Каква козметика за тяло използвате по време на бременност

• 67 860
  • 375
  •   1
Отговори
# 210
Ползвах Мустела,но въпреки това ми се появиха малко стрии ниско на корема,но все пак и аз качих доста кг-около18.
После ползвах пак Мустела серум, за вече появили се стрии и имаше ефект-позачезнаха малко,не бяха така червено-виолетови.

# 211
Изнинете за нахлуването но как се мажете с тая мас и другите гадно миришещи, моят мъж ще ме изхвърли ако го направя Laughing

# 212
  • сред маслини и портокалов цвят
През 1-вата бременност не се мазах с нищо. Нямам стрии.
Сега пак не се мажа, още не са се появили и се надявам да не се появят.
Смятам, че от мазилата полза няма особена, до кожа е.

# 213
Изнинете за нахлуването но как се мажете с тая мас и другите гадно миришещи, моят мъж ще ме изхвърли ако го направя Laughing

Аз лично не съм се мазала,но ако знаех че ще ми помогне щях да се мажа , защото по добре да те търпи 9 месеца отколкото после цял живкот с тези гадни стрии особено ако са като моите  doh

# 214
С какво ли не се мазах и ефекта беше точно никакъв- до кожа си е.

# 215
Искам да вметна, че ако маста е хубава и прясна - няма никакъв мирис  Naughty Повярвай - понсася се, не е чак толкова гадно, колкото изглежда на пръв поглед  Wink

# 216
  • София
Аз си взех ей това масло: http://www.zoya.bg/%D0%9C%D0%B0%D1%81%D0%B0%D0%B6%D0%BD%D0%BE-%D … lters=pregnancy-s , дали някой го е използвал и има идея дали действа  newsm78. Био е и много се надявам да действа  Rolling Eyes

# 217
Използвах маслото на икаров, бебешко олио, мас и сега зехтин но се нацепих по дупето и гърдите  Sad

# 218
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Искам да вметна, че ако маста е хубава и прясна - няма никакъв мирис  Naughty Повярвай - понсася се, не е чак толкова гадно, колкото изглежда на пръв поглед  Wink
Така е !  thumbsup

Аз още от началото на бременността се мажех с мас  сутрин и вечер ( + овлажняващо кремче вечер). Нацепих по корема, но не много.
Сестра ми развива теорията, че ако не съм се мажела с нищо, щетите щели да са повече.  Thinking

# 219
Така е !  thumbsup

Аз още от началото на бременността се мажех с мас  сутрин и вечер ( + овлажняващо кремче вечер). Нацепих по корема, но не много.
Сестра ми развива теорията, че ако не съм се мажела с нищо, щетите щели да са повече.  Thinking

Може и да е права, а маста сигурно може и да се ароматизира, но на мен не ми се пробва сякаш, то толкова мазила продават че все в някое ще я има ако е толкова ефективна.

# 220
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Може и да е права, а маста сигурно може и да се ароматизира, но на мен не ми се пробва сякаш, то толкова мазила продават че все в някое ще я има ако е толкова ефективна.

Лошо няма!  thumbsup

Важното е да се мажеш редовно.  Mr. Green

# 221
Perkutalfa, доволна съм нямам нито една стрия!

# 222
Използвах маслото на икаров, бебешко олио, мас и сега зехтин но се нацепих по дупето и гърдите  Sad

Под зехтин кое имате впредвид,това което се продава в маркетите за готвене или има специално по аптеките.Препоръчайте някое ,от което сте доволни
 Hug

# 223
Никаква козmетика не ползвах нито при първата бреmенност, нито сега. Няmаm граm стрия, също сmятаm, че е до кожа.

# 224
Зехтина е от магазина.Мисля че няма кой знае какво значение какъв е..Хубавото е че има в него витамин е и  държи мазничка кожата.Просто се преварява и се маже.

Общи условия

Активация на акаунт