Каква козметика за тяло използвате по време на бременност

• 67 796
  • 375
  •   1
Отговори
# 120
Сутрин се мажех с маслото против стрии на Икаров, а вечер със зехтин. Мажех само корема и гърдите, стрии нямам.

# 121
Сутрин се мажех с маслото против стрии на Икаров, а вечер със зехтин. Мажех само корема и гърдите, стрии нямам.

Фани, а тъкмо кажи и от двете неща какво е усещането и бързо ли попиват, че сега в тея жеги... newsm78

# 122
А  и наистина ли миришат дрехите след зехтина, както някой е написал, защото една поя позната каза,ч е няма такова нещо...newsm78

# 123
Използвам Mamma Donna на Chicco за корема, гърдите и дупето - все още съм едва в пети месец - не мога да кажа има ли резултат, но се надявам!!!
А интимен гел - SebaMed - той е с ниско ph - 3,8 - това е добре за нас. Препоръча ми го моят лекар и съм доволна. Това е немска марка и не е много скъпо.

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 14:56 от ElCeDream

# 124
Използвам Mamma Donna на Chicco - все още съм едва в пети месец - не мога да кажа има ли резултат, но се надявам!!!

Колко парички струва??  newsm78

# 125
Ами 200мл са 26лв. Средна цена като за такъв специализиран продукт.

# 126
amidala13, маслото против сртии попива бързо, а от зехтина наистина миришат дрехите. Аз си бях отделила няколко потника, които ползвах когато се мажех, и   които се вече в коша.

# 127
Да и аз така. Със зехтин се мажа вечер след душ и после си обличам някои стари тениски, не е проблем да си отделиш няколко такива за целта.

# 128
а знаете ли какво става с крема на мустела? уж се е сменила фирмата вносител, но  защо го няма?

# 129
  • в Кошера
а знаете ли какво става с крема на мустела? уж се е сменила фирмата вносител, но  защо го няма?

По думите на познат фармацефт, няма и да има скоро. Проблеми с вноса  newsm78

# 130

Мустела смениха съдържанието на повечето продукти - махнаха парабените. Тук ги има вече, не зная в Бг кога ще успеят да ги внесат. Да знаете, че са с много по-кратки срокове вече (като са без консервиращи вещества).

# 131
Засега с масажно олио против среии на HIPP, по-натам ще видим.  Wink

И да ви кажа под секрет, в Метро го продават най - евтино!  Peace

# 132
Mamma Donna на Chicco започнах с мазането преди трерия месец от бременността и не съм спирала изобщо.Изхабих 2 тубички за корем и 2 за гърди-еееееееееееее ,преди седмица ми се нацепи корема ,в областа около пъпа и то ужасно.Гърдите също ми се нацепиха ,ама някак по-поносимо.Ще видим сега след раждането ,като се изпълнат с кърма какво ще стане. newsm78

# 133
Аз използвам маслото против стрии на Икаров всеки ден след баня.Доволна съм, нямам стрии засега.Но при всеки е различно.А и аз имам още да раста- сега сам в 33 г.с.

# 134
  • София
Използвам Mamma Donna на Chicco
И аз това използвах, но ефект-никакъв  CryСпоред мен е малко или много предразположеност.Не отричам обаче, че овлажняването на кожата и подобряване на нейната еластичност чрез разни боди милк ако щете можеевентуално да намали пораженията.
Успех на всички майчета

Общи условия

Активация на акаунт