ЮЛСКА калпазанка, скри се да играе под пързалка!

• 32 912
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
Астарта, май имаше едно дете с повече точки. Явно затова така се е получило. А за Истанбул честно казано съм малко разочарована. Може би надеждите ми бяха големи....

Hristush   много са хубави снимките.Снимали сте се и във къщите от Листопад и Перла  Wink

Много ми беше интересно да ги видя и на живо. Добре, че другите сериали не ги знам, че щеше доста обикаляне да падне  Laughing

# 601
............и събира буболечки, да не ви казвам в този тропик какви твари има.Гущери и хамелеони също има доста из храстите и като ги види крещи от радост ooooh!...а аз от ужас... Sick

Joy така сме и ние, но Пепи влачи охлюви и други слузести гадини Sick
Веси, гадно ми звучиш, стягай се Hug Предишните пъти като се включеше струеше оптимизъм от теб. Сега нали сте с таткото, това е важно за Павката, а и за теб Mr. Green

Мерилу, в Кипър са.

# 602
Майчета,  Praynigдайте онази рецепта за капките с мед, май Маякуб я беше дала. Сами два дни беше на ясла, днес обядва там за първи път и носът му протече. Киха цял ден и сега е кисел като лимон Sick

# 603
Веси, знам колко е трудно в началото, но ти си силна и съм убедена, че ще се справиш Hug. Скоро ще надвиеш носталгията и нещата едно по едно ще се подредят Simple Smile

# 604
Гнидка,  Hug

Веси, не звучиш добре. Периодът на адаптация отнема време. След първото ти идване в Бг ще оцениш Кипър. Сега само хубави неща сигурно си спомняш за Бг и е нормално. На мен повече време ми отне адаптацията към Бг след 3 години в САЩ. Надявам се скоро да се почувстваш щастлива и да намериш приятелки!

Дуци, липсваше ми да те чета.

Николета беше шаферка. На Бухти ту-туто беше вкарано в употреба. Върху него имаше пола и блуза с колан. Та ето я шаферката Снимката уви не е с много добро качество. Николета се дръжа много добре - по време на ритуала стоя пред младоженците, но се разплака, че за нея нямало пръстен Simple Smile

С ОДЗ-тата приключих тази година - жз догодина с нови сили отново ще се кандидатства.

За летните почивки темата ми е интересна - аз мисля да купя на Ния едни готови храни на Нестле - нови са в пластмасови кутии. Малко са скъпи, но ги хапва. Иначе сме наели студио с кухня и мисля да правя супи за вечеря - по 1 на 3 дни все ще изтрая Simple Smile

НБМ, изпробвах най-накрая givetransport. Днес взех покупките от Некст. Доволна съм и учудена - Николета вече е в размера на 1.5-2г Simple Smile

А, Николета много ме изненада снощи. Чета й "Червената шапчица" преди сън и питам "Къде са ушите на вълка?" и тя посочва. Питам я "А колко уши има вълка?" И тя сочи едното ухо и казва "Но", сочи другото и казва "Де". Много се изненадах  Shocked

# 605
Джоли Hug Вашите как са? Ако искаш не ми отговаряй. Подари ли им книга Мъжете са от Марс, жените от Венера. За мен е много ценна.

Бухти, да си гърда преспивателно е много по-кофти от това детето ти да смуче биба Thinking Аз не съм п/в бибите и памперсите, изобщо съм родена да живея в Америка Joy

# 606
Веси, мила, кураж  Hug Нали сте тримата заедно, това е най-важно. Като си дойдеш, ще си припомниш колко "прятно" място за живеене е тук. С времето ще си създадеш среда и няма да ти е тъжно и скучно.

Катето е спала в яслата и за моя най-голяма изненада си е изяла ВСИЧКО  Shocked
Но пък е почнала да се напикава. Явно не реагират веднага, щом им каже, което е донякъде нормално, и сега само казва и веднага пика  Rolling Eyes
И утре ще я отведа и след това отстъпвам това задължение на баща й, защото яслата е близо до офиса му.

От днес почвам да се оглеждам за работа. Сметките в семейния бизнес се оказват леко надценени, а и са крайно несигурни за разлика от разходите.

# 607
Дени - слагаш 100 мл вода, 1 с.л. лайка и 1 ч.л. мед, ври докато остане наполовина. Капеш в носа няколко пъти дневно.

# 608
Мая, благодаря ти много! Hug

# 609
Бибата я давах на Николета, когато имаше период на постоянно висене на гърдата заради зъби. После (не помня кога точно - може би около годинката) просто я махнах.

Дуци, нашите живеят отделно. Ходят на семейна консултация два пъти месечно, а майка ми ходи и на групова терапия. През дългия уикенд минахме за именния ден на татко. Той си беше организирал в едно ресторанче посрещане на гости. Майка дойде. Напредък в комуникацията между тях е. Сега са някакси по-спокойни. Е мама беше изнервена по едно време и се бяхме спречкали. За татко започва да ми е жал, защото само ме пита мама как е. Не иска да си признае обаче, че му липсва. Казва, че е свикнал. Мама пък се оплаква от самотата. Та така..Само времето ще покаже кое е добре за тях.

# 610
Веси,  Hug Ще свикнете, винаги началото е трудно. важно е, че сте заедно. Всичко ще се нареди и даже после няма да ви се връща тук. Успех пожелавам на цялото семейство!!!
Джоли, страхотна шаферка!!!
Дени, дано Сами се оправи бързо!!!

# 611
Пфу, много ми е мъчно за вашите, а дори не ги познавам. Дано намерят най-добрия за тях път. И се съберат Hug

Дени, Еуфорбиум спрей за нос(не капки за пиене) пробвала ли си?

# 612
  • Варна
И Боби различава ди- две и ти- три. Едно не знае още  Laughing. Познава и червения цвят, поради страстта му към филмчето Колите. Направо се побърквам от това бръмчене  Crazy.
Разгледах всички снимки, децата са мн пораснали, а Истанбул си ми е слабост, та пак ми се доходи  Laughing.
Боби суче биб за приспиване и нощем му я давам като се събуди. Ще я премахвам постепенно, първо започнах да не я давам на обяд. За сега успешно, дано стане лесно, хич не ми се иска да реве истерично.
Иначе да ви кажа Бориславчо май ще ства батко, но още не съм била при доктор, иначе теста е положителен  Laughing.

# 613
Еееееее, Инка, честито! Всичко да е по вода ти пожелавам и на финала здрава и сладка госпожица Heart Eyes

# 614
Инка, следя те аз при януарките и чаках с нетърпение да се похвалиш тук Hug. Честито, много се радвам за теб Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт