я смукане на пръст, я гризане на нокти, я нещо друго. Не е 100% задължително, но ако се случи при нас какво да правя? Първолаци с биберон не съм виждала, но съм виждала доста по-големи деца да си смучат пръстите.
Бяхме в Германия, а Пепи остана при баба си за една седмица. Тогава тя реши да му махне биберона без да ме пита. И резултата - детето започна да спи с нас, а преди си заспиваше сам в леглото. И това до ден днешен. Хайде, от както сме в новата къща си спи на леглото, но пак има мераци да спи с нас
Нещо се разписах
Казвам ви чао, че ми изгоряха всички палачинки 

и сега заспа.Незнам довечера като ляга какво ще е чудо
На плаж сме ходили едва 3-4 пъти, все още нямаме кола, търсим, но гледаме да е хем стара и не скъпа, и едновременно запазена...и малко сложно.Освен това тук е дясно движение и как ще свиквам да шофирам така изобщо не ми е ясно...
Който е живял далеч от Бг знае в началото колко е трудно и би ме разбрал.Дано свикнем и издържим, че освен климата, който е доста тежък, всичко ми е едно чуждо и не знам кога ще свикна...Може би трябва да работя и така ще ми е по-леко...
Имаше рев, но до истерии не се стигна чак, в Бг преди 4-5 месеца бях опитала имаше истерия тогава, явно зависи от момента който ще хванеш...Иначе за около 4-5 дни спра да пита за него.на мен ми беше голям трън в очите този проклет биберон, много мразя голямо дете на 2-3 години да смуче, но все пак това си е мое мнение..Спи по спокойно ве4ер от как е без него, не се събужда да го търси, а преди 1-2 пъти имахме търсения на биберона из леглото.Спи с нас, но то това си е от преди, на легло залепено за нешето, глезльо си е той...