Каква козметика за тяло използвате по време на бременност

• 67 816
  • 375
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Винаги съм ползвала хубави лосиони за тяло, а сега по време на бременността- започнах с Юсерин, продължих с Мамма Донна на Чико и маслото на Икаров. Цялата съм в стрии, нищо не помага и е чувствам отвратително  Sad

# 226
Явно наистина си е до ген.
Аз до края на 5-ти месец нищо не ползвах. После си почивах вкъщи и се цапотех, когато се сетя с олио на Jonson.
Нямам нито една стрия, но имам други "бойни белези" от бременеенето.

# 227
и аз ползвам Дева против стрии. Иначе безамонячна  боя си слагам всеки меесец.останалата част на тялото освен корема мисля ,че можеш да   майеш с всичко.Е най-добре е някакви бебешки ,но според моята докторка и другите невредят.а бебешките са много скъпи.

# 228
Здравеѝте и от мен.след намазването със зехтин или от мазните кремове не попиват ли в дрехите и резултата да е нулев newsm78.

# 229
Здравеѝте и от мен.след намазването със зехтин или от мазните кремове не попиват ли в дрехите и резултата да е нулев newsm78.

Аз лично изчаквах да попие хубаво и тогава се обличах,но честно казано напоследък едно че вече е по хладно второ че при мен няма резултат от мазането веднага след като с намажа се обличам.

# 230
Аз ползвах Веледа и бях много доволна...само дето по време на самото раждане, докато доки ми натиска корема, той се нацепи. Е, не много, но достатъчно. А в следващите дни ми се нацепи и дупето и краката...гадна работа. Хич не знаех, че трябва да се мажа и след раждането, а и в болницата кой ти мисли за стрии. И сега няма отърване, уж мажа с контрактубекс, но явно и това не помага  Cry

# 231
Бадемово масло на Икаров! Ако се дават много пари за кремове, пак може да се получат стрии, зависи от кожата.

# 232
аз ползвам едно масло против стрии на дрогериите дм и засега съм доволна! само дето вече ми омръзна миризмата Mr. Green

# 233
С миналата бременност ползвах бебешко олио и лосион против стрии на Палмърс. Това на Палмърс обаче миришеше ужасно на лекарство.

Сега се мажа само с бебешки овлажняващ лосион на Джонсън, но трябва да си взема нещо по-мазничко скоро. Хвърлила съм око на едно олио за бременни на Mother care.  Ето го:

http://www.mothercare.com/Mum-Organics-Stretch-Mark-Oil/dp/B002H … 0041&mcb=core

Иначе, вярно е че си е и до кожа, но аз поне да знам че съм направила всичко по силите си, за да намаля щетите.  Wink

bouquet

# 234
По съвет на мамите от тук си взех бадемово масло на Икаров, няма миризма и в началото ми беше идеално.Сега го редувам с това на Веледа и от двете съм доволна, но според мен е до кожа, ако ти се цепи с каквото щеш мажи пак ще има стрии  Peace

# 235
Ползвам "Мустела - 9 месеца крем с двойно действие против стрии". Скоро мисля да взема и някакво мазило специално за зърна. Мамите тук ми препоръчаха: "Ланолин за разранени зърна Lansinoh". За сега стрии няма. Дано и да не се появят  Praynig

# 236
Аз се мажех с крема на Чико, но си мажех и корема, а сега чета, че нее хубаво newsm78

# 237
  • София
Аз се мажех с крема на Чико, но си мажех и корема, а сега чета, че нее хубаво newsm78

ест , че ще го мажеш, ако не мажеш корема - какво да мажеш, стъпалата ли Simple Smile
мажеш всички части, където се разтяга - бедра, дупе, кръст, корем, гърди, рамене, тгорна част на ръцете.

# 238
  • София
Мазала съм се с повечето неща, влючително Мустела и Мамма Дона, с второто - почти през цялата бременност, но пак ми се понацепи кожата на кръста, на дупето и вътрешната част на бедрата. Сега опитвам да овладея пораженията с Кларанс, има специален крем против стрии, ама той май си е бомбастичен само откъм цена - над 90 лева е. А ефект особен не забелязвам. Не че съм от най-редовните с мазането, ама все пак... Thinking

# 239

ест , че ще го мажеш, ако не мажеш корема - какво да мажеш, стъпалата ли Simple Smile
мажеш всички части, където се разтяга - бедра, дупе, кръст, корем, гърди, рамене, тгорна част на ръцете.
Ами тъочно това беше написано малко по- нагоре- че се маже около корема, не самия корем.

Общи условия

Активация на акаунт