ЮЛСКА калпазанка, скри се да играе под пързалка!

• 32 907
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
Инка, следя те аз при януарките и чаках с нетърпение да се похвалиш тук Hug. Честито, много се радвам за теб Heart Eyes

А ти какво правиш там, а  Mr. Green

Честито Инка!

Аз бях 2 дена по цял ден на едни срещи в офиса и изперколясах тотално. Утре поне е почивен ден и комбиниран с петъка стават 4 дни планина Laughing

# 616
Инка, честито! Чудесна новина! Hug
Веси, кураж! Във всяко едно начинание има и моменти на несгоди, но всичко ще бъде наред.  Hug
Времето е супер шантаво днес. Изсипа се як порой, сега е блеснало едно слънце. Чудя се какви забавления да измислям на моята калпазанка.

# 617
Инка, честито!  Hug

Днес реших да я подготвя от сутринта, за да няма драми, като я оставям, но май сгреших  Confused Още като я попитах иска ли да ходи при дечицата да играе, се разплака. Плака през цялото време, докато пътувах, а като стигнахме, не искаше да ме пусне. И аз се разплаках  Embarassed
Знаех, че може да е трудно, но не съм предполагала, че ще е така.

# 618
Гнидка  Hug спокойно ще свикне, и аз говоря на Мати за яслата, но виждам, че не му се нрави и затова не говоря. Тази сутрин така беше нацупил устни да реве  Heart Eyes ама няма как...снощи баща му го взе и малкия не спрял да му се "оплаква" - така ще е, спокойно, ще свикне  Peace

# 619
Майра, аз нямам работа при януарките Mr. Green. Веднъж Инка писа, че следяла там Сакси и ми стана интересно, та отворих темата и оттогава само дебна кой ще се похвали Grinning

# 620
Момичета, случвало ли ви се е детето да отказва да ходи при тати, да не иска да контактува с него и да плаче, да иска само вие да го държите и да общувате с него? При нас е така сега, от десетина дни, преди доста време имаше такъв период, но беше по-малка. Аз не се притеснявам толкова, защото няма как да не отмине, ама все пак... Татко й се сърди, казва, че може би съм я обсебила, което си е несериозно в крайна сметка, защото и на мен ми тежи това, ама какво да обяснявам, като не ме чува! Не знам какво да правя, ходи си на ясла детето, но и там днес се разплака, иначе й харесва, ходи от седем месеца вече... Споделете, моля ви, че много ми е тежко така. А и нямаме баби и дядовци, живеем си тримата и е още по-трудно

# 621
Инка, честито! newsm18 Стискам палци всичко да е наред  Hug
Веси, дано се справиш с носталгията. По-скоро ти е мъчно за майка ти и затова така тежко го преживяваш. Когато си намериш работа и нови приятели, пък и тя дойде да ви погостува, всичко ще изглежда в друга светлина.
Чапла, случвало се е да иска само мен и никой друг. И то неведнъж. Според мен си е нормално. Сега са най-силно свързани с майките си.
Джоли, много е сладка Ния като шаферка  Heart Eyes И тоалета е супер.

# 622
  • Варна
  Мерси на всички, които ми давате кураж...Носталгията е гадно чувство, но наистина за БГ основно не ми е мъчно, то няма за какво в тази неуредена държава...По скоро за приятели, за майка ми ..такива неща..Предполагам че ще свикна, стига нещата ни тук с Ицо да вървят добре.Имам моменти в които ми е много ревливо и чувствително, като вчера... предвид това че съм рак е съвсем нормално, ние сме хора на чувствата и ревовете   Crazy
Павел от седмица пие много прясно мляко, общо взето на всяко хранене отива до хладилника и сам си взима бутилката и ме кара да му налея  Laughing Основно ядене с някаква готвена храна има на обед, за вечеря не винаги иска ядене или супа....но почти след всичко иска да пийне студено мляко...Студено мляко с 1-2 бисквитки му е закуската. Такова или кисело с плод му е следобедната, понякога и ве4ерята такава...Явно му е топло, не му отказвам...

Последна редакция: ср, 12 май 2010, 11:44 от Vessi_to

# 623
Дуци, не съм ги чувала тези капки, ще разуча! Благодаря!

ИНка, браво на вас! Дано всичко върви добре и да се радвате на още едно бебче.

За мен тази страница е затворена и се радвам, че и Сами вече расте и става все по-възможно общуването с него. С бебетата ми е все притеснено. Той ходи на ясла с удоволствие.
Гнидка, трябва да си спокойна, знам, че не  можеш, но опитай. Нека таткото да я води сутрин, и на теб ще ти е по-лесно.

Веси, и аз се присъединявам към окуражаването. Не е лесно и дано бързо преодолееш тъгата. Със жегата обаче ще става все по-трудно. Ще започнете да излизате към 22-23 часа вечер.

Как е Донка?

# 624
Чапла, и ние го минахме тоя период. Татко ни поради много работа нямаше време да се занимава с него и може би за това не искаше да ходи при него. Но от както за почнах работа прекарват доста време заедно и вече няма проблем. Даже понякога не ме иска и ми става криво. Но винаги когато плаче предпочита мама. Но така пише и по дебелите книги, до 6 годишна възраст момчетата са привързани повече към майката, след това се лепват за таткото.

Весито, ако имаш нужда от помощ по гръцки питай каквото и да е.

Инка, честито и лека бременност!  bouquet

# 625
Чапла спокойно, период е това  Hug.  И аз съм в твоето положение- бабите са далеч. До магазина да трябва да отида и се тътрим 30 мин двамцата пет етажа  Crazy. От друга страна поне никой не ми се меси за възпитанието.
Относно ходенето при тати  и Мики е в някакъв такъв период. Малко е странно  newsm78. В последно време например, си го търси както винаги (като види сива кола _"тати, тати" , когато чуе някой да се качва по-стълбите -"тати , тати " ....и т.н. , но когато тати се прибере не иска да отива при него.
Когато сме били на разходка и вече нвлижаваме кооперацията пак се почва "тати-тати" , докато отключвам думка по врата "ТАТЕЕЕЕ' (всички комшии знаят кога се прибираме  ooooh!), но като влезе и почва "не,не, нямааа" и не отива при него.
...Но пък вечер си го търси да го целуне за лека нощ  Heart EyesHeart Eyes
.......  Grinning аааа и сутрин го изпраща с огромна усмивка " тати , чао чао "  Joy  Mr. Green  Joy

Инка, честито и лека бременност!  bouquet

# 626
 Е, Инка, честито   bouquet

Джоли, какви са тези храни на Нестле? У наше село няма такива неща....Аз няма да имам възможност да готвя и от сега съм в тих ужас какво ще правим...Мислех си от Сейнсбъри`с да поръчвам Органик манджите на Хипп, но да се набутам с десетина буркана и Йоанна да не ги яде после нещо не ми се нрави...

# 627
Симпатюхче, ей за тия предполагам говори Джоли. Ама те са си чисти и прости пюрета, просто в нови опаковки на по-високи цени  Crazy

# 628
Бухти, да си гърда преспивателно е много по-кофти от това детето ти да смуче биба Thinking Аз не съм п/в бибите и памперсите, изобщо съм родена да живея в Америка Joy
Това за гърдата е твоето мнение. Аз не казвам, че съм против бибероните, просто не схващам защо първо насила (в някои случаи) се учат децата да ги ползват, а после се чудят как да ги отучат с разни меко казано неприятни методи.

# 629
  • Бургас
Майчета,  Praynigдайте онази рецепта за капките с мед, май Маякуб я беше дала. Сами два дни беше на ясла, днес обядва там за първи път и носът му протече. Киха цял ден и сега е кисел като лимон Sick

Мая вече ти е отговорила, аз докато се натуткам... Дени, честито и от мен!   bouquet

Мерилу, честита къща! Да я напълните с много щастие и деца!  Simple Smile   bouquet

Джоли, много хубава шаферка!  Hug

Инка, много хубава новина! Групата на бремелинките се увеличава!  Hug

Майра, много ти се радвам на ентусиазма за ските!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт